Behemoth 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj se dogaja z LNF? Oz. kaj se dogaja z ljudmi tukaj? Tolk jeze in žaljivk pa že dolgo ne...hmmmm.... dr. moreno zaačel žalit, in drugi so se s prijaznostko začeli branit in ker to ni zaleglo... Evil fights evil <{POST_SNAPBACK}> pomoje vpliv polne lune res so nastrojeni da je kar hudo namesto da bi se radi imel pa en drugega žalit... kam to pelje a ni vseeno KAJ SI... KDO SI.... VAŽNO DA SI ČLOVEK PEACE Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi, kok s luškana, frajerka...taka mal bejbika! Thanx pa saj ti si tudi. Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 No ok, pa še moja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, nekam zasanjajo deluješ .....drugače lepa fotka..... Še ena moja morska, malo predelana: hihihi Ja, sem bil utrujen, zjutraj sem se zbudil ob 4.30 in sem se z vlakom peljal proti ljubljani, na vlaku nič spal, potem sem moral non - stop hodit, bil sem na piercingu in me je uha bolela, in potem sem se še moral 3 ure vozit domov z neudobnim vlakom valda da delujem zmantrano Drgač pa si zakon Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Potem te je pa za razumeti Behi..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, nekam zasanjajo deluješ .....drugače lepa fotka..... Razmišlja kako bi SUB ZERO-ta onesposobil v petih potezah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Behi.... tko zgledaš, k da bi glih bral včerajšnje dogajanje v tej temi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 ej, Milf , a veš da sva rojena na isti dan, mesec in leto..svašta... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 He he, potem že moraš biti fajana Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 fajana..kul? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi.... tko zgledaš, k da bi glih bral včerajšnje dogajanje v tej temi! ja saj sem bral Veš pa tudi s tistim nosom bi bila lepa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem te je pa za razumeti Behi..... hihihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj sem bral Veš pa tudi s tistim nosom bi bila lepa Ja, bi se še bl za mano obračal fantje....boh pomagi, že zdej je gužva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Ja Pikica boš mogla ustanovit svoj fan club Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, bi se še bl za mano obračal fantje....boh pomagi, že zdej je gužva! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Waaaaaaaaaaaaaaw mysti taprava si Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 OOOo, lejo pičkico madona, ste se mogl met luštn! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 wau Mystica super Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Na tej fotki mi daješ asocijacijo, kot bi bila na carnevalu v brazilu... <{POST_SNAPBACK}>še enaNa tej pa si, kot novinarka iz CNN, mision in Irak... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>še enapoglej ti njo frajerko Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Na tej pa si, kot novinarka iz CNN, mision in Irak... : Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Mystica...ta prava frajerka...we want more!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 What the f...?! Kaj se eni grejo. Zato pa ni preveč pametno objavljati svoje fotke vse povprek, prasec jih je celo shranil kako leto nazaj (ali pa pretiravam, a Dianina slikica se mi zdi malo starejša). A čem sploh iti gledat v ostale teme, če jih je en pujs zasvinjal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Ejga, Mystica, pri tadrugi sliki moram rečt, da mene bolj kot tvoja poza in prijetnost/lepota zanima, kako ste avto ven dubl ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 hehe Bern, mene takisto zanima haha pomoje so ga sam dol zapeljali pa je blo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.