Amis 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 he he he...sem se ugriznila v jezik...ampak res mal besno gledaš v svet tle ...superrrr, yessss Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Ok, fotka vsec. Zdaj bi pa se v zivo No, se zmer pravim da si ta lustkanemu kitaristu podoben.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Thx. Sm se v špeglu škljocno, če niste opazli... In zdaj ves živčen čakam Marsin komentar, a Marse nigdje.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 Ohoho, Mick!!! prima fotka, taka tecna pa razp***, sam kul!!Tu si pa cist tipicen Strelec!!O, daj nehaj al kaj, to je pa treba spesl temo odpret (kao, 'kam je pa to za zapisat' )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Thx. Sicer pa si tečka . Ker sem se res trudil, da bi ratal, pa ni šlo in še zdaj ne vem zakaj ne. Ja, odpri novo temo, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 hihi Mick... ;) od kdaj so pa strelci tok fajn... hm hm hm evo zdej grem lahk pa spat hihi čeprav mal zelen od zavisti Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 fajn fajn, Mick... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Hehehe Daj še tvojo, ti bom povedal, če se poznava. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Kaj vidim??? Mick je dal fotko gor? Ja super no, fajn fotka! Zdaj pa še daj eno nasmejano, da si te ne bomo skoz takšnega jeznega predstavljali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Za kaj tazga bo pa treba spet frko nardit, pa kako novo temo odpret. Tak se velik smejem, mejte me resnega v spominu, v družbi pa pol dobite nasmejanega. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 Mick prav kul si, mal me spominjas na mojega frenda (strelca z devico)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Hehe, Mick... Sem vesela, da je nisem zamudila - če jo boš slučajno umaknil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick prav kul si, mal me spominjas na mojega frenda (strelca z devico)... Pa saj sm jaz tud strelec z devico (ascedent) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Me že več ni Ne morem zdaj tega razlagat, verjamem pa, da je marsikdo na mojmu mestu sploh ne bi dal gor . Pa saj še pride kdaj kaka, mam ful enih fajn fotk, še posebej mojga mačkona, sm se danes že veselil, da jih bom lahko objavljal, pa ne vem zakaj ni šlo. Se pa dogovarjam, da se dokončno naučim..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Zaspala na kavču kot polh že ob pol devetih iz prespala očitno tudi Mickovo sliko Zakaj se gre? Kje je škljoc? Me prav zanima, moj Velikan je tudi Strelec in asc. Devica, pa odvetnik tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Grrrrr...dej mi emajl, če češ, k si se že vstala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Jaz tudi zamudila slikco Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Dobiš. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 kd? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Nat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 ?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 ... ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> tole bla sobota DIGITAL JUNGLE v K4:Hm, ona prejšnja, ko si predstavu novo barvo las in pri tem izgledal tako, kot bo Jure Zdovc izgledal čez petnajst let ob kakih štirih zjutraj, je bila boljša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 ja micki micki... spet sem te zamudla... te bo treba na os mal gnjavit... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.