Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi, za uhice pa pol potegnem čist nežno tvojo glavco na mojo pol pa......dober, že brišem, no....sam da prebereš Sm te citirala...nč nov z brisanjem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 vem da ne, Pikica, ker jaz nimam zavisti (se mi prevec -dobrega- dogaja ). Contesa, tale fotka pa mi ni tolk vsec kot druge tvoje, ne vem zakaj, a mi barve niso al kaj (so mi pa zelo vsec tvoja usta na fotki in tud barva sminke, ti zelo pase) al je sama fotka slabsa (kvaliteta), ja, oci so mi tud vsec in tudi, kako so namazane.... a nekaj mi ni, morda sam to, da je nekak nejasna pa taka, kot mal 'zamazana' fotka.....Sory, a ce bi tole zlo pohvalila, bi negirala s tem one, ki so dbest, ki prav rada povem, upam, da mi ne zameris kaj.zdaj bos vedla, da ko bom rekla dbest, to tud resno mislim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj cenim odkrito besedo!saj sem racunala na to, ker sva si v nekaterih receh zelo podobni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z jutranjega kastinga! Ja ja Conti.... kt je rekla Todika... Bjutiful ta je pa res luštna dej gor za ikonco Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Jaz se morm pa kar strinjat z Marso tlele.. Taka.. medla je.. So kaksne druge tvoje ful bolj hude, Conti.. take, da sam gledas Mogoce blo se prezgodaj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Foušija babja.... Nism si mogla pomagat, da neb tega napisala....tista, k me je do zdej že mčn spoznala, že nov zamerla, ostale pa..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Hja no, lahk tud fousija temu reces, ce hoces...Sam po drugi strani pa... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z jutranjega kastinga! men je pa ful lepo k si tko lepo rjava Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z jutranjega kastinga! Conti, Beautyfull ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z jutranjega kastinga! U,kaka barva pa kiss za koga je? A maš barvne leče-nekam modro- zelene oke maš! I like it! dej še kako u kopalkah Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Dianca lepo(t)(p)ička Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Men si pa na ikonci fulllll huda Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 You are very welcome Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Triple lepotiček.. Oja, veš de! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>tukaj sem si pa najbolj všeč, čeprav blond...tkaj se vidi puno sentiča, ona zgornja, pa govori čisto nekaj drugega. vsaka zase je zanimiva - oči, kot vedno,nekaj psebno lepega. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 DIANA, lušna si na tisti taprvi fotki...ali ikona ti je do ja.. ! Tukaj pa par fotk iz K4 - Lj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>DIANA, lušna si na tisti taprvi fotki...ali ikona ti je do ja.. ! Tukaj pa par fotk iz K4 - Lj ! kaj, to je neki fight na prvi sliki? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj, to je neki fight na prvi sliki? Ne ne...to je en, ki ga seka...pa slika je tako mal umetniško narejena...! Pač je bil en House Party...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Diana,Contesa full luštne slikce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Daj še ti kako gor..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj, to je neki fight na prvi sliki? ne vidim nobenih slik Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Pišuka ! same neke fotomodelke s kastingov tu gledamo ! Še dobro, da nimam digitalca in ne morem dat svojih fotk gor, ki so čisto povprečne... same dolgolase prelepe dive ste tu, jaz pa kot kak temnolasi pobček z zelenimi očmi in bledo poltjo.... Tudi tipčki ste ful fajn (tisti, ki ste se objavili gor) , ampak Milf je pa najbolj kjut! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Milf Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še dobro, da nimam digitalca in ne morem dat svojih fotk gor Hja, jaz ga pa mam, zal, pol...kao.. Diana - zelo si zapeljiva na oni barvni, lepa! Mal morda barve prevec naturirane, a mi je svec, kot sem rekla, z eno besedo - zapeljiva. Na oni blond... ja, si fajn, lustna, stekam zakaj si si vsec, men se zdis pa mal 'zbegana', ce lohk temu izrazu tko recem. Milfa spregledala? Santosa v fajtu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Milfa spregledala? Santosa v fajtu? KJE? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.