Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

ja, 0, prau da ma tipa katermu molze dnar  x:Dx  x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: a s'se prehitr smejala ,ne....? x:Dx

sej zezam,sej vesh...zato ,ker je zadnjic v temi 'ta forum' Alef prjavu( xrolleyesx se mi zdi),da bi bilo dobro,ce bi se vedlo kdaj govorish v imenu admin in kdaj ti kot ti,pa si mu napisala ,da se itak ve :palec: in se res....to moje zaporedje je pa tko cist slucajno,ker sem se tko najprej ocitno spontano spomnla x;)x  x:)x

upam,da s vidla to prejle,marsa,da ne bo zamere slucajn xrolleyesx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>...svaku tvoju rijec ja volim, ma da nista ne razumijem...

Nemoj bre..... nisam ti ja neka tatamata, ako sada ne razumes, onda:

Ajde, pogledaj moju slicicu na levoj, vidis li me? Pored mene ima Fontata zelja, vidis li je? Evo, pipni je i tvoja zelja ce da se ostvari, 100 %, probaj!

AMEN

xwizardx xsmx Vidis li sada? I ja sam pipnula onu Fontanu, pa su poceli ovi znaci da skacu, evo, vidi ih!!!! xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

...orkestar u plavom svira, ja te gledam a iznad nas more...goodbye teens???Pr teb ne, a ne... sej mas prav... bit RWA je dolgcajt!!! :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>...ja kje pa je to? Puvej, pa pridm jutr? xyesx

x:Dx v sluzhbi se rajsh ne spoznavam s folkom...lahko pa se en da dobiva,lahko drugi teden,ko delam zjutraj,mam popoldne fraj,pa lahko uletimo na kako kavico :palec: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>pa še ena moja z rdečimi očmi  x:Dx

ta mi je pa ful luuushna fotkica,se mi zdi ,da mash tud eno fajno ogrlico tle... :palec:

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>tkole pa jaz danes prodajam,sama sebi k ni zive dushe tle x:o)x  xDDx

o, postavna temnolaska, no vidis! x:Xx x;)x :palec:

zlo vsec tle, bolj zhenska kot na drugih, oblekca, postavca, celotna pojavca, kulare!!! xyesx x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ooo cigumigu kwas fletnaaaaa fuuulll pa fuuuul dobra oblekca!!!

mistiiiiii iiiiiiiiiiii kjuuuuuuttt

danke danke za kompliment

<{POST_SNAPBACK}>o, postavna temnolaska, no vidis! x:Xx x;)x :palec:

zlo vsec tle, bolj zhenska kot na drugih, oblekca, postavca, celotna pojavca, kulare!!! xyesx x8Dx :palec:

ja k se ne vidi ,da spodi she hlache x:Dx x:px ,itak ful redko dam cel bodi gor,se niti ne vidi ,da ful drgach nosim oblekce ,pa krila,sam nikoli pa nisem tipichno zhenska,zmer mam al hlache spodaj,al kake odfukane zhabe al neki ,da ne zgledam fensi ,ker res nisem tip za to.cigo kot cigo x^x

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>danke danke za kompliment

ja k se ne vidi ,da spodi she hlache x:Dx  x:px ,itak ful redko dam cel bodi gor,se niti ne vidi ,da ful drgach nosim oblekce ,pa krila,sam nikoli pa nisem tipichno zhenska,zmer mam al hlache spodaj,al kake odfukane zhabe al neki ,da ne zgledam fensi ,ker res nisem tip za to.cigo kot cigo x^x

...ajaaaaaaaaaaaaa, LEU si, zato se tok dobr stekam s tabo, ne!!!! :flower:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

jaz mam sonce in luno v levu,asc rak :palec:

mam frendico k je lev,asc devica in ga ful noro skup zazhurava,da cel kafich pokonc spraviva.jst recimo sploh ne pleshem nikoli,ko sva pa z njo skupi spraviva cel lokal plesat in to clo na govejo musko x:Dx x:Dx x:Dx

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>jaz mam sonce in luno v levu,asc rak :palec:

mam frendico k je lev,asc devica in ga ful noro skup zazhurava,da cel kafich pokonc spraviva.jst recimo sploh ne pleshem nikoli,ko sva pa z njo skupi spraviva cel lokal plesat in to clo na govejo musko x:Dx  x:Dx  x:Dx

....Zdej sm pa JEZNA!!!!! NE ZALT ITALJANSKE GLASBE, to pa ne dovolm!!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...