Samson23 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ni ribje, je precej levja tud..... ja, devica, 9/9... (istga fotra mava, no sva meli) ..ja vidim da rada sije...limuzine pa to... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kateri Sstane .... Kuko: kateri? Razlos, prosm!Zdej bom pa dala mer,zdej sm pa use zrihtala .... ziujo .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>anytime. res se mi zdi, da si frajerka. mi vedno potrdis tale moj obcutek (ceprav me vcas 'vmes' mal... 'zjezis', ker si muhasta in ti rpehitro dol pade vse, pa se opazila sem, da si zlo po vremenu in po nebesnih premikih tud, mal se to sprmeljaj, je zanimivo, tud vidis, da ni vse sam tvoj stos, da je kaj tud sirse, ko ti nimas vpliva vedno oz. cist) Res sem muhasta in ful trmasta. Prehitro mi postane vseeno za neko stvar.Marsa jaz se te bom počasi začela bat, ko tolk stvari prečitaš iz mene Faca si!! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Čudaško vse skup... slike se itak ne vid... se mi zdi, da je vtis limuzine bolj važen... (sem se spomnila zdele... kok so mi ženini in neveste mim, k si najamejo limuzino za tist 'veliki' dan... praskajo tiste fičnike 2 meseca skup, da jih v limuzini vidjo... ) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 No saj kaj si tud povedala o seb, Osamljena, ze, lohk tud tkole sklenem kaj, pa vidim, kako delujes in tko... tko da, to ni nic nenavadnega, dalec od tega da bi se morala mene (al pa koga drugega, ki dobro povezuje ze povedano/opazeno) 'bat'...Nihce ne more vedet, kaj je v tvoji glavi in kaj se ti je dogajal v lajfu (x!x), lahko pa vidimo v oceh izkusnje, bolecino, moc... in tako dalje.Folk si NAPACNO predstavlja 'jasnovidnost'.. ker vecina sama tega nima, menijo, da ce kaksna 'kaj vidi', da vidi vse zivo..v resnici ni tko... vidis megleno, dobis sam vtis, pridejo pa kake podobe tud, sam ne tko, kot si vecina predstavlja.pol pa ti 'jasnovidci' lazje manipulirajo s tem, ker nihce tega ne vidi - razen njih. tako da - ce ti kdo rece kaj jaz vem kaj, je sam zato, ker dobro opazuje in povezuje.presenecena bi bla, kaj vidim v enem prstu roke, pa POJMA NIMAM o branju z dlani in o cem podobnem.pa lohk VSE zadanem... ker se pac poglobim... opazujem. tko da, cesar noces, da se vidi, se tudi ne vidi... 'izdajo' nas potem gibi, tiki tud in podobno... izraz, begajoche oci, nervoza... kolk aure rab kdo pri telesnem stiku in vse to.pol das pa v racunalnik (v svoji glavi) ck ck ck, mal operacijic, pa dobis 'sliko', *rezultat*. cist preprosto, LOGIKA, v najvecji meri.......ob predhodnem opazovanju ljudi.... tko kot vreme, ki pogledam v nebo in to in to vidim.... LOGIKA, dragi moji...moj kompjuter v glavi je obdelal 41 x 365 soncnih zahodov... ck ck, tkole s takim, aha = ck... in tako dalje...Povezovanje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Štekam kaj hočeš povet Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 vem, saj predvsem TEBI govorim, pa tud drugim, ki jih kere tele babnice 'prestrasijo' (nekatere hote, z manipulacijo pac, nekatere pa sam z rentgenom, kot ich, je pa to predvsem to).ja ja, si brihta ti, to smo pa itak ze ugotovil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čudaško vse skup... slike se itak ne vid... se mi zdi, da je vtis limuzine bolj važen... (sem se spomnila zdele... kok so mi ženini in neveste mim, k si najamejo limuzino za tist 'veliki' dan... praskajo tiste fičnike 2 meseca skup, da jih v limuzini vidjo... ) ....dej no dej Majcka, mal smisla za humor je treba pr useh mojih pisanjih met, pol pa razumes, za kwa se gre, ne!!! .... ziujo ..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Sej nisem tisto ful resno misla, da se te bojim. Pač tko rečem. Si pač povedla kak ti delujem in si vse trofla. Ja brihta sem tam, ko mi ne bi bilo treba bit, kot recimo zej tle na forumu Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..ja vidim da rada sije...limuzine pa to... ....hahahaaaaaa.... Samson, "ja vidm da rada sije .... limuzine pa to ...." pises!Ja, pa ce dobr pugledas mojo ikonco, bos vidu, d mam tut VODNJAK ZELJA! Evo, kr zmisl si neki, pa se ti bo uresnicl ... ahahahaaaaaaa ..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čudaško vse skup... slike se itak ne vid... se mi zdi, da je vtis limuzine bolj važen...Tule je Binga Bonga (glede na to, da je itak ze v temi tejle , ponovno objavim - njej se po mojem ne da iskat ) http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=7768 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tule je Binga Bonga (glede na to, da je itak ze v temi tejle <str.297/7768>, ponovno objavim - njej se po mojem ne da iskat ) http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=7768 ...aahahahaaaa... no ce pa to tko, ce me ze ubleceno kazs, pol pa se tole pukaz, ne, klikn pa bos vidla, ne ... ahahahaaaaaaa.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 ne bo vec mira tle a ne... :|||pred marsenici, mater so se mi naguzil v dveh mescih zdajle. (danski, makedonski, italijanski... bogve odkod vse se priletijo... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tule je Binga Bonga (glede na to, da je itak ze v temi tejle <str.297/7768>, ponovno objavim - njej se po mojem ne da iskat ) http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=7768 caki,meni nic jasno,kdo je zhe to? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 Binga Bonga... (za lazjo orientacijo mas tle link na njeno prvo objavo na LNF - brez veze da jaz govorim kdo je kdo.saj zna govort. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>caki,meni nic jasno,kdo je zhe to? Cigancica, mn razums, mn te glava buli!!! [b]Marsa: No, a si zdej sita, k s'naredla en ceu cerkus s svojimi carounijami, k me spreminas kr naprej???[/b] Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 se mi nekak zdi, da nisem jaz tista, ki cirkus zganja tle okol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 a tvoja sestra je binga bonga? nisem vedela,da imash pet let staro sestro Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a tvoja sestra je binga bonga? nisem vedela,da imash pet let staro sestro ...Hvala Cigancica , k si nulo spustila..... ahahahahaaaaaa.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 mi sploh ni kliknilo... sm mogla 3x počas prebrat....(vztrajnost je božja mast...baje...no vsaj štekam zdej) moja sestra je enkrat na en čet pršla nekaj k sm jaz hodila... sledil je totalen kažin....totalennnnnnn tole zna bit še zanimivo...al pa ne...tele družinske zadeve se znajo npr u komedijo prelevit al pa postanejo neka zamorjena čreva...100metrska, ki se vlečejo k smrku :xx!: :xx!: :xx!: spremljammmmmm Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Hvala Cigancica , k si nulo spustila..... ahahahahaaaaaa....no,a nism fajn Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>....dej no dej Majcka, mal smisla za humor je treba pr useh mojih pisanjih met, pol pa razumes, za kwa se gre, ne!!! .... ziujo ..... Majčka ma velik smisla za humor...sam se mi zdi, da kr prfurjaš... jez pa dons nimam energije... sm mal čist izžeta... mah...dol bom šla... Osamljena... al ker nick... ta z učkom... nehi s takimi... nič ni slabše videt, kot ženska, ki se ne ceni dovolj (ali pa sploh nič)... nč slabga ne mislim...ampak, sam pomisli malo, kdo te bo cenil, če se še sama ne, ker noben te nima raje, kot imaš rada samo sebe...Nauči se sprejemat komplimente, rečeš hvala in to je to... ne pa ljudi spravljat v zadrego in jim dajat občutek, da so bebci, ker so v teb videl nek potencial, nekaj lepega... Ajd...zdej se pa v roke vzemi... lepota je samo v glavi... lepota je zdrava samozavest... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Majica hvala za nasvet. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po dolgem premisleku sem se odločila, da bom tudi jaz dala kako sliko tle gor. Sicer nisem ne vem kaj, ampak jebat ga Ta slika je stara kaki dve leti, zdej imam kratko frizuro. za pogumchka.dej she kakshno gor,sej dobr zgledash....edino mal preresno morda tu na tej,mi manjka nasmeh,tak odkritosrcen Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>mi sploh ni kliknilo... sm mogla 3x počas prebrat....(vztrajnost je božja mast...baje...no vsaj štekam zdej) moja sestra je enkrat na en čet pršla nekaj k sm jaz hodila... sledil je totalen kažin....totalennnnnnn tole zna bit še zanimivo...al pa ne...tele družinske zadeve se znajo npr u komedijo prelevit al pa postanejo neka zamorjena čreva...100metrska, ki se vlečejo k smrku :xx!: :xx!: :xx!: spremljammmmmm Zivjo Mana!Glede chatta in tvoje sestre: mislim, da je bilo tudi malo ljubosumja vmes, kar je skoraj normalno, ce en tip obe osvaja. Glede Marse pa: Te Web strani so njena last, to je vse ona ustvarila! Kar se torej mene tice, se zavedam, da sem gost, pa saj smo vsi, ne? Ce pa jaz tukaj oslarije pisem, je pa to cisto moja stvar; lahko jih tudi kje drugje, stil imam vedno isti! Skoraj iste oslarije, kot jih pisem tukaj, mi jih objavijo na Forumu iz Rima in prav vse dajo na Internet. To so Web strani od popularnega tv voditelja Enrica Papija - Mediaset - Italia1 in povem ti, da vsa moja pisma objavi. Lahko vse pogledas, in ce znas italijansko tudi precitas: odpri Google, vpisi 1MARSA, pritisni: isci z Google in se ti odpre PAPIZONE za 3 leta nazaj.Na primer: Enrico Papi je praznoval 40. rojstni dan 3.6. (isti datum kot najin oce) in me je povabil v Rim na slavljenje. Med 300 osebami: Vip, sorodniki, prijatelji sem bila tudi jaz. Sem zelo ponosna, name na Marso, na njeno izredno duhovito in originalno delo in pa tudi na Enrica Papi-ja, ker je duhovit, lep, inteligenten....voditelj.No, pa sm se mal spuvedala ..... zdej pa spet pu lublansk....Pusilam ti pesmco od Eurythmics "When tomorrow comes" .... lep dan...Binga-BongaPrilagam slikco z rojstnega dne iz Fregene-rimska plaza Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.