Behemoth 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> mali, s cim se ti hvalis saj se ne hvalim, sam pravim <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa verjamem Behiju. Fant je le 15 let star in v teh 15 letih je le pojedel svoj delez Rum-kokosov. rum kokosa, in še več ** kakorkoli ze je pa tko; tud ce bi jaz se tolk mal pila, bi verjetn vseen vec kot behy, ker konc koncev ima on 14 let, jaz pa 41. haha, glih obrnjeno. Marsa, ti bi me morala včeraj videt. Mislim hvalabogu da je moj fotr vinogradnik in ma v kleti kar lepo zbirko vin, in včeraj lepo teta iz kleti prinese 2 butelki vina in vsak ma svojo, jaz eno in ona eno Joooj da pol nisem mogel hodit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Mystica!! Tebe pa moram pohvaliti, ker si mi na zadnji fotki blazno všeč! Končno ena tvoja fotka, na kateri si sproščena. Pa zgleda, da ga dobro znaš žurati! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Ena medpraznična! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Joj Conti... sej se ne da več nič rečt... vse ti paše, od svečanih oblek, do bolj športnih, pa kopalke , mah vse no.... te je vedno lepo pogledat.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 Dbest, tu si pa tud ful lustna, Contesa! Ti pase tako rdeca barva kot tudi tale look. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena medpraznična! mijau Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 ena fotka dones narejena direkt po teku 16,3 km (ČB, da se ne vidi preveč kako poten sm ) pa mal je pozerska Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena medpraznična! wau conti zelo simpatično, tko luškano sexy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Kar močno pozerska! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 a pozerska.......aja to pa ž nje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Todika, mislila sem Seal-a! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika, mislila sem Seal-a! pa sebe tud zravn,ane ane hahahah Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika, mislila sem Seal-a! ja sej......a je gdo drgač mislu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 zna se kje je duh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 aja, joooj, Seal, lepotchek totalen, pa kako je to, da nisi na naslovnicah, da skratk vse to, pa saj si brez napake?! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar močno pozerska! lih sem mislu rečt ja hehe "malo" pozerska... hja contesa pa res.. karkol daš nase si luštna, hja enim res uspeva vidim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 uff Marsa thx zej sm ti pa že dve večerji dolžan Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 thx mysti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, se bo naša marsa poredila sem pa glih hotla rect sealu, da naj ne skrbi, ker prej pol kot pa dve. Jaz malo jem, pa se zbircna nisem (razen da hocem da je dobro), razni medobedki, predobedki, obobedki, poobedki itd. - to ni zame, kdo bi vse to pozrl... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena fotka dones narejena direkt po teku 16,3 km (ČB, da se ne vidi preveč kako poten sm ) pa mal je pozerska ej, bre zamere, ampka ti si res moraš trnirko nabavit Lej, karte hlače niso več v modi, tudi ajica brez rokavov ne. Pri ženskah je v modi čist skup stisnjeno, pa žive barve, pr moških pa ohlapne in temne barve žive so čoist out Če pa te skrbi vročina pa kr lahko si spodi nag Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Razmišljam, kaj naj rečem o Sealovih fotkah... Prva misel je bila, take fotke treba prepovedat , kako naj človek spi, če si tole ogleduje... Po drugi strani pa, šeeeeeee sealovih fotk, da mamo tut me "stare" babe kaj od življenja... pa Conti tut luškana Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Aja, dtrugače pa si super Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 hehe Behi thx, čeprav pri športu mi je pa res vseeno za modo, važno da je kvalitetno,lahko in športno ne pa neki šminkersko in..... Astra ja kaj naj rečem.. brez besed sm od same zadrege... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 No, potem bom pa drugič drugače napisala, da ti bo ostalo še kaj besed... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe Behi thx, čeprav pri športu mi je pa res vseeno za modo, važno da je kvalitetno,lahko in športno ne pa neki šminkersko in..... Mah ne, sej meni lahko zaupaš, kot bodoč oblikovalec se pa ja spoznam kaj človeku paše. Sam tebi bolj ohlčapna trnirka paše, mogoče iz blaga, sam ne preveč debela Definitivno temno modra al pa zelena - temna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.