Nordika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 uffff....todika.... mljask... ni ga vechga uzhitka kokr nosechnco oralno....njamy... zlomk....mljaskmljaskmljask Dej se mal obnašat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 joj zlomk tis tak prašiček Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ti si pa dons nekam pesniško razpoložen Valči je čist nova , se vid da se dogaja , ti pa paše krajša frizurca Kris , škoda da nimaš barvne fotke, da bi vidu kakšno barvo las imaš zdajle rjavo.. skoraj naravno.. si puščam zdaj svojo barvo že kakšne štiri mesce.. pa se skoraj ne vidi da nisem pobarvana. .. Valkira.. Behi.... Todika.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 rjavo.. skoraj naravno.. si puščam zdaj svojo barvo že kakšne štiri mesce.. pa se skoraj ne vidi da nisem pobarvana. .. Valkira.. Behi.... Todika.. it's taken care of Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 nice Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 A je to v Lj mrbit, al se men sam zdi znana fasada? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Je v Lj, stara Lublana... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 http://www4.slikomat.com/07/0209/590211wy3.jpg dve modni mačkiciFajni mački Sam mal bi lohk proti fotkiču pogledali..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 kje pa si tuki oz. tam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 višje gor...bejbi........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 daj da vas malo pozdravim...k sem ravn dobre volje............ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 bemu.... same njamsy pichke kle... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Sem dobo fotkiča v roke, pa ne morem bek od njega Evo to je moja zbirka kristalčkov (se počasi veča sem dal stran citrin, jaspis, in en ametist)Tu maste gor, 2 roževca, jaspis, jantar, 2 kameni streli, aventurin, fluorit, pol nekaj belega, ametist, snežkast obsidian, čarolit, lapis lazuli(ponaredek) in sodalit. evo, severna stran moje sobe Ki po Feng-Shui predstavlja kariero No, to pa še je južna stran sobe (sončnica) To pa sta še 2 moja mucija nice mucike, tudi sončnica mi je všeč (moja najljubša rastlinca), na kristale se pa ne spoznam niti malo (žal) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 ja muci sta stari 5 let in sta darilo od mame, sončnica pa nekje 2-3 leta in je darilo od sestra.Sestra ma enako sončnico v študentskem domu, pa še je meni eno kupila Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 iii, Behy, najs sobica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 mačona, men je pa tvoja ikonca taka cute, srčkana Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 iii, Behy, najs sobica. tnx je majhna, ali koliko stvari gre vse noter uffff mačona, men je pa tvoja ikonca taka cute, srčkanaa, ne da Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 moja soba je tudi full mičkena, pa mam not vse, kar potrebujem....potrebujem pa dost stvarilepo si porazporediš, pa kar gre Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 moja soba je tudi full mičkena, pa mam not vse, kar potrebujem....potrebujem pa dost stvarilepo si porazporediš, pa kar gre ja itaq, mal na steno obesiš, mal na strop, omaro kupiš - to je to Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 ja itaq, mal na steno obesiš, mal na strop, omaro kupiš - to je to Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 En teden me ni blo pa ste že vse polimal z svojimi fotkami Evo še ena moja, če bo prjel Upam, da bo spet kmal takole vreme kot na slikci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 tale nadangelček je pa čist ok...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 HaHa ste že vidle da tud nadangelčki kdaj pošteno zafarbajo Mimogrede: sem bolj lesen še na tem forumu - a lahko samo 150kb priponk gor natlačim? (to je ene 3 fotke samo...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 he he...zihr si prou kjut zgledu..... jp...količina fotk je povezana s številom objav...kolkr vem....kaj bolj natančno ti bo pa razložu kdo k obvlada.....eni jih sproti brišejo in pol objavjo nove....ti kr dej.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.