krokodil 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Klik Jaz, (skoraj ) na vrhu sveta. V bistvu nisem jaz, moj zrcalni dvojnik, katerega vcasih opazim tudi v ogledalu, vcasih kar tocen priblizek mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Klik Jaz, (skoraj ) na vrhu sveta. V bistvu nisem jaz, moj zrcalni dvojnik, katerega vcasih opazim tudi v ogledalu, vcasih kar tocen priblizek mene dbest... ena izmed bol izvirnih kaj sem jih jas vidla v zadnem casu..heheajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Krokota za uradnega fotografa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 krokodil......kot vedno...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 evo moja smučarka... kje si to? mislim ful lep sneg Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Klik Jaz, (skoraj ) na vrhu sveta. V bistvu nisem jaz, moj zrcalni dvojnik, katerega vcasih opazim tudi v ogledalu, vcasih kar tocen priblizek mene ma tole je taka pikasta slika...si se se od pikota nalezu.....čmurnega gledanja, še dobro da maš sonce zraven ma smo videli leva že v boljši izvedbi recimo lanske poletne fotke s srečanja res je to sam približek levje krasote pa u iber je fajn tota rjasta štanga Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 ...pa u iber je fajn tota rjasta štanga Ah, ja. Vsak vidi zunaj sebe tisto, kar ima v sebi. Jaz vidim na fotografiji samo sonce in mladost. Ti pa rjo pa tablete proti osteoporozi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 tako kako što si kazao, unuče...istina ti je.... baka zna da joj neče pomoč ni koralni kalcij...jer sam kao Titanik luštkan si no itak kar je mlado je lepčkano run lia run..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 kje si to? mislim ful lep sneg Golte, raj na 1400 metrih - baje da nad 1000 metri je greh če se greha ne stori torej kaj češ, kt uživat... pa če je to greh Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 nobenih pogojev. mislim, da je edina omejitev v številu slik oz. porabljenih ....uf, česa že.... ....ma u glavnem, vsak član ma omejitev glede na porabljen plac za fotke....če jih daš ful gor, jih moraš občasno skinit....sam pejd u tehnična vprašanja....tam ti bo kakšen znalac to bolš razložu kot js, ki ne znam niti pravih računalniških pojmov uporablat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 al pa greš na tole stran klik na tem serverju shraniš slikico in ji pač tu prilepiš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Tukaj vam poklanjam eno fotko iz smučišča samega vrha podkoren. http://www.shrani.si/pics/pict0238jdi53_resized.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Tukaj vam poklanjam eno fotko iz smučišča samega vrha podkoren. http://www.shrani.si/pics/pict0238jdi53_resized.jpgKaj te zebe v golo glavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Minerva....z vsakim dnem lepša in bolj ženska! Santos, sej človk kr ne ve a bi tebe al ozadje gledu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Tukaj vam poklanjam eno fotko iz smučišča samega vrha podkoren. hej santos Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 santos ... mwa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 hvaaala malenkost Kaj te zebe v golo glavo včasih mal Santos, sej človk kr ne ve a bi tebe al ozadje gledu! Itak, da mene... santos ... mwa Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Santos In še malo geografije: planjava na levi je Lomiči, na desni Medvejek, v sredini Koren s Korenskim sedlom....v ozadju Dobrač, ki je v močnem potresu v 13. stol pod seboj pokopal 13 vasi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Santos In še malo geografije: planjava na levi je Lomiči, na desni Medvejek, v sredini Koren s Korenskim sedlom....v ozadju Dobrač, ki je v močnem potresu v 13. stol pod seboj pokopal 13 vasi..Enja,fajn to ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Santos, cool! Lansk let sn tud jz dost smuču! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Santos, cool! Lansk let sn tud jz dost smuču! Si bil še ledik pa fraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Heh,rečmo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Santos, cool! Lansk let sn tud jz dost smuču! a dej nehiiii??? zakwa pa letos ne??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Santos Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.