Naja01 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Ah kje, čist drug konc Slo. . Sej nism mislila, da sem te vidla v živo, ampak tko ... na fotki. Mal maš razmetan tam odzadi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 nežni makec, pa zaspani Jarane (dekica ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 Jarane, ti si mi pa znan, nekje sem te že vidla. Frizura iz pizde pa čist drugač zgleda, verjem Ma zato sprašujem k jest kjer kol se pojavm me vsi porajtajo....pa tut če hodm nekam sam enkrat na sto let....pa niti nism nekej aktivn da bi skakov gor pa dol oziroma dab hotu da me vsi poznajo....mah kjermu se pa da deko zlagat 6 krat na dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 Z razliko od mene si pa ti čist na vsaki fotki popolnoma enak.ane, men se tut skos zdi enak. Ma zato sprašujem k jest kjer kol se pojavm me vsi porajtajo....pa tut če hodm nekam sam enkrat na sto let....pa niti nism nekej aktivn da bi skakov gor pa dol oziroma dab hotu da me vsi poznajo....mah kjermu se pa da deko zlagat 6 krat na dan it must be those eyebrows Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 Možno .Pa sej vsi brihtni ljudje majo take Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 hehe...bolj šamanska fotka...zanimiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Možno .Pa sej vsi brihtni ljudje majo take ....energy is that Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 ....energy is that Mojca Ja vem, Mojca, se zajebavam.Itak te pr človeku pritegne energija in zunanja "polikanost" in spedenanost nima neke velke veze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 Kaj se pa potem skoz nekaj pritožuješ nad svojo frizuro ..je itak nepomembna.... (če se fotkaš) Čist iz praktičnega razloga-ker bi bla loh bolj spedenana ne.Fora je v tem, da je zunanja urejenost pika na i nad notranjo lepoto, oziroma če se še tako hudo trudiš bit zrihtan odzunje, pa nisi notranje v nekem ravnovesju, je vse zaman.Eno z drugim hodi z roko v roki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 No k so ble prejšne slikce tko pozitivne bom še mal povečov vzdušje še z svojo hehe ..frizura u pizdi, tko k ponavad hehe Oooo..Jarane moj. Nekam si se poredil ...ali se mi samo zdi?Bolj poln obraz?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 He he swašta .Vidš, se poj dlih terminsko poklapava pr šopingu(bil dlih prej v laklerku pa še drugje, pa tut velikrat grem v cytija) .Je pa res da rd hodm po lj city parku....u pizdu mater pozabu sm it v Bigbang tamalim nabavt mp 3 player za roj, dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Ewo mene, v intenzivni negi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 eni se tukaj ful radi fotkate Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 v starih cajtih, ko sm bila jaz na zdravstveni, mobiteli niso bili dovoljeni na praksi v bolnici pa verjetno ne kar tko za hecmi pa jih mamo lahko, npr za pulz merit al pa dihanje Zapestne ure tak ne smem met, pol pa tak brezveze da si jo sploh zraven jemljem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 a niso prepovedani? ker medicinska oprema v prisotnosti mobilcev deluje nepravilno. sploh na intenzivni se mi zdi to kar pomembno zapestno uro pa v žep vtakneš, sej tud mobilca ne nosiš na roki za dihanje je pa tud nismo rabil....ma mal se mi zdi to matasto od vaših profesorjev, da to dovolijo.so naredili test najobčutljivejše naprave moti le v krogu 4 metrov kot je npr. MR Tak da kakšnega EKG aparat al pa oksimetra močno dvomim da bi motlo, če bi jaz z telefonom plesal okoli Pogovarjam pa se tudi ne med prakso Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 očitno je to bolj prosto po prešernu; kot sm zdej vidla na netu, eni pravijo, da vpliva na večino aparatov, drugi pa, da ne. no ja, jst še zmer ne bi tvegala, zihr je zihr no, drgač pa fajn zgledaš hvala pa to sem se slikal v slačilnici za informacijo nisem se glih kaj fosti okoli onih aparatov motal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Sej sm ti že rekla da maš naravnost kjutiš učke, ane Behy? A mate to rumene bolniške halje ...?si mi že rekla ja hvala Ja intenzivna nega ima rumene, šolske uniforme so pa bele z modrimi obrobami na rokavih pa na vratu Pa na žepu mi piše SZŠ Tak fancy so bolj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 ouou, rumene, kar oči trga... ja, so kar fancy, mi baje oči poudarijo ... Skorej Že Študent? dobra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 to pa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 kak mi je žal da nisem starejši pa hetero usmerjen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 jah, škoda ne... joke hehe, to mi marsikatera že rekla:"oh zakaj, nisem mlajša, ti pa hetero " Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 tis smejšn vem ja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Ej, že spet chatava tle u tejih slikah. Boš vidu, kok bova kregana. kriv boš pa ti... k te svoje slikce z učki gor daješ saj vsepovsod chatajo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Folk bo hodu slikce gledat ... videt bo pa sam najine umetnine izpod tipkovnice ka te zaibodo se vsaj nasmejali malo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 to sem pa jaz... http://shrani.si/f/Z/EE/H5ZFNUE/jpg-15.jpg lp Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.