Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa ne :o|o: ... oz. moja *navada* je drugacespolna ... zasedba... :D :D :D

oz. ce ze pestra, mal DRUGACE pestra... ce je torej 1:3, sem jaz 1. :)

drugac sva pa oba 13, ko sva ze pri teh doticnih cifrcah. x:o)x

Vpiši se na naš faks boš mela prbližn 1:50 ;) in ti boš ena ;) hehe šolnina ni draga in pol lahk greš prek študenta delat :palec: ;);) hehe

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vsi ste zelo lepi na fotkah, ampak tokrat pa bi izpostavila seala - na vseh fotkah do zdaj si na tej najbolj simpatičen, tako simpatičen, da bi te človk kar - no vsaj mal objel, če že ne druzga. Ker, kaj je vsa lepota, če je "prazna"? Na tisti fotki pa -o maj god! Dej še kako tako, dej kako tako, kjer ne veš, da se te slika, ker na tistih pozerskih, no hm - saj si lep, tak za v revijo, ampak nezanimiv. Na tisti pa ej!! Glej, celo jaz sem morala pokomentirat x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Moje fotke so pa tukaj. Treba je le klikniti na link. Da ne bo kdo rekel, da jih se nisem objavil.  x:Dx

super si ;) :D

<{POST_SNAPBACK}>ah pa sej to sm navajen  x:Dx

evo ena iz starih časov  :inocent:  hehe  x:Dx pa še hecno čupo sm mel, tako polizano

hehe, dobra :D xokx

<{POST_SNAPBACK}>Evo za tiste, ki jim je bil zelo simpatičen na oddaji "sanjska ženska" (Dragan)! x:Dx

Pa tukaj ena z mojo kolegico, trenira box, zelo nevarna...! :vragec:  x:Dx

p.s. to je slikano še preden je postal slaven... x:Dx  x;)x

ti si ok, samo me tisti butast dragan moti ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Petek...sončni zahod v Ljubljani in jaz ki uživam, ko se po strehah razliva topla barva sonca....
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>:2src:  :palec:  luškana mmm se prav vidi taka lepa mehka koža nice :palec:

x:Ix x:Ix x:Ix x:Xx hvala no...

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

O Apolonija, tu si mi najbolj vsec (od vseh tvojih fotk)! x^x :palec: x:Xx

Pa tud fotka je lepa, taka mehka svetloba, fejst zelo. xyesx

Todika, pri tebi tudi, fajn svetloba, ti si mi pa itak vsec, ko si mal taka 'kljubovalna' pa tko in zelo si sexy. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O Apolonija, tu si mi najbolj vsec (od vseh tvojih fotk)! x^x :palec: x:Xx

Pa tud fotka je lepa, taka mehka svetloba, fejst zelo. xyesx

OOOoooOOOOoooo Marsa hvala hvala...res x!x x!x

xflowx zate

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...