seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čakamo........... ah to pa ni za javnost, sporočim na OS Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Astra, Kokica sej bomo šli vsi skup z marso neki pojest vec muh na en mah, prakticno. :P 'mame' pa 'tete' v eni rundi... ja ja se bomo zmenil, z astro itak dbest zurava, po mojem s kokico bi tud ziher..tko da - ti ne bos motil. sam - halo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah to pa ni za javnost, sporočim na OS Čutim zavist v zraku...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam - halo? ah pa sej to sm navajen evo ena iz starih časov hehe pa še hecno čupo sm mel, tako polizano Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah pa sej to sm navajen evo ena iz starih časov hehe pa še hecno čupo sm mel, tako polizano Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Fotka z lanskega morja p.s. verjetno bo spet treba imet povečevalno steklo, ker enostavno ne znam drugače Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah pa sej to sm navajen evo ena iz starih časov hehe pa še hecno čupo sm mel, tako polizano Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fotka z lanskega morja p.s. verjetno bo spet treba imet povečevalno steklo, ker enostavno ne znam drugače ooooo kokica, hehe brez skrbi, tisto kr sm hotu videt, ne rabm povečevalnega ja smooth Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah to pa ni za javnost, sporočim na OS Ok, inbox sem spraznila... Ma kaj se zdaj Kokica gura tule nekaj... hehe Marsa, " ne bo motil".... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma kaj se zdaj Kokica gura tule nekaj... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 kokica Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fotka z lanskega morja p.s. verjetno bo spet treba imet povečevalno steklo, ker enostavno ne znam drugačeKokica, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Evo za tiste, ki jim je bil zelo simpatičen na oddaji "sanjska ženska" (Dragan)! Pa tukaj ena z mojo kolegico, trenira box, zelo nevarna...! p.s. to je slikano še preden je postal slaven... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 kokica Daj se kaksno!!!!!!! Ful si kjut... astra? u santos tale dragan...je za popapcat..pa se tisti naglas primorski, pa je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo za tiste, ki jim je bil zelo simpatičen na oddaji "sanjska ženska" (Dragan)! Pa tukaj ena z mojo kolegico, trenira box, zelo nevarna...! p.s. to je slikano še preden je postal slaven... Osebno meni si ti bolj simpatičen, tako da......ne vem, kaj vidijo na njem Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Michelle,saj ti ga lahk predstavim, če ti je želja...ti sam povej ! Kokica,vem...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kokica Daj se kaksno!!!!!!! Ful si kjut... : Hvala Michelle.....ni sile...nimam se za kjut...imam 1000 napak Še vedno čakam tvojo fotko Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Michelle,saj ti ga lahk predstavim, če ti je želja...ti sam povej ! Zdaj ne, zdaj seala pecam Polet na morju mogoce... Sej nas Santy je itak edinstven, kokica se ne more primerjat.. Kokica, itak da si..se posebi oke... moje ne bo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> moje ne bo ŠKODA Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah pa sej to sm navajen Jaz pa ne ... oz. moja *navada* je drugacespolna ... zasedba... :D oz. ce ze pestra, mal DRUGACE pestra... ce je torej 1:3, sem jaz 1. drugac sva pa oba 13, ko sva ze pri teh doticnih cifrcah. skratka - jaz se ne 'guzvam okol'...pac pa se 'okol mene guzvajo'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa ne ... oz. moja *navada* je drugacespolna ... zasedba... :D oz. ce ze pestra, mal DRUGACE pestra... ce je torej 1:3, sem jaz 1. drugac sva pa oba 13, ko sva ze pri teh doticnih cifrcah. skratka - jaz se ne 'guzvam okol'...pac pa se 'okol mene guzvajo'. he he he, pošteno Marsa! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he he, pošteno Marsa! ves kako je s tem... 'posteno'. ja, posteno.jaz udarim kar po crnogorsko... se zmenim 'na besedo'.haha, kao, bo nekdo se nasmejal, to je pa blazno kaksna beseda, same neke mutivode bogvekaksne. Morda.sam ti povem nekaj: lohk mam sto 'slovenskih' pogodb... pa popushim isto totalno... tko da... posteno je to, kar je iskreno, s srcem... in tko se da vse zment...jaz tebi dolzen? ti meni dolzen? a sva zmenjena? a rabva pogodbo? a se morva porocit?a morva *hodit* (whatever to pac pomeni )al kaj morva?a ves...nic nama ni treba, sploh nic. lohk greva pa na vecerjo, lohk jih gre se pa 100 zraven. ko hocva/hocmo in kadar hocva/hocmo. Ce... hocva/hocmo.tko je s tem... protokola pa ne jebem, ker sem marsa pac.pri meni druge vibre delajo, drugi zakoni vladajo. srcnost. je pa izhodisce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 uuuf Marsa prava 13ka, si pa odločna in maš svoja načela... res si prava Marsa js pa grem med rjuhe zej... nočko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> protokola pa ne jebem, ker sem marsa pac.pri meni druge vibre delajo, drugi zakoni vladajo. srcnost. je pa izhodisce. Celoten post si res dobro napisala...mi je všeč, ker sem tudi sama takšna in se najdem v njem. Te popolnoma razumem, ampak marsikdaj sem zato tudi sama narobe razumljena in zato v očeh drugih čudna. Pa kaj, se požvižgam na to in živim naprej. Po svojih načelih in pravilih, ki vem, da so zame najboljši in mi odgovarjajo, pa me briga za druge Všeč so mi tvoja načela življena. Marsa, si the best Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 ma ne nisem, sam sem vsaj jaz. Ampak hvala! nenazadnje za... elasticnost tvojega razumevanja mojega podajanja... saj smo vsi vcasih intruderji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.