Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Nisem - ker se nisem hotla vtikat (sam kot bi se, ker jasno te zdaj zanima x:o)x xDDx)...

Mislila sem, da bi bilo blazno fajn, ce bi imela kaj oranznega, kak pis pa tud (svetlo)modrega, turkiznega, sinjega, belega ali rumenega. Kjerkoli na sebi, v pac taksnih kombinacijah in teh, ki imas, to so sam namigi.

namesto crne si izberes temnomodro ali zelo temnordeco ali rjavo.

Crne ne imet, sam kako mini zadevico, recimo kak oniksek. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hvala marsa :palec: Crne bodo superge malo, ker nimam drugih za tect x;)x

Drugace bom pa upostevala tvoj nasvet...

Mysti, sej je kul x;)x Sam pirovskega odbobja pa jaz se nikol nisem mela x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

saj sem pomislila, da najbrz imas itak crne superge al kaj tacga in da to je cist ok. xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No ko je glih mystica s pijaco dala, pa ko so glih prazniki, pa ko ima LN glih jutri 5. rojstni dan (x;)x), pa se ena moja nazdravljaska (s cvickom, za prejsnje silvestrovo).

Sicer je pa ta fotka ze nekoc bila tukaj, v 1. ali 2.

Picasso

Ne to je pri frendih na krki. :)

Tu Mimi vsak let pocitnikuje, ko gremo na morje.

No, zunaj...

Picasso

ajajoj, pol pa oprost, bom dala prec dol al pa kaksno s sokom... ;) (ce mam kaksno xscratchx x:Dx x:px)..

ja, mal divja... je kar butalo pa migljalo, ko sem hotla kontraste nabit mal, pol sem pa pustila. xDDx

Picasso

kul si na tej fotki!!! :palec: :palec: x8Dx

-----------

No ko je glih mystica s pijaco dala, pa ko so glih prazniki, pa ko ima LN glih jutri 5. rojstni dan (x;)x), pa se ena moja nazdravljaska (s cvickom, za prejsnje silvestrovo).

taka micka rdecelicna, pa se s cvickom. xDDx x:px

*p.s. behy ne sme pit!

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ne to je pri frendih na krki. :)

Tu Mimi vsak let pocitnikuje, ko gremo na morje.

No, zunaj...

:O:

Pazi, da je kje ne vidi kak lovec. Vas Krka slovi po lovcih, ki do psov in mačk niso usmiljeni. Prijatelj, ki živi blizu izvira, je 50 m oddaljen od lovske preže in , ko imajo lovci svoj "pogon" (škoda, da ni pogin!), krogle švigajo kar okoli vogalov, mački pa izginjajo.

Trenutno se vaščani ubadajo z medvedko in mladičem, ki se šetata v bližnjem gozdu. Pestro, ni kaj, ampak narava je pa čudovita tam dol.

res je, ne sam lovci, cigani in vse zivo.

aja saj res - sem ze imela napisan, da a ti si od tam, sam se mi ni zdelo primerno v to smer peljat pogovor, pa sem izbrisala (ker je bilo v temi In memoriam).

No, a Mimi je bila zdaj ze kakih 4x tam, pa vsakic vse kul. xwizardx

Picasso

ja ja, saj stekam, sam ker si sama rekla.. sem postekala pol narobe, sem mislila da si ti od tam (ko sva govorili o borstnarju).

:)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>No ko je glih mystica s pijaco dala, pa ko so glih prazniki, pa ko ima LN glih jutri 5. rojstni dan (x;)x), pa se ena moja nazdravljaska (s cvickom, za prejsnje silvestrovo).

nazdravje Marsa xcheersx x:Dx hahah, kul fotka :palec: x:)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>No ko je glih mystica s pijaco dala, pa ko so glih prazniki, pa ko ima LN glih jutri 5. rojstni dan (x;)x), pa se ena moja nazdravljaska (s cvickom, za prejsnje silvestrovo).

Kje je ta slikca posneta???Ful mi je vsec ambient. To pohistvo pa to, ful organsko, sprosceno... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Aja ups sori xrolleyesx ... sem ze prebral. :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

aja sem ti glih hotla odgovort, ko imam ze od prej odprto.

Ja, to je v bistvu vikend nasih frendov na krki.

Tud flat imajo podobno opremljen, no saj zadnjic sem se pri njih slikala, sam je med vrati pa ni nobenega pisa pohistva, ker so se glih preselili.

Tule na krki smo pa velik zurov ze dal skoz, pekli velikrat, postrvi majo dol dobre, pa gres kupit in direkt na zar. je ogromen vrt tud, zakon plejs.

Saj zato pa tud na tej slikci tko ribje/bikovsko zgledam (tko nekak.. hm, mogoce 'toplo', nekak prijazno... mensezdi da redko tkole gledam). x;)x x:px

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...