El Nino 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa ne ... oz. moja *navada* je drugacespolna ... zasedba... :D oz. ce ze pestra, mal DRUGACE pestra... ce je torej 1:3, sem jaz 1. drugac sva pa oba 13, ko sva ze pri teh doticnih cifrcah. Vpiši se na naš faks boš mela prbližn 1:50 in ti boš ena hehe šolnina ni draga in pol lahk greš prek študenta delat ;) hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Ribica, Aliana, Seal, Santos Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 hehehehe marsa mudelka drugač pa santos dobre fotke. ja un dragan res ni za preč pogledat kokice pa nism najdla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Vsi ste zelo lepi na fotkah, ampak tokrat pa bi izpostavila seala - na vseh fotkah do zdaj si na tej najbolj simpatičen, tako simpatičen, da bi te človk kar - no vsaj mal objel, če že ne druzga. Ker, kaj je vsa lepota, če je "prazna"? Na tisti fotki pa -o maj god! Dej še kako tako, dej kako tako, kjer ne veš, da se te slika, ker na tistih pozerskih, no hm - saj si lep, tak za v revijo, ampak nezanimiv. Na tisti pa ej!! Glej, celo jaz sem morala pokomentirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moje fotke so pa tukaj. Treba je le klikniti na link. Da ne bo kdo rekel, da jih se nisem objavil. super si <{POST_SNAPBACK}>ah pa sej to sm navajen evo ena iz starih časov hehe pa še hecno čupo sm mel, tako polizanohehe, dobra <{POST_SNAPBACK}>Evo za tiste, ki jim je bil zelo simpatičen na oddaji "sanjska ženska" (Dragan)! Pa tukaj ena z mojo kolegico, trenira box, zelo nevarna...! p.s. to je slikano še preden je postal slaven... ti si ok, samo me tisti butast dragan moti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> <{POST_SNAPBACK}>kokica astra? Eh, tole slučajno sovpadalo s Kokicino fotko, bila pa sam zajebancija zarad Seala... Kokica je kjut ..sam ne vem od kod ji ideja, da je najstarejša tule gor.. Marsa tako se govori x!x ... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Petek...sončni zahod v Ljubljani in jaz ki uživam, ko se po strehah razliva topla barva sonca.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>lepa Hvala Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>srcnost. je pa izhodisce. več palcev pa nimam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Petek...sončni zahod v Ljubljani in jaz ki uživam, ko se po strehah razliva topla barva sonca.... Kjut, kot zmeraj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Petek...sončni zahod v Ljubljani in jaz ki uživam, ko se po strehah razliva topla barva sonca.... luškana mmm se prav vidi taka lepa mehka koža nice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 evo sam za bobnarja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo sam za bobnarja todi, dobr geštel maš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Petek...sončni zahod v Ljubljani in jaz ki uživam, ko se po strehah razliva topla barva sonca.... mmmm kaki sladkiš, hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> luškana mmm se prav vidi taka lepa mehka koža nice hvala no... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo sam za bobnarja eeeee kako srečo ma tale naš bobnar... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmmm kaki sladkiš, hehe Right back at u.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 O Apolonija, tu si mi najbolj vsec (od vseh tvojih fotk)! Pa tud fotka je lepa, taka mehka svetloba, fejst zelo. Todika, pri tebi tudi, fajn svetloba, ti si mi pa itak vsec, ko si mal taka 'kljubovalna' pa tko in zelo si sexy. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>O Apolonija, tu si mi najbolj vsec (od vseh tvojih fotk)! Pa tud fotka je lepa, taka mehka svetloba, fejst zelo. OOOoooOOOOoooo Marsa hvala hvala...res x!x x!x zate Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Behe,hehe... Apolonija, Todika, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 kake dobre fotkice Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: Prej bi rekla Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 jz tud Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: Kle pa tko zgledaš, k da ne bi cel vikend spal...a si mel hrupne sosede? Sej si prov fejst klele, poba! A to mate v familiji? Upam, da bojo dolg baterije zdržale, da bosta dala še kako fotko gor.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.