seal 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa bo heartbreaker, s temi učki! Seal, sem te pozabila pohvalit! ooo lepotička hvala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a kar naenkrat mas sina in je ze tolk velk?evo, vidis, mater gre hitr cajt... No saj podoben ti je res, cez oci..Ti pa ves raznezen, pravi fotr. Damn aneda, kolk hitr čas teče upam da se zezaš... k tega "sina" mam že 11 let Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Marsa vzem si čas, sm potrpežljiv dečko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa vzem si čas, sm potrpežljiv dečko glih prav, ker jaz pa sicer ne prevec...sam me ne vabi vsak dan takle tipcek na vecerjo, pa nocem s kakim svojim... hm, pomanjkanjem rahlocutnosti... si zapravit zdaj tko hude sanse...Pismu saj si 100x boljsi kot sanjski onile...Pih!! ... kaj pomeni potrpezljiv?Da lohk do sobote pocakas, do jutri al do kdaj al da komot se kak let pocakas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> glih prav, ker jaz pa sicer ne prevec...sam me ne vabi vsak dan takle tipcek na vecerjo, pa nocem s kakim svojim... hm, pomanjkanjem rahlocutnosti... si zapravit zdaj tko hude sanse...Pismu saj si 100x boljsi kot sanjski onile...Pih!! ... kaj pomeni potrpezljiv?Da lohk do sobote pocakas, do jutri al do kdaj al da komot se kak let pocakas? heheh, dej ne pretiravi s komplimenti, ke se mi bo še zdelo pa že tko sedim potem pa nevem kaj bom naredu.. ammmm sm čist ordinary , preprost, skromen fant na realnih oz. trdih tleh! hmmmm ej sej ti pravm s takimi komplimenti si definitvno si zaslužla večerjo + bonus, da te čakam kokr hočeš in te peljem v kafano oz. restavracijo po tvoji izbiri heheh, sam mi morš prej sporočit,da mam js tud cajt aja pa spoznavanje novih ljudi še posebaj takih kot si ti pozitivnih.. mi je vedno v veselje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 super, vazi pol! bo ze taprav cajt enkrat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>super, vazi pol! bo ze taprav cajt enkrat... oky deal! te držim za besedo! pa maš da me naučiš mal tele horskope brat itd. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ooo nino kjul marsa & seal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Vse fotke zelo lušne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 contesa devica seal marsa elnino ja vsi ste prav simpatični Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 Ouki, Seal, drug drugega bova drzala za besedo. No problems, meni snovi redkokdaj zmanjka... Electra, Drugac pa komaj cakam, da boste dal se kake fotke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 A maš kakšne posebne želje, Marsa? Hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 a ves da jih mam res! vsec so mi fotke, ki so nekak... 'dinamicne'... se pravi, ko na njih kdo kaj 'pocne'... pa rada bi vec fotk, ki bi pokazale celo osebo, nekak sam obraz loceno se mi zdi, da ni cist... pravo.... v bistvu nismo sam svoj obraz. Pa pogresam posrecene fotke, se pravi da je point v humorju in ne lepoti...Mislim da nihce razen Astre se ni dal fotke, kjer je cist off. To mi je tud zabavno, pa pogresam tule... mal smisla za humor na svoj racun, pa mal onega - 'pa kaj pol'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Sej bi se slikala na wc- ju zate, sam tok pogumna pa spet nism! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 sej Pikica, za zacetek lohk das kako drugo, wc pa za pol sparaj, ko se bos ze tolk sprostila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 No, ta ni z wc-ja. Evo, sm se pa čist na frišn, u pisarni....black magic woman...tako, kot je razpoloženje trenutno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 O, fajn, lustna, pa v bistvu dobra fotka, posrecena, si cela not, pa fajn barve so. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Ja, vidš, Marsa...sm mela muda od zgor se slikat...hehe... Sicer pa mal bukov gledam, k da mi ni nč jasn...ampak sej konc koncev mi včasih res ni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 Bukov! (take ma moja mama). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Jah...taka sm....kmečka deklina! No, sej to ni letel na tvojo mamo, da je kmečka, ne....sam zase povem...a nje de? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, ta ni z wc-ja. Evo, sm se pa čist na frišn, u pisarni....black magic woman...tako, kot je razpoloženje trenutno... Nekam si zamišljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, ta ni z wc-ja. Evo, sm se pa čist na frišn, u pisarni....black magic woman...tako, kot je razpoloženje trenutno... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, ta ni z wc-ja. Evo, sm se pa čist na frišn, u pisarni....black magic woman...tako, kot je razpoloženje trenutno... Od zgoraj navzdol zgledaš "dolga" , lepa, lepa Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 dolga 170....hvala, hvala... Sstane, glih sm razmišljala, če b vseen šla na wc eno posnet? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 moja lubicaaaaaa!!!! bejbika. čak bom še jz eno od zgorej nardila na frišn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.