Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ...a se je kdo/kera ze poljubljal/a s kom/kero ki ima uhan na jeziku?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 zanimiv filing... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ...to more bit zanimivo... se bl zanimivo more bit pa ce ti ga ena s takim uhanckom na jezicku (al pa se boljse-ploscico) oralno obdela... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 No, tolk dalec nismo prisli Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>OGABN!!! Niti enmu descu ni usec,d ma baba uhane na gofli, mu se grauza tut kusnt jo!!! Sm jih dost uprasala!!! hmmm... to so u bistvu bleščice je bla ena frendica pr men s fotoaparatom pa sm pršla na idejo da bi si polimala bleščice po celih ustnicah tko k luske... take velke bleščice so, ampak še zmer ne tok velke da bi lahko zgledale k uhančki Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vem, da si marsina sestra, ampak lahko bi imela tud mal bolj uvidevne komentarje. Pa tud - nobenih uhanov ne vidim na tej slikci. dobro gledaš Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>tuki so moje ustnice... Lepa fotka in seveda lepa usta.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>tuki so moje ustnice... ostali deli telesa mogoče pridejo v prihodnjih dneh za polizat k se tok lepo svetjo pa še tok polne so.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 hvala za komplimente za polizat pa niso lih... po tistem sm še cel dan bleščice jedla in ni blo prov nč zabavno k so mi škripale med zobmi.. fuj Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala za komplimente za polizat pa niso lih... po tistem sm še cel dan bleščice jedla in ni blo prov nč zabavno k so mi škripale med zobmi.. fuj in kdaj bo videt še druge detajle? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Too much, Binga Bonga, meni gre kar malo na :xx!: , bom morala dat na ignore. :xx!: Že tko je preveč dražljajev.Žnablčke od Melodie sem že nekje videla. Sorry, Marsa, ampak ti si lepša od svoje sestre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 heh, kaj nardi en dober modrc Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 najs! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>heh, kaj nardi en dober modrc hmmm preveč temno je vse skupi, pa se ne vidi dobro Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Aliana veš, tole bi tud brez tistega dela garderobe dobro zgledalo... umetniški učinek 10+ Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 "push-it-up" a ja mislm da vemo ženske kaj naredi en dobr nedrček Drugače pa lepčkano sploh mi je všeč ogrlica, ti paše! Ravno zadnjič sem jamrala ko sem si v eni trgovini ogledovala take ogrlice, je tut kolegica nekaj podobnega imela zadnjič na sebi, da full nisem dovolj ženstvena za kaj takega, nimam primernega dekolteja pa zgledam bolj kot pupika kt se je izrazil en Ampak sej kul, občudujem ženske ki vam takšni modni dodatki pašejo, ti je tut tisti "steznik" pasal zadnjič, ki si ga postnila naravnost iz trgovinske garderobe Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>heh, kaj nardi en dober modrc A taaaaaaaaaaake lepe kuraude nardi? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aliana veš, tole bi tud brez tistega dela garderobe dobro zgledalo... umetniški učinek 10+ Iii, tenx Tole za umetniški učinek.. Men tud fajn fotka, zato sem jo pa dala Za dejansko nosit tole tkole po svetu mi je čist tu mač, sam včasih pa paše probat kako bi zgledal Eh, Seal, sem eno s flešom probala, pa ni fajn.. ni nič umetniškega pol.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Too much, Binga Bonga, meni gre kar malo na :xx!: , bom morala dat na ignore. :xx!: Že tko je preveč dražljajev.Žnablčke od Melodie sem že nekje videla. Sorry, Marsa, ampak ti si lepša od svoje sestre. NO,pa da se naus prevec serikala! Sm te ze jest dala!AMEN!!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>"push-it-up" a ja mislm da vemo ženske kaj naredi en dobr nedrček Drugače pa lepčkano sploh mi je všeč ogrlica, ti paše! Ravno zadnjič sem jamrala ko sem si v eni trgovini ogledovala take ogrlice, je tut kolegica nekaj podobnega imela zadnjič na sebi, da full nisem dovolj ženstvena za kaj takega, nimam primernega dekolteja pa zgledam bolj kot pupika kt se je izrazil en Ampak sej kul, občudujem ženske ki vam takšni modni dodatki pašejo, ti je tut tisti "steznik" pasal zadnjič, ki si ga postnila naravnost iz trgovinske garderobe Men tud ogrlica, razmišljam, da bi jo kar kupila.. Pa puloverček zraven, mogoče pa za kakšno priložnost le prav pride.. (tole na nek način tud iz garderobe...) Ne nosim drugač telih verižic raznih in to, mam fetiš na uhane, ostali nakit pa čimmanj in čimbolj preprosto.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> evo...otvoritev nove sezone v K4....DERICK MAY...fenomenalc....odfuk od muskelevo moaj "malenkost" zlomčeee , kwa ti to nek nov imiđ al kaj? dolga čupca, a greš med rockere? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> lahko bi imela tud mal bolj uvidevne komentarje.jaz nisem 1x omenjala sorodstva, odkar se je razlozil in ga tud vi ne rabte v takih kontextih. ti nisi moja sorodnica, pa si vseen uporabljala, da ti gre nekdo NA BRUHANJE, sam ce NOSI nekaj. se ti zdi to uvideven komentar???Nic mu se niso natikali v sluznice....... pa se ti je ze bruhal.Tko da mors pol jasno prenest tud to, da se komu bruha in grauza kaj druzga. *p.s. se pa strinjam, da ni na mestu to - lahko se komot zadrzi zase taksne komentarje (da gre kdo in kaj na kom komu drugemu na bruhanje, to me moti tako pri Bingi Bongi kot pri Mystici ali Michelle ...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 men se recimo bruha in grauža to da se taenim bruha in grauža za vsak drek Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2005 ne moti me, sam v takih kontextih pa me, ker nima zveze, ce pa tko omenjas, pa se zdi kot da jo ima.ja si, rekla si nekje, da ti gre na bruhanje...sem bila prav pozorna.bom nasla...(*v temi krzno)<{POST_SNAPBACK}>Sovražim krzno. Nagravžno gro mi je. :xx!: Pa tiste ženske, ki nosijo lisice okrog vratu - po možnosti z glavo vred. Za bruhat. OK, rekla si nagrauzno, natancno to je pa rekla tud Bonga za pirsing.Kar je prav tko mim, se strinjam..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Okej. sej potem sem se spomnila na ta komentar. Res sem rekla, a ni bilo osebno. Ni letelo na točno določeno osebo, a štekaš? V glavnem, upam, da brez zamere ... nisem omenjala, ker bi hotela kaj slabega. Ne bom več. ah kaksne zamere, daj no daj, saj se pac pogovarjamo.opozorila sem na to zato, ker vem, kako se kdo pocuti lohk. recimo bi napisala za cisto desetega - ki ni torej tule z nikomer v povezavi - joj kok je ta nagrauzen, cist mozoljast al pa plesast al ma pa kriv nos in kok je to teb grdo...Ampak - eni pa to IMAJO tud tu, a ves.... pa eni majo celulit, ki je enim prav tko grd, pa strije, pa lepotne pike pa pege, ... pa VSE ZIVO MA FOLK. Brez veze, da se MENI nekaj grauza, ker ma nekdo drug....razen ce me ne posiljuje s tistim na tak al drugacen nacin. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.