lia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 nea vem, men si pa všeč, če nea skoz afne guncaš, pa klovna špilaš... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Todika Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 kak si djed Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> kak si djed Mua Shery ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ....vecer....Evo, to je moj necak, a ni lustkan fantk?...noc.... Binga Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Evo, to sm pa jest, Binga-Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>limuzina jaz pa citroen ....Go Tim! .....vecer.... Evo, ena pesmca zate, pa tut za Marso, ne: Jaz in Tim bova sla poleti z mojo limuzino v Rim,pa kar tako za farso, bova vzela zraven se Marso,upam, da nama ne bo tezilain kri pila,da bo dala mir, ce ne bo cel hudir! Aaaaah, ne vem ce nebi kr knigo poezij izadala, se mi zdim prou talentirana! Aja, rime sm oznacla bolj vidne, ne........noc .... Binga-Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>.....vecer.... Evo, ena pesmca zate, pa tut za Marso, ne: Jaz in Tim bova sla poleti z mojo limuzino v Rim,pa kar tako za farso, bova vzela zraven se Marso,upam, da nama ne bo tezilain kri pila,da bo dala mir, ce ne bo cel hudir! Aaaaah, ne vem ce nebi kr knigo poezij izadala, se mi zdim prou talentirana! Aja, rime sm oznacla bolj vidne, ne........noc .... Binga-Bonga ajajaj. tole pa ni cist u redu.. ritem, ritem te jebe..si je treba mal prebrat ce gre v uho..glej: Jaz in Tim bova sla poleti z mojo limuzino v Rim,pa kar tako za farso, bova vzela zraven Marso,upam, da ne bo tezila,nama vse krvi popila,da bo dala mir, ce ne bo cel hudir! drgac je pa super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ajajaj. tole pa ni cist u redu.. ritem, ritem te jebe..si je treba mal prebrat ce gre v uho..glej: Jaz in Tim bova sla poleti z mojo limuzino v Rim,pa kar tako za farso, bova vzela zraven Marso,upam, da ne bo tezilain nama krvi vse popila,da bo dala mir, ce ne bo cel hudir! drgac je pa super .....in nama vso kri popila .... bi blo skor bols, a ne? Ja ves, poezija je napisana direktn is srca ne, srce pa nima lektorja, d bi ti slounicno kej pupravu, ne?!....noc.... Binga-Bonga - hvala - Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 evo kapo dol sm se neki jebov. sam tole je pa najbolsa varjanta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>.....vecer.... Evo, ena pesmca zate, pa tut za Marso, ne: Jaz in Tim bova sla poleti z mojo limuzino v Rim,pa kar tako za farso, bova vzela zraven se Marso,upam, da nama ne bo tezilain kri pila,da bo dala mir, ce ne bo cel hudir! Aaaaah, ne vem ce nebi kr knigo poezij izadala, se mi zdim prou talentirana! Aja, rime sm oznacla bolj vidne, ne........noc .... Binga-Bonga (kri pila, cel hudir pa tak ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po dolgem premisleku sem se odločila, da bom tudi jaz dala kako sliko tle gor. Sicer nisem ne vem kaj, ampak jebat ga Ta slika je stara kaki dve leti, zdej imam kratko frizuro.O, pih, no vidis (sem ti rekla tedaj da sem ziher da si lustna in simpaticna punca)! Mala simpaticna strelkica si videt! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>....vecer....Evo, to je moj necak, a ni lustkan fantk?...noc.... Binga Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, pih, no vidis (sem ti rekla tedaj da sem ziher da si lustna in simpaticna punca)! Mala simpaticna strelkica si videt! Hvala Marsa, ampak sem še daleč od tega, da bi bila simpatična. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 ma daj!!!!!!!!!a JAZ govorim o vtisu ob tvoji fotki?torej daj mir! JAZ to vidim. x!x in se ne pustim prepricat v nasprotno, trdno stojim, kot beton sem zdajle. sem najprej napisala zaupljiva da si, pa sem si pol premislila, pa vseen si, mas drzho zaupljivo, premal samozavestno tud, to je ocitno, pa tud ob tem, kako sebe vidis, vendar oci pa mas mocne in globoke, bo se nekaj iz tebe, kar sem ti pa ze veckrat rekla.mal se mors odluscit iz teh svojih ovojckov... zazivet nanovo. Bravo da si dala fotko, dobro peljes. vcas ti pade vse dol, a.... dobro ti gre. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Marsa, a tale Binga-Bonga je tvoja sestra... a nisi rekla da je tvoja sestra devica??Tale mi pa se 100X bl ribje deluje kt ti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Ok ok, ne bom se kregala s tabo Dobr opazuješ! Hvala Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, a tale Binga-Bonga je tvoja sestra... a nisi rekla da je tvoja sestra devica??Tale mi pa se 100X bl ribje deluje kt ti... Lunatik, ziujo, mas prou, sm pou Devica in pou Riba, torej sm S-irena! Evo me, ce bo ratal!Puzdrau ... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, a tale Binga-Bonga je tvoja sestra... a nisi rekla da je tvoja sestra devica??Tale mi pa se 100X bl ribje deluje kt ti...ni ribje, je precej levja tud..... ja, devica, 9/9... (istga fotra mava, no sva meli) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 kaj odbita, ej...! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok ok, ne bom se kregala s tabo Dobr opazuješ! Hvala anytime. res se mi zdi, da si frajerka. mi vedno potrdis tale moj obcutek (ceprav me vcas 'vmes' mal... 'zjezis', ker si muhasta in ti rpehitro dol pade vse, pa se opazila sem, da si zlo po vremenu in po nebesnih premikih tud, mal se to sprmeljaj, je zanimivo, tud vidis, da ni vse sam tvoj stos, da je kaj tud sirse, ko ti nimas vpliva vedno oz. cist) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, to sm pa jest, Binga-Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kateri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.