contesa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, dve novi... iz Bosne.. Aliana,na vsaki drugačna, na vsaki privlačna! Roza pa ti izredno lepo povdari oči! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, dve novi... iz Bosne.. wau, full fajne, take spontane fotke(ti luškana ) pa še "bike spirit" the best! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 V stilu s trenutnim razpoloženjem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 uuuaaaaaaaaa lušno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 bemu conti....kake roke prava FRAUKULES zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> bemu conti....kake roke prava FRAUKULES zlomk Ja, to pa body-pump naredi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, to pa body-pump naredi! she zmer boljsh u roke kokr u glavo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V stilu s trenutnim razpoloženjem! wau, športno-elegantna sexy pa lep trebušček, se vidi, da telovadi smooth Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 A se lahko jest považim z eno full luštno/pozersko/ fotko od moje hčerke.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ooo apolonija waw. kwa je kjuti tamala! super! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Hvala aiwa Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Kul Apolonija, tamala ful luštna tak kot mama Contessa vedno luštna. Aliana , ona z roza ruto je res fultrefer Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Pa ena fotka iz mojega partyja za 30.RD.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ql apolonija, vojaški stil ti tut pristoji. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 TENX TAMMY Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 uaaaaaa.. kva so luštne babnce tle na forumu..itak sem že večkrat rekla drgač pa to morjo djedi povedat, ne? Je pa fora, da če ženska pozira mi tko kjut deluje, če moški, kako tako "hudo" pozo zavzame pa glih ne, mi bolj tko deluje.. you know what I mean? ups. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 yes i know Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Najbolj kjut so zjutri, razmršeni neobriti v ozkih boxarcah z unim meglenim pogledom ampak ne zaspanim ampak unim mmmm....to je to....heheh... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ja "unim" ne? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Alianca, hudooo, ruta, roza, oči. Ma, najboljša si! Contesa itak, ful lep trebuh, obraz mi pa na tej ni najbolj všeč. Bolj so mi všeč take, na kerih ma nežen obraz, kjer je bolj ribja. Apolonija is back! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 mushi... ja...unim.... mačona Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Cica v metroju Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Hm, jaz bi raje videla, da bi imela obleko take barve kot je ruta. Nekak ne potegne ta zlata najbolj. Drugače pa kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Apolonija - hmmm kaj naj rečem, bom izpadel osladno , čeprav preziram osladnost, ampak ne morem drugega reči, kot to, da si prou srčkana in hčerkica prav tako cosma - zanimivo.. lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Contesa itak, ful lep trebuh, obraz mi pa na tej ni najbolj všeč. Bolj so mi všeč take, na kerih ma nežen obraz, kjer je bolj ribja. Hvala za kompliment mačona! Samo večino časa sem škorpijonka, ribica se pokaže samo včasih! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.