kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepo, pravzaprav zelo lepo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Vrhniška noč in jaz...da se spet malo pofočkam....Lep dan vsem... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo Primi Kolk se mi zdita podobna v neznačilnih podrobnostih! Uauuuu! P.S.(Pa Apolona je razsvetlila eno noč na Vrhniki...)Pa Diana bi tud lohk spet kako svojo fotko gor dala... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 zadnje čase me ni bilo gori...sem pa si ogledal nekaj fotk...grozni ste Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Kokica pa kakega srchka imaš! Primavera lušten kuža in njegova lastnica Sem si te drugačno zapomnila Apolonija , zvito da daš najprej od bliz, da ne vidmo pira v roki ne.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> zadnje čase me ni bilo gori...sem pa si ogledal nekaj fotk...grozni ste HEJ TI...... Vzami besede nazaj........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Evo, ena grozna Uf, kolk sem vesela, da ne zivim v unih casih, ko so bel pudr uporablal.. joj, skoda k se nisem se z divjo rdeco nasminkala, pa na pando okrog oci pobarvala... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Adams falily zlpmk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Adams falily zlpmk a se ti neki zatika ja, cist adams, sam ti moji lasje na fotkah se kar divje rdeci zgledajo.. v zivo so pa cist brez barve.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Primavera lušten kuža in njegova lastnica Sem si te drugačno zapomnila Ja, tole je moja kmečka izvedba: v trenerki in brez mejkapa. Za kam it se malo potrudim okoli izgleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak zanimivo, od primčice zverinci se pa prou vidi, da je dobričina, hehe nemore bit hud tale doberman V glavnem drži, bolj igrača je, če pa gre za res in da se je treba stepst, se pa spremeni v hudiča. Sicer pa živi za teniško žogico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 kake lepe fotkice Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>HEJ TI...... Vzami besede nazaj........ nje nje...... <{POST_SNAPBACK}>Evo, ena grozna Uf, kolk sem vesela, da ne zivim v unih casih, ko so bel pudr uporablal.. joj, skoda k se nisem se z divjo rdeco nasminkala, pa na pando okrog oci pobarvala... :OO!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Apolonija , zvito da daš najprej od bliz, da ne vidmo pira v roki ne.... [/color] O ne ne jest sm pa na svoj pir u rokah full ponosna....prilagam dokaz.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Apolonija Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 žurerka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> žurerka Ena mau pa morm bit Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Pa še ena fotka od danes: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Lepe sta Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepe sta Hvala Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 hehe Kokica a ti tko lupčka za ceu forum?? pa zravn se hudiček baše ja kjut sta hmmm v rdečem, kaj to že pomen? energičnost... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe Kokica a ti tko lupčka za ceu forum?? pa zravn se hudiček baše ja kjut sta hmmm v rdečem, kaj to že pomen? energičnost... Seveda, lupčka za vse,ker ste tak fajn.... Hudiček moj tako rad papca..... x:DxRdeča-jaaaa-moja barvica Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še ena fotka od danes: Kokica, zakaj ne daš raje svoje fotke v avatar, saj si 100x lepša in zanimivejša od one blontne kokoške na sličici... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Ni slaba idejaja hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Kokica, a lohk še jest tega piškota dobim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.