Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Evo mene na konju...prvič...hudo dobr blo..pol clo jahala sama..
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

pa še ena z lokom....ma smo mel teambuilding in to je to...no sej zadela nism nč....ampak to sploh ni pomembno....glavn da mam mikico NYPD....haha...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>Full luštna xDDx To si v Bohinju. Je fajn a ne, ker so tisti konjčki kar ubogljivi. x:Dx

Ne, v Bohinju...tm pod Kopam nekje smo bli....

<{POST_SNAPBACK}>in kak ti je šla "ježa" ? btw, dobra fotka  :palec:  x:o)x

Ježa je bla poskočna hahahha...btw - HVALA x:Xx :palec:

tole je pa ena večerna....in tole rjavo je plastična gorjača....

<{POST_SNAPBACK}>lol  :lol: zelo impresiven odgovor  :palec:  x:o)x

no...kaj drugega od mene tudi ni za pričakovati...haha....

p.s.: misika says HELLO

<{POST_SNAPBACK}>OMG  :eek:  :eek:  :eek:  :vio:

mišika x?x  x!x  x?x  a ti njo poznaš???  :inocent:  x:o)x

Ja poznam, glih mim mize pršla, pa vidla pa rekla in evo mene....

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

madonca apolonija.... :eek:  :eek:  :eek:

a ni mal prevelik dildo tole zate x:Dx  x:Dx  x:Dx

..OM.. x:Dx

dege dege....treba je blo pa vseeno preverit....

<{POST_SNAPBACK}>...

Pa še drugo zgodbo ti napišem. Lani sem sliko Mateje, ki jo je objavila tu gor, v fotkah, zložil dol in jo nespremenjeno objavil še enkrat, kot štos, da "gre za ponatis ffotke". Veš, kdo je najbolj skočil? Marsa kdo pa drug. Da tega se mogoče ne sme... hahahaha tole mi postaja zabavno!

Ops, a sem dal slike z morja? Pa sem napisal, da so z gora. Moram popravit! Pa še Moreno bo imel kaj za delat. Marsa, ta tvoj fant je prav talentiran!

....

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx x:o)x

ejjejjej.-.. marsa, kdo pa drug, a ne? :D :P

ja, res nisem v Orebichu v cyber caffe hodila opozarjat Morena in gledat vasih prelestnih fotkic (no ob tejle doticni uri - 15:27 - smo se pa ravno razpakirali v apartmanu).

zdajle sem pa sicer prvic v tej temi po 10. juliju.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

:switz: :switz: :switz:

Blazota!!!!! :o|o: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Pregledala zdajle 'fotke' (xrolleyesx blazno jih je) od strani 247. :switz:

Prvic sem videla dadiko (lustna, simpaticna, taka rakica, devica al pa tehtnica zgledas), Izraz (super, suhica, videz strelca ali device), Jurdosa (na faci mu pise: sem astro skeptik x:Dx x;)x) in Frajerko (kaksne otrochke mamo tle x:Xx)...

Ostale sem ze vidla na fotkah, v glavnem ste jih pa itak dal dol.

Chandra nekje izstopa, vsa zrihtana, kot kaka filmska igralka al kaj tacga, rezhalke sem bila vesela, ker jo redko vidim tu, Selene je nekje divje naturirana ke cez joske x;)x x:Xx, ste rekli Bo derek x8Dx :palec:)...

Upam da nisem koga pozabila.

Aja, Mick in Contesa, x^x x8Dx :palec: :palec:

Morenovo izvajanje se mi ne zdi nic takega.

mal je otrocje sam pac, jaz sem se bolj zabavala kot pa da bi bila besna al pa da bi me posebej vznemirjalo.

tud sama se vcas tko igram, ampak pac s svojimi.

al pa ce naomi na plakatu narises brke. jaka muda.

Mojih fotk ni. imam dve svoji fotki z morja, na obeh sem cist of.

Imam bedasto frizuro in bedast izraz.

edino kozho mam lepo... sam to je premal da bi jo dala gor.

No morda pa jo dam, pa mi Moreno kak nos hud ubode gor. :D :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx  x:o)x

ejjejjej.-.. marsa, kdo pa drug, a ne? :D :P

hahaha x:Dx x:Dx x:Dx hahaha

in kaj potem, kje si bila, ko sem odgovarjal Diani:-) in kaj si takrat počela... x:o)x

Drugo me ne zanima, ampak tisto: "al pa ce naomi na plakatu narises brke. jaka muda." - pa se ne strinjam s teboj.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Sem nova tuki,zato naprej en lep pozdrav vsem skupi x:)x

Najprej sm se vpisala,ker delam webpage od slovenske hard core scene in sm rabla Marso..pa vidim da mate kr fajne teme tuki :palec:

Ok,na hitr neki o men;stara sm 20 let,se zmeri dijakinja,po horoskpu sm ribi,po kiajskmu pa bivol xDDx

Tuki pa se fotko dam(ni lih pohvalna :att: ) x8Dx

O haj! ;)

Ti tud ribca al kaj! Cist lustna si, pa zlo mlada zgledas!! :palec: xDDx

na eno spesl zate ;) :

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nic hudega, Piko in Mystica... I can live with that. ;)

zdaj je ze kar je.

PRAV GOTOVO ne bom sla brisat cesa...

Tud ste seveda komentiral in tko, se skregal vmes in svega boga.

Macona pa je rekla, jess, dbest, glih chupo si mi tako naredil, kok dobr k sem levinja (al nekaj tacga) - that's the spirit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x^x :palec: :palec:

... in mene osebno ne bi NITI MAL (x!x) motil, ce bi mi Moreno povecal nos. al pa rit.

men se zdi to popolnoma nedolzno.

ce se bunis zarad cesa takega, ko si ti na fotki, pomeni da nimas smisla za humor na svoj racun.

(*joj bom probala najt, ko je moj frend, slikar, mene tko nekje popachil. grozna sem bla, kot ptica roparica... a men se je zdel ful hud stos! x8Dx)...

ja, ene so pa res cist mim. brez veze in dolgcajt.

sam ene so pa zlo zabavne. x:Dx :vragec:

menim da se cist prevec vznemirjate za vsak drekec pekec.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...