Michelle 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na, tole tud lahk mal polepsas... Sam macka pust pri miru Ti si pa na vsaki sliki luskana, pa kitty tud Ne je spreminjat Mick Ful simpaticne. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Kaj dogaja tu MICKeni............. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Specialni pozdrav za dr. Morena & company! hahaha Mick hudo to delaj hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Pa še ena moja.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Da malom polepšam sceno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Dadika in Stane.............. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Zgleda nevarna...... Lušna muca......je tvoja? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 ne, pri baki sem jo danes malo poslikal, majo 3 mlade :> hujš so ko podgane :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Kva je huda kitty....... Dobre zelene učke! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Mick Nino Aliana Stane Upam, da nisem nobenega pozabil Tukaj pa še ena moja pozerska Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Vsi ste ful fajn Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 QUOTE(santos @ 7. Aug 2005 ob 23:06[snapback)Tukaj pa še ena moja pozerska Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> V tretje gre rado..............v arhiv. a vidva tud po cigo receptu na defect...bravo kaj bo pa zdej moreno popravljal?<{POST_SNAPBACK}>Da malom polepšam sceno tolk miren zgledas na tej fotki sstane ,da b ti kr muzko vzgala,da vstanes s tega stola <{POST_SNAPBACK}>Mick Nino Aliana Stane Upam, da nisem nobenega pozabil Tukaj pa še ena moja pozerska komu pa ti svirash? dobra fotka santos Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Eni luškani Drugi modeli Živali pa itak Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 mick, cigančica, aliana, dadika, nino, mačkica....&co....super fotke!....sploh mi je všeč smisel za humor... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 MICK....super konchnoi si objavu svojo fotko....pa svoje sopotnice....zdej samo she narashchaj manjka...ker...kolkr sm obveshchen....se privajash zhivljenju v troje in ochhetouski vlogi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Končno? Bejž k okulistu (npr. dr. morenu) , k ne vidiš dober. Pa spet si slab obveščen. Ko pa bom v tej življenski fazi, ki jo omenjaš, bo to tud na lnf jasno vidno, ne boš rabu drugje infotov zbirat..... Vsem ostalim....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 ....mah, sam skrbim, da je obveščen k se spodob. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Hu hu huuuuuuu! Prvovrstno presenečenje! Kako gre že formula?E = M*C(nakvadrat) (del te energije bo dodobra spravil v pogon OS-e ...) Pole pa Santos. Pozeros? Daj no daj! Dragi fant, drugim nič ne pomaga, da imajo še tako lepo redke kocine na nogi, če pa ne znajo pozirati. (in tudi ni čudno, da si morajo to pot punce na slikah pomagati kar z mačkami) Msytica, veš kaj je to akutno lep kometar? Akhutno ima lepo fasado, khronično pa trhle temelje. Recimo da je to en PikNOS in NANOS. Posebej za zbiratelje perja. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 ....E = M*C (na kvadrat) Dobra fotka Piko.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 men je pa tlele Sstane vsec Tko.. igralsko deluje.. sam se ne morem in ne morem spomnit na koga me spominja.. Tko pozersko, mal odpeta srajca, pa tak look, da te kr strese Aja.. thanx punce.. jaz si sicer tkole nisem prevec vsec.. brez make-upa, pa s spegli, pa mastni lasje ampak ok, ce tko pravte Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....E = M*C (na kvadrat) Dobra fotka Piko.... Prav ti je, kaj me pa hvališ! Tale roža se imenuje Pikasta trobenta. Če stopiš nanjo, zatrobi na vso moč. Včasih trobi kar tako sama od sebe. Rastišče je zelo omejeno. Odlično se je da presajati v urbano okolje, samo da se večkrat sliši meketajoče troblenje. Če pa igra skupaj s seksafonom, potem pridejo ven eni brundajoči zvoki zadovoljnega medota. Ampak to samo na skrivaj in ne na javnih pašnikih. Včasih piska ene čudne melodije. Malo ji bo treba očistiti notranjost pa zloščiti in bo kot nova. Mogoče bo takrat trobentala lepše. Ampak nikar se ne zanesite na to! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Ti si prav ok na fotki , obe sta pravi mački , pa še veri veri simpa lunatkica.......pravmo tud fantki. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na, tole tud lahk mal polepsas... Sam macka pust pri miru Aliana, ne pripisuj Morenu lastnosti, ki jih nima (lahko jih pa še dobi)Sedaj sem se osredotočil na tvojo dobro voljo, ki jo točiš po forumu! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.