Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Lih zato ker dol gledas zgledas (kot pravis sama) bolj debela. Opticna varka, ker mas tko hrbtenico krajso kot ce bi jo mela sicer in je teza (oz. sirina telesa)skoncentrirana na manjsem prostoru. Probi se enkrat-tokrat glava gor, prsi ven, trebuh not, kolena nepokrcena!!! Pol te pa lahko ponucamo za kako naslovnco. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ne znam vec... Men talenti hit uginejo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Emmm...Da vidm, ce bo tole slo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, dej, no, ne pametuj Cak... Sej tisto je blo Marsi namenjeno.A tole si pa ti??Cist drgacna k vceri, se bl cute. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Sej vem, da je blo Marsi namenjen... Glih zato, kr fajn zgleda, ne pametuj Ne, tist, za radiatorjem nism jz Thanx anyway Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej vem, da je blo Marsi namenjen... Glih zato, kr fajn zgleda, ne pametuj Ne, tist, za radiatorjem nism jz Thanx anyway A sem slucajno reku da ne zgleda fejst??? Ce se je to tko razumel, pol si naj bralci moje izjave le-to v glavi preformulirajo v: Marsa izgledas fenomenalno, ce pa se ti morda prav zares zdi ,da je barocnost tvojega telesa na slicici vecja kot v resnicnem zivljenju, potem... Una macka od prej pa ta macka od zdej-obe sladki! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 oooooo marsič suhica... dobr da si sklonjena, če ne bi bla kostka kjuuulll devičk ratal. kle si pa še bl lušna fulj. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, dej, no, ne pametuj Cak... devička mal ti pomagam hmmmmm sexy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Thanx! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 my pleashure Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 hehe Marsa, ti si men taka faca, prou posrečena si na vseh fotkah simpatiko! Santos itak care aiwa ja kaj naj rečm, šugr,ane ane lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ..doma za računalnikom.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Oh, my... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>prisrčna Thanx! <{POST_SNAPBACK}>Enako Marsa lahko povem za tvoje fotke, posebej ta zadnja...zelo lepe barve..., tako kot ti !Pih! Thanx! <{POST_SNAPBACK}>Lih zato ker dol gledas zgledas (kot pravis sama) bolj debela. Opticna varka, ker mas tko hrbtenico krajso kot ce bi jo mela sicer in je teza (oz. sirina telesa)skoncentrirana na manjsem prostoru. ....aha, wow, a tko pol pravis (sam na eni tud dol gledam, na plazi v kopalkah, pa cist lepo suha zgledam oa nimam kratkih nog. - sam verjamem, v bistvu, saj, ocitno. <{POST_SNAPBACK}>Marsa izgledas fenomenalnoNo, pretiravat ni treba, sem pa pac cit ok, pac, en clowk. ampak hvala, lepo to slisat, vseen. <{POST_SNAPBACK}>*marsa , res dobra postavca Sam ne moreš se pa izognit tem neumestnim komentarjem, ne? Pretiravaš. Dobra si! Če bi jaz imela tako postavo, bi bila srečna. Hvala in ja - sem vedela, ko sem zagledala tvoj komentar, da bo kaj tacga not. Kako srecna? Kaj pa je narobe s tvojo postavo? Imas pa boke in pas, jaz pa v bistvu ne, sem kot dila nekak. :||| men je pa vsec tvoja postava, taka zenstvena. <{POST_SNAPBACK}>oooooo marsič suhica... dobr da si sklonjena, če ne bi bla kostka kjuuulllma ne ves, me je cist dost skup, se clo trebuha mam mal. :||| <{POST_SNAPBACK}>hehe Marsa, ti si men taka faca, prou posrečena si na vseh fotkah simpatiko! To mi je pa vsec. <{POST_SNAPBACK}>..doma za računalnikom.. To pa se bl. Hudo seal!! pravi lepotec, v bistvu je to zate prava beseda, v pozitivnem smislu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Kaj neki govoriš Marsa??? Kaj debela s kratkimi nogami??? Čisto dobra babnica si. Taka fajn postavna Se vidi, kako samokritični znamo biti Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>devička mal ti pomagam hmmmmm sexy Jo!!! Si prav nevarna videt tule! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 O, Nat!!!! Thanx!Ja saj res kompliciram, saj sem cist ok. No tu pa ne gledam dol, sam nisem cela, pa postran sem.Drugace je bilo pa to vceraj pri frendici.Pa tih bom, nic nom rekla (mystica ) *sem se eno dodala, ceprav je cist nejasna, sam se smejem pa tko.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 Thanx! (*ej a ves da sem ze hotla nekaj dodajat v starem stilu.. prav z vsemi stirimi se moram upret temu, komaj komaj mi rata... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Imaš zgleda srečo, da se počasi staraš.(vem, me boš linčala..a jbg...strelci pač). Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 Zakaj linchala, se ti mescha, lupcka dobis (ves kwa je to od mene , jaz jih ne talam kar tko) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 A?? Jaz tudi nekam šparam z njimi. Dobro no.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa se ena moja (od zadnjic pri frendici)(*jo je mal popacilo al kaj in zgledam debelejsa in kot da imam ful kratke noge )Te je kdo z lustra stisnu, iz ptičje perspektive. Drugič naj leži, boš imela noge do brade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 res je, to je boljs. sam vcasih ne pomaga, bi moral un iz spodnjega shtuka fotknit. Tko nastane tud zato, ker je fotkano iz majhne razdalje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Men so ful vsec tvoje roke. Enkrat je macona opozorila na njih, pa sem bila potem bolj pozorna in so res take lih prav suhe. Suhosti pa ne bom komentirala, ker potem se bom ze ponavljala Skoda, da ni tista slika bolj jasna, ker jaz se nisem opazila nobene take, kjer se res ornk smejis Si pa ena tistih, ki jim ful pase blond ( kot poleti lani? ). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.