ABCfree 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 http://www4.slikomat.com/08/0614/bu-P10300.jpgJst in moj action-time.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 http://www4.slikomat.com/08/0614/bu-P10300.jpgJst in moj action-time.... Ufff... ta pa spada že med Adrenalinske športe... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 sexy čelo hvala Nimam nobene fotke zaenkrat http://www.zurnal24.si/Zene-nogometasev/sport/51726 Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 No ne bi se hvalil,glede na to da me je opeklo sonce Ja drugač pa fajn ko ti gre adrenalin po žilah,ni boljšega občutka kot to.(except sex)Bejbe fotke gor! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 zaenkrat en del mojega stanovanja šefe gre zdaj srat- ne mrem nehat some problems, are always there in long kind of relationships, but... but zdaj bo spokal, bo šou na svojo "kmetijo" živet, samo zidarje rabi. pejšns Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 pa še mal jst, od lih now. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 Sej si lušna shanna...Sam ne razumem teg crazy obnašanja tukaj... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 Jaz se niti ne strinjam, ker sem spoznala folk tukaj gor, ki redko oz. ni objavljal fotk, pa so enaki kot tukaj.No, jaz je ne mislim objavljat (več, eno celo sem, ko sem prišla sem), če me kdo hoče videt, me bo že vidu... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 Shanna-Kyllah-Dijana...lepe fotke madonca....Sej pravijo da bo tole pisanje po forumih in objavljanje morda nekoč v bližnji prihodnosti tudi vplivalo pri iskanju službe.Bo delodajalec lahko prečekiral in se na podlagi tega odločil....to sem na studio city neki gledal,ne mi preveč vrjet.... Tko da pazte malo kako se obanšate in pišite čim bolj po svoji glavi Mene pa itak vidte sam v hrbet,kar bo več je že adrenalinsko,he he I'm the ''nigga'' ya love ta hate Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 ma ne se sekirat. Cao Shannka, lo so che non sei strana, lo so che vuoi solo attirare l`attencione e che gli provoci. A me mi piace il tuo modo di essere. Chi dice, che deve sempre essere tutto nel un modo? Si puo fare ance diferente, no? Vai avanti cosi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 upomoć, mislim da sam vidio jednog stranca Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Bravo....lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 I'm that muthafucka http://www4.slikomat.com/08/0616/1tl-bobstr.jpghttp://www4.slikomat.com/08/0616/hh7-P10107.jpg Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Lase si brijem,ker mam tko manj šans da se mi čigumi al pa čebela ne zapopa v lase.Hvala hvala Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 byby Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 byby Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Boby, ti lahko neki pokažem. Sem lahko blond? ćeprow, sem tako pepa, da je zdaj še boljše. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 norci, sami norci... v naslednjem življenju bom fotograf Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 še airo dodaj, pa je komplet popoln..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 pa na diano ne pozabit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Dobra pupa tale naša Diana ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 kaj, če bi ji odprli eno temo, ki bi bila samo zanjo in vse njene obline in njih priležnike, potem bi lahko ostali v miru ne gledali tistega, kar nas ne zanima, ker smo že prevečkrat videli Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 kaj, če bi ji odprli eno temo, ki bi bila samo zanjo in vse njene obline in njih priležnike, potem bi lahko ostali v miru ne gledali tistega, kar nas ne zanima, ker smo že prevečkrat videli Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.