Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Santos, fotka odseva energijo trenutka...vse ostalo pa so itak zgodbe, ki jih vsi po malem nosimo s seboj.. :V:

Astra

Tako je...! x;)x :palec:

Kljub temu smo močni...zmoremo še več ! x:Dx :vragec: :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Bogami ni jedno ni drugo...! x:Dx  x:Dx  x:Dx

x:Dx x:px

No ce bi morala zbirat, prisila pa to x;)x x:px, bi si najverjetneje ipak izbrala jarca.

sam - itak to ne gre tko, lohk bi bil kozorog oven po asc, oven pa kozorog, pa bi mela svojga boga pol. x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:px

No ce bi morala zbirat, prisila pa to x;)x x:px, bi si najverjetneje ipak izbrala jarca.

sam - itak to ne gre tko, lohk bi bil kozorog oven po asc, oven pa kozorog, pa bi mela svojga boga pol. x:Dx x:px

x:Dx x:Dx x:Dx xg:Dx

Še dobr, da imam glavnega nad sabo...Vodnarja pa Škorpija...! :vragec: x:Dx

Od jarca je dobr imet sam rogove...ostalo je vse odveč....! x:Dx x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>

Od jarca je dobr imet sam rogove...ostalo je vse odveč....! x:Dx  x;)x  :palec:

se teh ni dobr met, ce prav pomislis, a ne santos! x:Dx x:Dx x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Evo eno novo iz moje strani, model & maček ! x:Dx  x;)x

hehe, santos šmeks x:Dx drugač ti pa pashe tak stil :palec:

pomlad: simpatična punca x:)x

devica: ja tud simpatična, sej nevem več kaj rečt, vsi ste posebni pa lušni - vsak na svoj način :palec: x:)x

emmm upam, da nism koga spustu, ampak na hitr sm pogledu... js bom pa eno svojo smotano fotko prlepu od dones x:Dx mi je pa kul, ker sm spontan x:Ix mi je blo smešno, ker ma kolegica full star polaroid apart k koj slikca vn pride pa smešn zgleda.. evo mal tak za hec smotko hehe x:)x x:Ix

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>hehe, santos šmeks  x:Dx  drugač ti pa pashe tak stil  :palec:

j slikca vn pride pa smešn zgleda.. evo mal tak za hec smotko hehe  x:)x  x:Ix

x8Dx :palec:

Dobr zgledaš na tej fotki... x:o)x

ves kaj mi je vsec pri teb Seal, se bolj kot to da si ceden (ker to je sam danost pac v glavnem) - da si se simpatico. x:)x :vio: :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ves kaj mi je vsec pri teb Seal, se bolj kot to da si ceden (ker to je sam danost pac v glavnem) - da si se simpatico. x:)x :vio: :palec:

ooo Marsa ti me pa znaš v zadr (e) go spravt x:Ix emmm hvala, joj men je tole res nerodno, raj ne komentirat, ke pol se mi je tko smotan pa nerodno.... v glavnem hvala hvala vi vsi ste prou fajni x:Ix x:Ix bom še osladen postal :inocent:

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>emmm hvala, joj men je tole res nerodno

:eek: :O: x?x x!x :V:

sem pa mislila, da bo ze tretja vecerja padla od same vzhicenosti nad komplimentnim komplimentom, ko sem nekam lacna zadnje cajte. x:o)x x:px x:Dx x;)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> mi je pa kul, ker sm spontan  x:Ix  mi je blo smešno, ker ma kolegica full star polaroid apart k koj slikca vn pride pa smešn zgleda.. evo mal tak za hec smotko hehe  x:)x  x:Ix

Moram ti povedati, da vedno boljše zgledaš...Spontano, simpatično in čedno-vedno, kadarkoli in kakorkoli.:2src: :2src: :inocent: x:Ix

Smisel življenja je največja sreča

seal, ne se ustrasit prevec, v glavnem sem se itak hecala, ampak... sem pa se vseen za. x;)x x:Dx

sam ena bo dost, tako da ne skrbi...

pac, mal se bos moral 'matrat', kot bi s kakimi starimi tetami moral po protokolu se dobit, ampak drugac znam bit pa kar zabavna vcasih. razen kadar nisem. :D

Tko da - vazhi, itak...

Cas bo pa ze pravi, ko bo. :)

cak da dam ene par lepotnih operacij skoz, mal liftingov pa tega saj stekas. :P

cez ene par mescev bom kot rozca. x:o)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...