Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:palec: tehtnica tud zgledas, a mas luno tam al sploh kaj?

pa tud rak zgledas.....

jaz sem pa tolk off na tej za osebno, zgleda kot da mam milimeter ustec. kot ptic. :P

v tehtnici mam sam pluton,pa 5.hiso...

v raku asc. pa venero tud x:)x xsrcx

ne ,luno pa sonce imam oboje v levu.

sej ponavadi teh fotk za dokumente noben ne mara,meni je ta clo vsec iz potnega lista,drugace se zmeraj zgrazham ob takih fotkah z dokumentov :xx!: x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>bom pa še js po dolgem času eno svojo fotko dal(starejšo) mal nostalgije, sm mel še "čupco"  xDDx  (lih gledam stare fotke)  x:o)x

Lejga ElCubano... x:Dx x:o)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>:2src:  :palec: joj kdo se je vrnil v fotke, upam da nisem še kake zamudila xcivx

Zaenkrat je edina...don't worry ! x:o)x x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>seal res za na bilbord,pa nika nika tud huda bejba :palec:

se ena moja iz potnega lista x:o)x ,pa da ni glih monotono crno bela,sem jo mau v zhutkasto zrihtu x:o)x  x:)x

:palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Zaenkrat je edina...don't worry ! x:o)x  x;)x  :palec:

:palec:

:switz: fajn, da si povedal, da se ne bom sekirala, kaj sem zamudila x:Dx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

hotla sem vam pokazat eno sliko z Beograda pa mi ne rata, res sem brezupen primer.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

<{POST_SNAPBACK}>Melanija...ne, ni Knavs in ne, ne bo se z Donaldom Trumpom poročila.  xrolleyesx  :o|o:  x:Dx

Kaj pa veš... :vragec: še par let počakamo, pa bo Melanija 1 že prestara... x:Dx

x:Dx x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:o|o: frizura pa je...ja... x:Dx x:Dx :vragec:

Jez sm umrla od x:Dx , k so povedal, da bo začel tržit svojo znamko moške kozmetike... LOL za past dol...

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>bom pa še js po dolgem času eno svojo fotko dal(starejšo) mal nostalgije, sm mel še "čupco"  xDDx  (lih gledam stare fotke)  x:o)x

:eek: x:px Ja mati zemlja ti je pa dala zelo lep telešček za tale lajf. Upam, da delaš lepo z njim. :vragec: x^x

Kako čemo? Lako čemo.

Zakaj hočeš bit tko popeglan... a ne bi blo bolš, če bi mel bolj free stil... x:Ix ne vem, no... kak ti gledaš na to, ampak so mi hecni tipi, ki zgleda, kot da samo pred špeglom stoji... x:Ix JOJ, pa nisem te hotla žalt, pa to...si mi fajn v postih... x:Xx x:Xx RES! Tak odprt, pa pozitive... x:Xx x:Xx

Hit še enga... x:Xx

@majica: hmmm ti mene ne poznaš, če bi me, bi vedla da sm čist preprost in skromn fant z vasi, ki ima jezero z otokom in se kliče bled, še najmanj hočem met vse "popeglano" in mam čist free style oz. me boli K***, kako zgledam drugim, važno da sam sebi zgledam vrei in se počutm fajn...

btw, hvala za kritike in pohvale, nism pričakoval.. x:o)x

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...