Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>

*Stane vidim ene vijolicaste stvari tam okol tebe, pa zgleda da so vsi prej vidl kot jaz. v zivo.  :o|o:

Na tvoji bejbi sem že deset kartuš barve porabil, ampak sedaj je končno prava oblika platnice in ravno danes gre v tiskarno. Dobiš čisto frišne x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>...jaz in moj sonček ob pisanju domače naloge... x;)x  x;)x

x:Xx kaka simbioza, Odri upam, da nisi prepisovala od tamale x;)x

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt: kiro slikco sm najdla x:Dx  kak fris, mislim ej x:Dx

Lušten fris x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Aleluja, končno mi je uspelo sliko gor dat, da je prave velikosti (nisem glih računalniški maher)..Evo mene in moja pikica.

2 rožici, luštno, simpatiko x:Xx

Oho-mačka :palec:

<{POST_SNAPBACK}> :U: dooobro jutro....evo me ...se pretegujem v sluzbi x:Dx

Dobro se preteguješ x;)x sicer pa :palec: za nadiber zabavne fotke iz ohceti, kaj se vam je moral dogajat x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Pa ena od moje hčerke(včeraj v Portorožu)...včeraj je praznovala 9. rojstni dan..... x:Xx  x:Xx  x:Xx

Obe z mami, prava cukra x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>SStane FFaca? Kaka faca neki. Pravi Faconx;)x x:Dx  :palec:  :palec:

Stane, car :palec:

Santos, se slabo vidi, ampak najbrž je bilo mišljeno tako, zelo dobro viden outfit x:Xx

Conti, elegantna kot vedno x:Xx

A sem koga pozabila??? :wOOt:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma tenx.

Tkole pa Apolonija zgleda k se ji v službi nič ama NIČ ne da....(right now)

(sodelovanje lune in "tete") :xx!:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Jest sm do pol petih....jao....zapop*zdit.... še mal, pa bom že pod mizo.... :inocent:
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Apolonija, pejt doma ;)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaaaa.....sej grem....k tole ni nč..... :O:

<{POST_SNAPBACK}>Cosma tenx.

Tkole pa Apolonija zgleda k se ji v službi nič ama NIČ ne da....(right now)

(sodelovanje lune in "tete") :xx!:

Samo, koliko lahko opazim, skoraj na vsaki fotki ležiš ali pa te nosijo :inocent: x:Dx x;)x , mogoče pa se premalo gibaš? :inocent: x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Samo, koliko lahko opazim, skoraj na vsaki fotki ležiš ali pa te nosijo :inocent:  x:Dx  x;)x , mogoče pa se premalo gibaš? :inocent:  x:Dx

O ti žlehtnoba...me je kr dvignl ( sej to je :palec: )....ja no, kot bi reku kolega "takle mamo"....

Čaki čaki....da najdem eno k sm v elementu...

Evo dve plezalki...

BDW: v krošnji drevesa...

<{POST_SNAPBACK}>Evo dve plezalki...

BDW: v krošnji drevesa...

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jt bi tud, js tud .... x:o)x x:Ix x:Ix x:o)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...