triple x 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa ne da se vrneš u lj? E,mucica to pa žou ne, se pa vrnem na Norvešk! Si zmer dobrodošla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cak, mogoc bom jz tud kej dobila, ce si se mal reklame nardim... Nč bat, čeprov si lost in space, te bom že najdu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Da ne boste sam čvekal tukaj na fotkah...bom kr prilimal eno...Santos in the Bangkok ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Tist ko ste me hvalil. Hvala full ste srčki :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 pa še ena da bo santosu družbo delala miška iz šiške Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Iii Za vsakiga en lupcek... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 zate tri šeškat pa ne smem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zate tri šeškat pa ne smem. Tako, vse njene batine so moje, moja je pa njena. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tako, vse njene batine so moje, moja je pa njena. moja moja moja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 A vidte kako je mogoce osreciti otroka z eno samo liziko?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 mmmm pa to uno tadobro Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa še ena da bo santosu družbo delala miška iz šiške Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 iiiii tafini Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Santos , Aiwa - zlo seksi , pismu, devico sm pa zamudu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ena sam za tebe- ce bo ratalo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 zgleda da ni... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 uau aiwi kok si qjut Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Zgleda, da tud ne bo... zadn poskus... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 Ohoho, spet nove fotke. Devica, fajn ko si dala (saj ne vem, ce so se, no jaz sem jih vidla ze vceraj ), lustna, na eni si res mal DM podobna. Tedaj si bila mal drugacna, ko si enkrat ze dala, imas zdaj temnejse lase al kaj.. Santos, fajn, tvoje so take zive fotke vedno - al v naravi tko fajn kje al pa kaj dogaja, kak fajt al kaj tacga. Aiwa, super, si spet mal durgacna, lustna si tule, kar zaris. * Pa se ena moja (od zadnjic pri frendici)(*jo je mal popacilo al kaj in zgledam debelejsa in kot da imam ful kratke noge ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 pa kako ne, če ti včeri je? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Thanx, Marsa! Ti si tud ena prou postavna decva! Aiwa, te so mal vecje, pa rabjo obdelavo, pa sm manjsala, pa manjsala, pa... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 Thanx, , no sam tlele sem mal cudna, ugotavljam, ampak saj je vseeno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ja sej si prisrčna kaj pa dol gledaš? so ti šuhi bolj sexy kot kamera Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, fajn, tvoje so take zive fotke vedno - al v naravi tko fajn kje al pa kaj dogaja, kak fajt al kaj tacga. Enako Marsa lahko povem za tvoje fotke, posebej ta zadnja...zelo lepe barve..., tako kot ti ! To soboto imam fight jap...in bo kr pestro, saj sem dva dni od tega imel še mal vročine pa glavobol...kr neki, v glavnem bo, ne dam se jaz...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.