Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

vem da ne, Pikica, ker jaz nimam zavisti (se mi prevec -dobrega- dogaja xDDx x;)x).

Contesa, tale fotka pa mi ni tolk vsec kot druge tvoje, ne vem zakaj, a mi barve niso al kaj (so mi pa zelo vsec tvoja usta na fotki in tud barva sminke, ti zelo pase) al je sama fotka slabsa (kvaliteta), ja, oci so mi tud vsec in tudi, kako so namazane.... a nekaj mi ni, morda sam to, da je nekak nejasna pa taka, kot mal 'zamazana' fotka.....

Sory, a ce bi tole zlo pohvalila, bi negirala s tem one, ki so dbest, ki prav rada povem, upam, da mi ne zameris kaj.

zdaj bos vedla, da ko bom rekla dbest, to tud resno mislim. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Jaz se morm pa kar strinjat z Marso tlele.. Taka.. medla je.. So kaksne druge tvoje ful bolj hude, Conti.. take, da sam gledas :eek: x8Dx :palec:

Mogoce blo se prezgodaj x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

DIANA,

lušna si na tisti taprvi fotki...ali ikona ti je do ja.. ! x:Dx :vragec: :palec:

Tukaj pa par fotk iz K4 - Lj ! x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:eek: Pišuka ! same neke fotomodelke s kastingov tu gledamo ! Še dobro, da nimam digitalca in ne morem dat svojih fotk gor, ki so čisto povprečne... same dolgolase prelepe dive ste tu, jaz pa kot kak temnolasi pobček z zelenimi očmi in bledo poltjo....

Tudi tipčki ste ful fajn (tisti, ki ste se objavili gor) , ampak Milf je pa najbolj kjut! x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Še dobro, da nimam digitalca in ne morem dat svojih fotk gor
x:o)x x:Dx

Hja, jaz ga pa mam, zal, pol...kao.. :P ;)

Diana - zelo si zapeljiva na oni barvni, lepa! xyesx :palec:

Mal morda barve prevec naturirane, a mi je svec, kot sem rekla, z eno besedo - zapeljiva. x:Xx

Na oni blond... ja, si fajn, lustna, stekam zakaj si si vsec, men se zdis pa mal 'zbegana', ce lohk temu izrazu tko recem. :8):

Milfa spregledala? x?x :eek:

Santosa v fajtu?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...