dr.moreno 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 ena športna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Hihi Bobnar.. Ribica, Santos, pa Kokica hvala hvala Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 ninči Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, tole sliko boste mogoce enkrat v prihodnjosti veckrat srecali na kaksnih platnicah - je bolj "brezcasna", k se ne vidijo leta tista na spletni strani je ze najmanj 10 let stara... Pozdravcek! točno z eno tako frizuro sm si te predstavljala faca se ne vid glih dobro, sam je mojo predstava kar točna....in to sam iz tvojga pisanja vn sm si izdelala podobo in utrofla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 sej nism kakih napak iskala sam tko, tako skuštrano, mal raztreseno mogoč si te predstavljam....simpatično u bistvu, pa z enmu takmu strogmu pogledu, k pa ne užge najbol Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ninči Wanessa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 wanessa, kokica No saj tu je še ena Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Behi ma pa uhančka......najs! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi ma pa uhančka......najs! itaq, saj sestra tudi :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 hvala vam tko pa še moja dečvica - včeraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi ma pa uhančka......najs! pa ElNino tud ni slab Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala vam tko pa še moja dečvica - včerajbejba Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole fotko pa samo za Staneeta je ne morem prilepit pod "ogledalo"Pa ti si žensko, vrbice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 veri simpa ...glih pravšnja zate malček, ha Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 na žalost ni moj tip, pa seveda premlada zame Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Heh....morš bejbo v živo videt, da veš kako in kaj.... Premlada? Mali bi ene tam okol 18, 19 mel.... Selene, a jih nima mala okol 14 ? Behi pa 13 .....al prv letnik? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 hehe behi tak temen si, lahk bi mal latino loverja špilal... še kako italijansko besedo al dve uhja bi vse padalo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh....morš bejbo v živo videt, da veš kako in kaj.... Premlada? Mali bi ene tam okol 18, 19 mel.... Selene, a jih nima mala okol 14 ? Behi pa 13 .....al prv letnik? jaz že ene 2 leti nisem 13 in ne mala je 13, jaz sem prvi letnik. <{POST_SNAPBACK}> hehe behi tak temen si, lahk bi mal latino loverja špilal... še kako italijansko besedo al dve uhja bi vse padalo...ah, meni pa je kar idiotsko bit nek italijanski kao lover, ki misli da če mu ena ženska da, da je zdaj bog. Italijani so itaq fukjeni :xx!: Pa brez zamere jure Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Joj, sori, sm mislu da v 14 in okrog 15 paše skup . Sm pozabu, da so to že kar generacijske razlike Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, sori, sm mislu da v 14 in okrog 15 paše skup . Sm pozabu, da so to že kar generacijske razlike Jaz hodim z starejšimi Pa z tistimi, ki so fuull samozavestni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 To so tisti k "S tistimi" pišejo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Shit .....jaz sem pa mislila, da mickeni svojo fotko gor dal...... x:Dx Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti si menda napacno fotko gledal...jaz sem clovk Jedan čovjek, jedna žena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Shit .....jaz sem pa mislila, da mickeni svojo fotko gor dal...... x:Dx Sm ti reku, da mislit, ne pomeni tud vedet...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm ti reku, da mislit, ne pomeni tud vedet...... Ja, to pa samo zato, ker sem VEDELA, da se to niti v sanjah ne more zgoditi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.