principesa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 mislim v tej temi pa od smeha trebuh peče sej to je pa dobr za zdravje Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 santy seal Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 naš patrickolenc , ko se je prvič oglasil pri meni na kliniki in se nekaj časa kujal zunaj pred kliniko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena farmerksa fotka, tak js zgledam na traktorju farmer.press Hm, no, kaj naj rečem , samo premalo se te vidi. Mišic imaš pa malo preveč za masažo, sem bolj začetnik, že bicepse bi težko obdelala. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Evo mene na konju...prvič...hudo dobr blo..pol clo jahala sama.. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene na konju...prvič...hudo dobr blo..pol clo jahala sama.. Lepo... Tu si tako kot Janzek na kolesu iz vica.Najprej "mama, mama, glej, brez rok.."Kasnje "mama, mammmma, glejh, glejh, blejz zobof, blejz zobof,," Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene na konju...prvič...hudo dobr blo..pol clo jahala sama.. Full luštna To si v Bohinju. Je fajn a ne, ker so tisti konjčki kar ubogljivi. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 pa še ena z lokom....ma smo mel teambuilding in to je to...no sej zadela nism nč....ampak to sploh ni pomembno....glavn da mam mikico NYPD....haha... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Full luštna To si v Bohinju. Je fajn a ne, ker so tisti konjčki kar ubogljivi. Ne, v Bohinju...tm pod Kopam nekje smo bli.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene na konju...prvič...hudo dobr blo..pol clo jahala sama.. in kak ti je šla "ježa" ? btw, dobra fotka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>in kak ti je šla "ježa" ? btw, dobra fotka Ježa je bla poskočna hahahha...btw - HVALA Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ježa je bla poskočna hahahha...btw - HVALA lol zelo impresiven odgovor Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 tole je pa ena večerna....in tole rjavo je plastična gorjača.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>lol zelo impresiven odgovor no...kaj drugega od mene tudi ni za pričakovati...haha.... p.s.: misika says HELLO Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole je pa ena večerna....in tole rjavo je plastična gorjača.... OMG mišika x!x a ti njo poznaš??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 madonca apolonija.... a ni mal prevelik dildo tole zate ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>OMG mišika x!x a ti njo poznaš??? Ja poznam, glih mim mize pršla, pa vidla pa rekla in evo mene.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> madonca apolonija.... a ni mal prevelik dildo tole zate ..OM.. dege dege....treba je blo pa vseeno preverit.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Beseda ni konj.Vicev se ne da jahati. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>apolonija, ampak ti si meni tako lepa. resno! Mystica --- hvala Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Pa še drugo zgodbo ti napišem. Lani sem sliko Mateje, ki jo je objavila tu gor, v fotkah, zložil dol in jo nespremenjeno objavil še enkrat, kot štos, da "gre za ponatis ffotke". Veš, kdo je najbolj skočil? Marsa kdo pa drug. Da tega se mogoče ne sme... hahahaha tole mi postaja zabavno! Ops, a sem dal slike z morja? Pa sem napisal, da so z gora. Moram popravit! Pa še Moreno bo imel kaj za delat. Marsa, ta tvoj fant je prav talentiran!.... ejjejjej.-.. marsa, kdo pa drug, a ne? ja, res nisem v Orebichu v cyber caffe hodila opozarjat Morena in gledat vasih prelestnih fotkic (no ob tejle doticni uri - 15:27 - smo se pa ravno razpakirali v apartmanu). zdajle sem pa sicer prvic v tej temi po 10. juliju. ----------------------------------------------------------------------------------------------- :switz: Blazota!!!!! Pregledala zdajle 'fotke' ( blazno jih je) od strani 247. Prvic sem videla dadiko (lustna, simpaticna, taka rakica, devica al pa tehtnica zgledas), Izraz (super, suhica, videz strelca ali device), Jurdosa (na faci mu pise: sem astro skeptik ) in Frajerko (kaksne otrochke mamo tle )... Ostale sem ze vidla na fotkah, v glavnem ste jih pa itak dal dol.Chandra nekje izstopa, vsa zrihtana, kot kaka filmska igralka al kaj tacga, rezhalke sem bila vesela, ker jo redko vidim tu, Selene je nekje divje naturirana ke cez joske , ste rekli Bo derek )... Upam da nisem koga pozabila. Aja, Mick in Contesa, :palec: Morenovo izvajanje se mi ne zdi nic takega.mal je otrocje sam pac, jaz sem se bolj zabavala kot pa da bi bila besna al pa da bi me posebej vznemirjalo.tud sama se vcas tko igram, ampak pac s svojimi.al pa ce naomi na plakatu narises brke. jaka muda. Mojih fotk ni. imam dve svoji fotki z morja, na obeh sem cist of.Imam bedasto frizuro in bedast izraz.edino kozho mam lepo... sam to je premal da bi jo dala gor.No morda pa jo dam, pa mi Moreno kak nos hud ubode gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ejjejjej.-.. marsa, kdo pa drug, a ne? hahaha hahahain kaj potem, kje si bila, ko sem odgovarjal Diani:-) in kaj si takrat počela... Drugo me ne zanima, ampak tisto: "al pa ce naomi na plakatu narises brke. jaka muda." - pa se ne strinjam s teboj. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Isabela 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Sem nova tuki,zato naprej en lep pozdrav vsem skupi Najprej sm se vpisala,ker delam webpage od slovenske hard core scene in sm rabla Marso..pa vidim da mate kr fajne teme tuki Ok,na hitr neki o men;stara sm 20 let,se zmeri dijakinja,po horoskpu sm ribi,po kiajskmu pa bivol Tuki pa se fotko dam(ni lih pohvalna ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 O haj! Ti tud ribca al kaj! Cist lustna si, pa zlo mlada zgledas!! na eno spesl zate : Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 nic hudega, Piko in Mystica... I can live with that. zdaj je ze kar je.PRAV GOTOVO ne bom sla brisat cesa...Tud ste seveda komentiral in tko, se skregal vmes in svega boga. Macona pa je rekla, jess, dbest, glih chupo si mi tako naredil, kok dobr k sem levinja (al nekaj tacga) - that's the spirit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... in mene osebno ne bi NITI MAL (x!x) motil, ce bi mi Moreno povecal nos. al pa rit.men se zdi to popolnoma nedolzno. ce se bunis zarad cesa takega, ko si ti na fotki, pomeni da nimas smisla za humor na svoj racun.(*joj bom probala najt, ko je moj frend, slikar, mene tko nekje popachil. grozna sem bla, kot ptica roparica... a men se je zdel ful hud stos! )... ja, ene so pa res cist mim. brez veze in dolgcajt.sam ene so pa zlo zabavne. menim da se cist prevec vznemirjate za vsak drekec pekec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.