seal 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja? mmmmm....naroch se prej ,da poshljem mozha tacajt po chike ,che bo sluchajno tle.... al pa ne....bo prec nazaj,rajsh ga na poshto poshljem k sam en shalter dela a tko... hmmmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ....a so prou zarad mene use zvali pubil, prou zarad mojga kuzuha? Pa tut kure, zajce, prasce, srne, krave, bike.... pa kwa vem kwa use se zrete!!! Aja, pol pa nej tut plasticne ceule nosm, ne? A M E N Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 sej tud ,ce bosh plastichne nosila...so glih tko ble zhivali vmes,no bolsh povedano mikroorganizmi ,ki so prispevali k nafti ,da je pol clovk naredu plastiko...pa smo spet tam,ne edin tile krzneni plaschchi so pa res pizdarija,kwer zhivali ne ustrelijo,da ne bi bilo luknje v krznu,ampak jih tepejo po glavi dokler ne umrejo al pa kake druge fore :xx!: bljak. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>....a so prou zarad mene use zvali pubil, prou zarad mojga kuzuha? Pa tut kure, zajce, prasce, srne, krave, bike.... pa kwa vem kwa use se zrete!!! Aja, pol pa nej tut plasticne ceule nosm, ne? A M E N Kot prvo ta prvo te nihče ne priganja. Na tem forumu se samo podajajo informacije o različnih stvareh. Če so zaradi tebe pobil vse živali ... ja so ne, ker si Ti kupila ta plašč..... Nekatere stvari so velik boljše iz umetnih materialov kot iz kože ali kosti ... oz vse stvari so boljše. Sej modeli ki gredo v gore na sebi nimajo kožuha ampak samo umetne materiale... to je že druga zgodba... ampak vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Meni gre v nos to, da so množično začeli pobijati živali zaradi preseravanja modnega sveta in ne pravega razloga-potrebe, ki bi upravičila ta dejanja. Ne bom pa nikogar obtoževal, če ima krzno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 že vidim ,da bo tle polemika zarad pelič Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Dej nej en odpre temo krzno, pa se tm o tem ''pogovorte''. Kul? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2005 Pa kaj je z vami!!!Cele solate enga stafa tule, zato ker ima nekdo IKONO, po kateri je nekdo sklenil, da ima to in to... na 1.5 centimetru vidnega..In zdaj mormo vsi gledat cele litanije, slone razmesarjene in vse. ... ste zoprni. Na tem forumu se samo podajajo informacije o različnih stvareh.v stotisocih temah, tle smo pa v fotkah. Sploh mi gre pa na zivce FANATIZEM in mi bo vedno sel. Na vseh podrocjih, ceprav je res, da redko najdemo tolk fanatikov drugje kot glih tu (vegetarijanstvo), kar je v bistvu skregano z vsemi pojmi. zal. O TEM se pejte zgovarjat v druge teme, tle pa pricakujem VASE FOTKE! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa kaj je z vami!!!Cele solate enga stafa tule, zato ker ima nekdo IKONO, po kateri je nekdo sklenil, da ima to in to... na 1.5 centimetru vidnega..In zdaj mormo vsi gledat cele litanije, slone razmesarjene in vse. ... ste zoprni.v stotisocih temah, tle smo pa v fotkah. Sploh mi gre pa na zivce FANATIZEM in mi bo vedno sel. Na vseh podrocjih, ceprav je res, da redko najdemo tolk fanatikov drugje kot glih tu. zal.Končno mal reda tukaj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Ma jst lahko zbrisem use poste k sm jih kle napisala, da bo red. se vedno pa mislim, kar sm rekla in me boli K komu grem na zivce s tem. :xx!: Na vseh podrocjih, ceprav je res, da redko najdemo tolk fanatikov drugje kot glih tu (vegetarijanstvo), kar je v bistvu skregano z vsemi pojmi. zal. Ma ne bom zbrisala, ce to od mene ne bo zahtevano. Ker toliko bullshita, ki se pise po tej temi ( od pecarjenja do cisto x tem ), je ravno ena stran tukaj tista, ki je res too much in zarad katere smo zoprni Fanatiki? Ma lepo vas prosim. Se zmer povem: stvar mi gre na bruhanje, take ljudi preziram in me boli kva o tem mislijo drugi. In s tem lahko zvim. Ni nekdo samo sklepal po 1,5 cm vidnega, ampak je dotična oseba povedala, da je krzno ud ta pravga zajčka.ma ja okej priznam, ne spada med fotke, ampak ce ze pizdis in se razburjas, mej vsaj prave argumente... sem tečna, pa kva...ma boli me. lih pravsn dan. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 evo ,to je za tanovo lunatko ikonca cokolada Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 pa še ena cokoladna Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ni nekdo samo sklepal po 1,5 cm vidnega, ampak je dotična oseba povedala, da je krzno ud ta pravga zajčka. Tolk o tem. Res pa je, da ta debata ne spada v to temo, zato slikce prosim. to se je ze prej sklenilo, predno je oseba povedala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma jst lahko zbrisem use poste k sm jih kle napisala, da bo red. se vedno pa mislim, kar sm rekla in me boli K komu grem na zivce s tem. :xx!: Ma ne bom zbrisala, ce to od mene ne bo zahtevano. Ker toliko bullshita, ki se pise po tej temi ( od pecarjenja do cisto x tem ), je ravno ena stran tukaj tista, ki je res too much in zarad katere smo zoprni Fanatiki? Ma lepo vas prosim. Se zmer povem: stvar mi gre na bruhanje, take ljudi preziram in me boli kva o tem mislijo drugi. In s tem lahko zvim.ma ja okej priznam, ne spada med fotke, ampak ce ze pizdis in se razburjas, mej vsaj prave argumente... sem tečna, pa kva...ma boli me. lih pravsn dan.a je kdo rekel da kaj bris?Pizdim in razburjam se pac - kot se je tebi zdelo. Ce bom dala ikono, na kateri jem golazh, mi bodo pa vsi vegetarijanci za vrat skochil??? In ne, bom morala rect, da je sejtanov, da boste pomirjeni! Res pa je, da je bolaznarij tu ogromno.Zakaj nisem sproti vidla vseh xx krat 100 strani, ne vem... vendar tokrat pac sem in takoj.Kot tud velikrat, pa se veste ne. x!x Moji argumenti?Sem jih povedala. Clovek ma fotko na ikoni! Kaj te briga to??Poves, ok. ne maram, ni mi vsec, vi pa prec v napad. In kar na bruhanje ti gre, ce ma nekdo tako ikono oz. ker nosi nekaj?Sory, sam potem ne vidim da bi kaj z onim bilo narobe, pac pa s tabo, v najslabsem primeru lahko dobis rano na zelodcu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 hm... da bi se za vsako živo bitje tko vneto borilo, tudi za Človeka... ne nisem pristaš krzna, niti nisem pristaš ubijanja, ampak dajem možnost, da je Človek človek... kot sem že mnogokrat povedala ne jem divjačine zato, ker sem gledala tiste oči ubitega srnjaka... in ne jem zajca ker me je Tami preparirala, ampak če je nekomu njegov okus všeč, če nekdo vidi v tistem kosu mesa hrano, naj mu bo hrana... sploh pa sem povedala mami, ko je enkrat, samo enrkat dala lisico okrog vratu - če ti je všeč jo nosi, ampak naj ti povem svoje mnenje, meni je grozen občutek, jo samo pogledat, ne celo oblečt - pa je ni v moji prisotnosti nikdar več nosila - a jo imam zato kaj manj rada, ker ima v omari lisico, očeta, ker ima na steni rogovje - ne, sprejela sem ju, tako kot sta onedva sprejela, da sem izbrala partnerja ki sta mi ga branila, kot onedva sprejmeta to, da bluzim o Neptunu, duši, sanjah.... tema fotke a... sam mal...moja dečva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kot sta onedva sprejela, da sem izbrala partnerja ki sta mi ga branila, kot onedva sprejmeta to, da bluzim o Neptunu, duši, sanjah.... ... moja dečva (glihkar je bla se cist drugacna, majcena pupa, zdaj pa cela zhenskica ze ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ja res je, popolnoma je drugačna - zrasla je za 6 cm v tem letu, spremenila poteze, včasih jo gledam in ne dojamem...glede zgornje izjave pa itak pričakujem ogorčenost glede tega, da kako lahko primerjam moje blebetanje s pobijanjem nedolžnih živali... tko da že vnaprej odg. - ne ne enačim...ne odobravam, ampak zaradi tega ne sovražim, sprejemam Človeka kot celoto... in blebetam aja kolk sem jaz zadnjič z grozo v očeh opazovala ko so podirali popolnoma zdravo drevo, ker je hm kaj že, mah ker je bilo na cesti polno listja, si predstavljate, popolnoma lepo zdravo drevo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 evo...otvoritev nove sezone v K4....DERICK MAY...fenomenalc....odfuk od muskelevo moaj "malenkost" Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 tuki so moje ustnice... ostali deli telesa mogoče pridejo v prihodnjih dneh Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa kaj je z vami!!!Cele solate enga stafa tule, zato ker ima nekdo IKONO, po kateri je nekdo sklenil, da ima to in to... na 1.5 centimetru vidnega..In zdaj mormo vsi gledat cele litanije, slone razmesarjene in vse. ... ste zoprni.v stotisocih temah, tle smo pa v fotkah. Sploh mi gre pa na zivce FANATIZEM in mi bo vedno sel. Na vseh podrocjih, ceprav je res, da redko najdemo tolk fanatikov drugje kot glih tu (vegetarijanstvo), kar je v bistvu skregano z vsemi pojmi. zal. O TEM se pejte zgovarjat v druge teme, tle pa pricakujem VASE FOTKE! x!x JEST NISM ZACELA, ampak bom KUNCALA, k NE GUVORIM VEC!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>tuki so moje ustnice... ostali deli telesa mogoče pridejo v prihodnjih dneh OGABN!!! Niti enmu descu ni usec,d ma baba uhane na gofli, mu se grauza tut kusnt jo!!! Sm jih dost uprasala!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>tuki so moje ustnice... ostali deli telesa mogoče pridejo v prihodnjih dneh kaka čutnost! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.