cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 uu,glej ga -paaapi,svashta. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> uu,glej ga -paaapi,svashta. Ja sam n rec mi, d ga puznas? in ce ga, puvej mi eno njegovo udajo? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sam n rec mi, d ga puznas? in ce ga, puvej mi eno njegovo udajo? zdej ga ne gledam vech,vchasih sem gledala ...uno...kako je zhe bila...k so pesmi morali uganit....jebemu...chak ,da se spomnim.... tooocno-SARABANDA Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ja, ja seveda...res aktivna na unem forumu...kako pa to? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> za pogumchka.dej she kakshno gor,sej dobr zgledash....edino mal preresno morda tu na tej,mi manjka nasmeh,tak odkritosrcen Pri meni je nasmeh redka stvar, zato se tudi na slikah bolj redko kdaj smejim. Zdi se mi, da se mi nasmeh ne poda. Hvala za kompliment. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 kako to mislish,da se ti nasmeh ne poda? vsakmu se poda Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdej ga ne gledam vech,vchasih sem gledala ...uno...kako je zhe bila...k so pesmi morali uganit....jebemu...chak ,da se spomnim.... tooocno-SARABANDA .....hahahaahaaa..... Se ti zahvaljujemv v imenu Enrica, HVALA!!!ZA NAGRADO DUBIS tole PESMCO: "We are the champions" - Queenhahahaaaaa.... pa se tole te uprasam: a te na kej spuminajo tele slikce? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 si bila na sarabandi,si sodelovala? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>si bila na sarabandi,si sodelovala? Jasn, d sm bla, edina iz Trsta u sedmih letih Sarabande, sm tut pela od Brene - Miki Mico: Joj, joj, Papi papi moj,sve bih duso dalakad bi bio moj hej... itd... Sploh pa so me uzel zato, k sm ga na probi u Mestrah-Venecija tolk srala, da so se usi reziserji smejal. Ti placajo: pot in spanje. Zamisl si, njihov hutel se nahaja, ahahahaaaaaaa v kraju z imenom TIVOLI, hahahaaaaaa.....sam s to razliko, d ma ta hutel steho, drevesa u nasm Tivoliju pa je nimajo, hahahaaaaaa..... Zdej mi pa puvej, ce mu pism in ga puzdravm, itak mu bom pisala, kr prec! A puznas pol tut sampjona UomoGatto-ta? tuki pojm - HVALA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ah,jst ga na tv-ju nisem vidla zhe par let,ker ne gledam vec italijanskih programov skoraj nic,ne vidim jih vec pravzaprav.uomo gatto pa ne vem...kdo bi bil... edina asociacija mi pride na jerryja scottija Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 osamljena... Sem vesela, da si jo dala, da ti še drugi povejo, kako nežno energijo sevaš in da si čist fajna bejbika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 schtraufenpacht!!! Irena, si modelka res!!!taka kot si....ne vem kaj naj si mislim, mi je pa cist zabavno (zaenkrat ).... * No, forumovci, taka je moja sestra, sem vam rekla, da je 100x bolj odstekana kot Ich, pa mi niste verjel. pa tud lepsa. sem pa cist isto tecna tud do nje, kot ste lohk opazil, tko da tolk o protekciji pa tem... kar pejte v temo cenzura. a ne... smo pa hecne ne marsenicke? ribe pa device, pa cisti schtraufenpacht!? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 meni je kr zabavno danes z bongo zdej mamo kr tri marse:1admin 2.marsa "clovk" 3.pa she bingo bongo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> 2.marsa "clovk" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 komy druga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> meni je kr zabavno danes z bongo zdej mamo kr tri marse:1admin 2.marsa "clovk" 3.pa she bingo bongo CIGANCICAAAAAAAAAAAA, ti ne morm pisat, k mas use nabasan, zbris kej! PRIT NA CAT! TE CAKAM! ZDELE! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ZDELE!nema ochu nechu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Je dej no puvej, kuko se nardi, d ti smeskoti skacejo, a? No, zdej pa nehi zarad lepote jamrat: enim si ti bl usec, enim pa jest, ne! Mi je en tip-prjatu na catu (Italija) reku, da s'smu zlo usec, da si lustkana, k sm mu puslala sliko s Timckom, ne!Fajn bot.... ne se jezit, bye bye byeTut tep pusilam pesmco "When tomorrow comes" Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>komy druga... a s'se prehitr smejala ,ne....? sej zezam,sej vesh...zato ,ker je zadnjic v temi 'ta forum' Alef prjavu( se mi zdi),da bi bilo dobro,ce bi se vedlo kdaj govorish v imenu admin in kdaj ti kot ti,pa si mu napisala ,da se itak ve in se res....to moje zaporedje je pa tko cist slucajno,ker sem se tko najprej ocitno spontano spomnla Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je dej no puvej, kuko se nardi, d ti smeskoti skacejo, a? mal jih zacaras... ce znas... tko da kliknes na 'prikazhi vse' - ko mas smeske na levi, ce nisi prenestrpna in ne komentiras sam v hitrrem odgovoru . in pol izberes tega ki zelis. * in predno me nazhenes v chat, (zdele pa to ), ti povem, da grem juho kuhat in najbrz pol tud jest. in morda pol se film kaksen gledat (da ker pol bo tolk ura, da sem lohk in ze kuhala in ze pojedla, ko vcasih kaksni sklepi padejo, saj ves...... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>CIGANCICAAAAAAAAAAAA, ti ne morm pisat, k mas use nabasan, zbris kej! PRIT NA CAT! TE CAKAM! ZDELE! ni cajta zdele za chat,cak grem mesidze brisat.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 hehe, family gathering bo se zabavno Jz sm pa tko po prvem filingu mislila, da kaksna sosolka od Patrika tale Binga bonga Welcome! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 hah hahaaha nema trte mrte. -------nema ochu nechu. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ....hahahaaaaaa.... Samson, "ja vidm da rada sije .... limuzine pa to ...." pises!Ja, pa ce dobr pugledas mojo ikonco, bos vidu, d mam tut VODNJAK ZELJA! Evo, kr zmisl si neki, pa se ti bo uresnicl ... ahahahaaaaaaa ..... ...svaku tvoju rijec ja volim, ma da nista ne razumijem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ja, 0, prau da ma tipa katermu molze dnar Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.