Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak res!In na tej ikonci si mi ful ful bolj všeč, kot na prejšnji lepotička Ja men tud. Uno crno mi ni blo najbolj...ta je pa res kjut Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 O, nove ikonce, lustno. Santos, kaksne hlacke (tam nekje zadaj, prej sem v dva posta morala razdelit, pa mi je nekaj pozrlo, pa zdaj vidim da ni). Men je Todika po faci bolj lustna na novi, po izrazu pa na 'stari', pa ceprav je bila nekoliko resnejsa, 'starejsa' - zdaj si se lohk privosc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>neki tajga verjetno Hud friz ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kdo je pa na ikonci, imaš sestro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Hvala Marsa - je pa res long time no see. Ampak z mano je tako da nimam veliko časa za internet oz. si ga ne vzamem... Kadar pa pridem pa na temle forumu (ki je by the way meni najboljsi!!) najprej ene 2 ure samo berem razne teme in potem mi že spet zmanjka časa za odgovarjanje Pa se ena fotka iz blata - tukaj sem se spoznala po uhanu - slika je bila nekje na internetu - res neverjeten feeling biti ves blaten Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 Hudo!!! (*mas pa clo na zobeh blato! :OO!: ) Ja, saj vem, saj je dbest da je tko, da mas se kaj za pocet, je pa fajn, ko uletis se vedno in dbest da tko mislis! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Todika, lepa ikonca! Tud jaz jo bom morala zamenjat, ko se že vsi preseravate,, izgledam kot iz Addams' family. Ampak bo treba prej nabavit digitalec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko se že vsi preseravate *Men je hecno, ker me na eno frendo spominjas (ona je pa bik) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Sm najdla eno full posrečeno od nedelje .... moja hči v akciji.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 luškana mala! Tenx Mystica! Sm ponosna mama x!x Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> *Men je hecno, ker me na eno frendo spominjas (ona je pa bik) Po čem? Ikonci? Bik sem samo toliko, kolikor sem ljubitelj dobre hrane, pa lenarim rada...Drgače nič od zemlje samo, ogenj, zrak in bogi ascendentek v ribah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 ascendentek! a res, nobene venere v biku ipd.?(saj za ono frendo sem sicer ziher da ma kaj v ovnu, nekak nisva se prisli do tega, da bi kaj chekirala, ona pa ne ve). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> daj kakšno ja, da vidimo tvoj obraz. Nimam nobene druge. Mogoče bo v nedeljo kakšna, ko bom na nekem žuru. Kar Adams family glej , pa si me predstavljaj, hehe ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ascendentek! a res, nobene venere v biku ipd.?(saj za ono frendo sem sicer ziher da ma kaj v ovnu, nekak nisva se prisli do tega, da bi kaj chekirala, ona pa ne ve). Res nič od bika, zemeljsko le jupiter v kozorogu (najvišja točka v chartu ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 hecno, jaz amm pa sam en ogenj (jupiter v ovnu v 5.) pa sam en zrak (saturn v vodnarju v 3.) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hecno, jaz amm pa sam en ogenj (jupiter v ovnu v 5.) pa sam en zrak (saturn v vodnarju v 3.) Ha, ognjena ekspanzija- a si kaj nagnjena k hazarderstvu? saj je fajn saturn v vodnarju, ne? Kaj bi bilo, če bi bil v ribah ?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 res ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, HVALABOGU (x!x) da nimam SE tega v ribah!ja je fajn, tezko recem da je to glih to, saturn ima zelo malo aspektov, tvori pa edini kvadrat v chartu (z asc). Ne, niti mal nagnjena k temu. Niti mal. 3x v lajfu sem srecko kupila, za stos.Sploh nisem tak tip (hecno, ne, s takim jupitrom'?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm najdla eno full posrečeno od nedelje .... moja hči v akciji.... pih, vsakic preletela zgleda, sele zdaj opazila, lustno hci imas, Apolonija! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Marsa odlična fotka! mistiriozen pogled mi pove vse ali pa totalno nič, kul - zanimivo, aja pa čupca mi je tud všeč - "kuštr look" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 O, , thanx!!! Tolk hiter odziv! Ja, men je bla tud vsec, v bistvu sem hotla kao cupico fotkat, ko so se mi skrauzlale, sam se ne vid tolk, ker mam najbolj ob strani in zadaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 marsek apolonija, hihi, kak je fajn gledat deco ko se učijo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 Tole sem nasla, objavljam zarad 'razlike' (to je kake 3 tedne nazaj, ko sem se postrigla), sory ker se grdo drzim pa ker je nejasna fotka, sam mam cist ravne lase. Behy, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 take frizure ti ne pašejo, boljše zgledaš ko imaš ravno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 ja, saj men je tud boljs, sam nimam kaj, kar tko se obrnejo. Tole je bilo PO frizerju, ko mi je 3/4 ure ravnal lase s krtaco, da jih je sploh lohk postrigel, ker vsak shop po svoje strli. Tko da ce se taksno zganjam, mam tole, vihanje etc.Pol mam pa kar naenkrat spet cist ravne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.