Tjazy 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Surangeni = Mili?? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 pa Živček tud Mili, hihihii.. luštkan! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Mushi.. ampak tvoje slike pa se nisem videl.. A jo imas kje na vidiku? Ta na ikoni je tko, kot bi te kdo fajn pretepel.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 iii... use your imagination.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 haha, saj jo je ze, glede na asociacije ob tvoji slikci. Men si pa svec Mushi na tej ikonci, pa tko simpaticno ime mi je - Mushi... je tko hudomusno pa navihano pa vse, ne bi si mogla zbrati boljsega! Pa tamalemu je pa ful vsec tvoja ikonca (pa se od mucemace ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 japonski stilček mam jz tud doma ljubitelje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Hvala Marsa .A ja glede tistga kao da me je en pretepel, ne Tjazy to so bojne barve, ko se tud kaki solderji mal pod očmi potegnejo, pol pa AAAAAAAAAAAAAA... pa v napad! Štekaš? Ko me z Mucamaco smo pa iz japonskih risank! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Po moje bo treba tu na LN eno foto galerijo zrihtat... kaj praviš Marsa? Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 dobra ideja. se javiš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po moje bo treba tu na LN eno foto galerijo zrihtat... kaj praviš Marsa?To je v planu, ja, nekoc... ( :$$ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 lohka bi že zdaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Ni fer, zamudila Micka..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 "Be Quick or be dead." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena slikca se iz maskarade...kje pa si ti z maskarade?al si bil lump ,pa se nisi namaskaral? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, pa se jaz eno, ratal mi je najt tako, ki je se ni, sicer se tko nekak nasopirjeno drzim, a s tamalim je ze dolgo nisem dala. (*ta je od lani... hm, oz. od predlani, 03)big love,ha?mas se kaksnga otroka ali je tale simpaticen fantek edincek? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 jaz pa mrzim otroke, ne vem zakaj ampak mam velik odpor proti njim. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 no ena moja slikica-mal predelana Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... in ko sem že poštudirala tole pošiljanje fotk, pa še kakšno;tale je iz Lošinja lani (ne gledam ponavadi tako grdo) !Kje na Lošinju pa ste bli? Mi smo vedno na Cresu.... oz V Osorju če veš kje je to.... Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa mrzim otroke, ne vem zakaj ampak mam velik odpor proti njim.Potem je boljse zate, da poskrijes vsa ogledala v stanovanju. Preventiva... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem je boljse zate, da poskrijes vsa ogledala v stanovanju. Preventiva... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ku kuc (še eno ribjo) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Aiwa.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ............. še jz............ (najnovejša, ampak z mobitelom slikana) zdej grem pa spat..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Blondica ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Uh bobnar kaj se ti je kar žirafa dvignila vidim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.