Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

aja sory, ce sem o teb govorila brez da bi bil zraven... zdajle sem sele postekala... sam najbrz gre sam za to, ker nimam nobene zadrege pred tabo, 'sva vse zmenjena', pa itak ti vse to recem tud teb, kadarkoli...

saj jaz sem tebe 'psiholosko' ze obdelala, saj ves... da si globlji kot se kazes, ker se ti tko pac da..

Imas pa kvalitete, no recimo tole - ki sem izpostavila, da zdaj sploh o tem tece beseda... najdes lepo besedico, si kao povrsen, a nisi tolk spet x;)x, si zapomnis in vse in predvsem - velik stekas, si brihten, sam vcasih furas, se delas kot da nimas blage veze, ker je bolj simple zate. saj si dobr postekal... svojo strategijo ubodel.. xDDx

meni je vsec pri tebi to, ker nisi problematicen, velik preneses, sam ne da si tutek, pac pa prej, ker ti dol visi. :)

v 'resnic' si bolj resen... bi rekla... pa tud bolj custven morda...

no v osbenem odnosu najbrz znas bit tud problematicen, sam s temi, ki nimas kaj z njimi, pa nisi... ce se pa clowk zakachi s tabo, pa morda si... sam bi rekla... da ipak stekas in cenis ene... ena *merila* pac...

ki jih najbrz prilagajas od posameznika do posameznika... si nekak torej tak, kot je oni do tebe.

zato bova recimo midva vedno frenda... pac, se bova cist stekala, ker se pac stekava... ti tocno ves, kaj jaz hocem povedat, jaz pa tocno vem, kaj se gres.. no, ne tocno, pac pa priblizno. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

v bistvu si iskren, jaz pa cenim duhovitost, iskrenost in srcnost nad vse. xyesx

da o inteligenci ne govorim... to je morda itak pol v paketu... morda duhovitost brez inteligence sploh ni mozna?

moram mal razmislit se, ne bi prehitro zakljucila tega, sam se mi mal dozdeva da bi lohk bilo tko...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mozna je inteligenca brez humorja, vzemi recimo za primer Petra Lyncha-je pa res prej izjema, ki potrjuje pravilo kot kaj drugega.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja, glej, zanimivo - mozna je inteligenca brez humorja, ne pa tud humor brez (nekaksne pac ze) inteligence... a ni hec? xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ja, glej, zanimivo - mozna je inteligenca brez humorja, ne pa tud humor brez (nekaksne pac ze) inteligence... a ni hec? xDDx

x:Dx x:Dx x:Dx

Hecno jap. Ceprav je v bistvu humor pobeg od inteligence (do humorja pride, ko logicne povezave v bistvu odpovejo-tist, kar je logicno in pricakovano ni lih smesno, je pa tut odvisno od nivoja humorja...). Do humorja prihaja tut brez inteligence, je pa vprasanje ce namerno in ce ga kdo opazi oz. prepozna (tle je pa le potrebna inteligenca). xDDx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

kaksne ozke bukve, kje pa je to?

Piko, sploh nisi videt riba, imas pa zanimiv obraz...

videt si kaj ognjenega al pa zemeljskega - kaksen je pa tvoj asc?

Picasso

Od kdaj pa je to Contesa?

Zgledas kot kaka ameriska filmska igralka tule...

taka zasanjana...

skoda ker se bolje ne vidi, tko lepo obliko glave imas tu in ves nagib...

Pa vsec so mi tvoji lasje...

za kakega slikarja zelo lepa poza. :palec: x8Dx

res si lepotica. :palec:

Picasso

a daj!!! kako pa to, da imas nenadoma cist drugacne lase?

Tud na ikoni vidim, da imas kar skodrane?

a nimas ravnih las?

si hecna, ceprav si tko pravilna in lepa, pa si vseen tud ti lohk cist razlicna na fotkah...

Picasso

O, Marsa, ozke bukve, hehe ali pa jih ni videti, Aiwa? xDDx

Hja, na vrhu še tako visoke in debele bukve so vedno nežne veje, ki ti lahko obkrožijo obraz... jp, kar precej nad tlemi sem tole slikal.

Piko ma sonce v ribah, za luno sem tehtnici in asc v Škorpijonu.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Malo spremembe x:Dx če hočem čisto ravne, jih moram likati! x;)x

ful si lušna na oni fotki :2src: aja drgač sm pa hotla to povedat da videt res nismo nkol zadovolne x:Dx js mam ravne lase pa bi dala.....nevemkaj za vsaj mal skodrane :inocent: in pol me skor jezi k si jih likate tiste k mate naravno skodrane x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>ne morem verjet, da nisi oven al pa lev...

Ja, če so mi uro v porodnišnici napisali prav, potem je asc škorpijon 01°26`51, če pa zmanjšam uro rojstva samo za 8 minut, mi pokaže vajin izračun horoskopa tehtnico.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...