cigancica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>....Zdej sm pa JEZNA!!!!! NE ZALT ITALJANSKE GLASBE, to pa ne dovolm!!!! kaksno italijansko?omenla sem slovensko govejo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaksno italijansko?omenla sem slovensko govejo No, dobr, dobr, sm mislna! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Devica, podznak Leu, Luna u Dvojcku/Biku, Sestra u Ribioboje mas tam nekak okol 29., a ne, ce se ne motim, tako da si asc med lev/devica, luna med bik/dvojcek.... al KUKO je ze. sestra v ribi? cak, neky spesl zate ... ko si glih ti in glih okol... pa ko smo glih v fotkah... (*ta fotka je bla ze 100x, pA DA ne iscem po 500tih straneh fotk zdaj tega.... skratka, little marsica.... recimo kakih... hm... 12 let... al manj... pojma nimam, v bistvu... med 8 in 12, ajde ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 cigička pa mystica...prov lepi sta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>oboje mas tam nekak okol 29., a ne, ce se ne motim, tako da si asc med lev/devica, luna med bik/dvojcek.... al KUKO je ze. sestra v ribi? cak, neky spesl zate ... ko si glih ti in glih okol... pa ko smo glih v fotkah... (*ta fotka je bla ze 100x, pA DA ne iscem po 500tih straneh fotk zdaj tega.... skratka, little marsica.... recimo kakih... hm... 12 let... al manj... pojma nimam, v bistvu... med 8 in 12, ajde ) ...No, ce ze slike kazs, pol pa pukas tisto crno-belo, k s'mela enih 5 let, s frizurcco gor! na tej slikci pa mas, na tvojo zalost, najvec 5/6 let, ves!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2005 ah kje, ce sem bla ze v soli, sem sla s sedmimi... to je... 2., 3., 4. razred...mislim da je bil 5. zadnji s temile dedki mrazi.. vem ja, s figo... mam oci velike... tim mi je blazno podoben na tej fotki... nimam poskenirane...bom nasla, zrihtala.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 kera ta mala, Marsa. Aja, pa ta tvoja ikonca mi je najbl všeč od vseh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, pa ta tvoja ikonca mi je najbl všeč od vseh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kera ta mala, Marsa. Aja, pa ta tvoja ikonca mi je najbl všeč od vseh. ....men je pa tut ta tvoja usec, sam k'ksn moski bi reku, d mas JOSKE PREMEJHNE, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Binga bonga..sam zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2005 josky. (*schtraufenpacht) (luna in venera v biku ) * pa se za Selene (trenutna os. fot., mal povecana): Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Binga bonga..sam zate hudoooo temu se reče -Baročne obline- Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Kje so joški??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Binga bonga..sam zate ...no dobr, dobr, je pisal na sliki "Klikni", pa sm kliklna, pa je prec SESTKA RATALA!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...no dobr, dobr, je pisal na sliki "Klikni", pa sm kliklna, pa je prec SESTKA RATALA!!! ne, je kr med 4 in 5 nekje. Roke zafila vglavnm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, je kr med 4 in 5 nekje. Roke zafila vglavnm. ...no dobr, dobr, bi reku en: KAPO DOL! Ja pa n vem, sej nimas kape, mugoce je pa mislu MODRC, sej je ene vrste KAPA, ne? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej je ene vrste KAPA, ne? hojladrija! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> hojladrija! oslarija CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 kaksn moski pa tega tut ne bi reku, niti mislu, niti pomislu! ----------....men je pa tut ta tvoja usec, sam k'ksn moski bi reku, d mas JOSKE PREMEJHNE, ne! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaksn moski pa tega tut ne bi reku, niti mislu, niti pomislu! ---------- KAKSN? No, upis ga! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 cetudi, morda nima smisla. -------KAKSN? No, upis ga! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> kwa? bemu stara kaka frizura ane men je nora fotka a od Pike sem pa zamudila a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ...kdo je pojedel Pikine joske??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 hehe administratorka jih je zbrisala iz same fousije. a daj boby, saj to si ze videl, vecjo clo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>josky. (*schtraufenpacht) (luna in venera v biku ) * pa se za Selene (trenutna os. fot., mal povecana): mislm cist hudo, kako pa ti je to uspelo postimat hehe kake barve Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.