Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

saj je ze bla... pa ne 1x, vsake tolk cajta dam mal TZB gor...

saj si lohk tlele pogledas mal vec fotk TZB:

http://www.lunin.net/marsa/tozibabe/ (tule sem na desni)

http://www.lunin.net/marsa/tozibabe/toziinfo.html (tule sem na zgornji fotki na sredi, na spodnji, rumeni, pa na levi)

http://www.lunin.net/marsa/tozibabe/tozimuzka.html (tule sem pa na zid naslonjena, spodaj pa je moja chupa)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jaz sem pa delala to v revijah...

sam ne glih brke (nujno), recimo faco sem jim odebelila al pa zozhala cist.... pa izraze sem menjala, da so pol ful grdo gledali pa tko.

pa kolazhe kaksne smo naredil hude!!!

Pomaranco (prerez) s takimi usteci pa z uhani pa dolgimi nogami pa petkami. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Najprej sm se vpisala,ker delam webpage od slovenske hard core scene in sm rabla Marso.....

*tule mas pa Video Dezuje by Tozibabe

(*sem hotla dat v slo glasbo, ker pravzaprav bolj tja sodi, vendar sem hotla tud da ti vidis, ko te je zanimalo, pa tu sem ziher da bos vidla, ker si pac fotko objavila in bos ziher se kaj uletela)

*

ce bo kdo dejansko se spravil poslusat, naj da sound na minimum... ne bi rada bila odgovorna za kake kapi pa taksno... pa pochenje bobnichev pa tacga. :D

sam smo ble pa vseen jackice... nabijale ko shus (se posebej ich x;)x)

Picasso

:onfire:

pa to ni res!!!!!!!!!!!!! :eek:

ej ta je bila v opciji od DVEH!!!

sem nalasc hotla dat gor, ces, na, pa naj prcka mroeno al pa kdo drug.. pa sem glih tole hotla dat (poleg ene druge, ker je pac cela faca).

hehe, :D :P :palec:

cist skregana, jasno! :P

Picasso

Evo tega k se klanja...

če ga kdo rabi, naj mi piše mail, pa mu ga pošljem...

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>Saj lahko tudi tega shrani, se ti ne zdi  :inocent:

Evo http://www.lunin.net/forum/uploads/post-2814-1125645083.gif

pa mi nisi poslala po mailu, pa je vseeno slo  x;)x

pa ti si car.... xDDx xDDx x;)x :palec:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pregledala fotke :palec: ..............vse zeloooooo všečne :2src: ...............

Najbolj mi je padla v očke Selene..............VAU-mačka in pol....... :palec: xDDx

Seal.....itak, da je :palec: :2src: :eek:

Ninči ima krasne očke............ xDDx :palec:

Marsa...........faca kot vedno.......una predelana fotka pa tako in tako x:Dx x:Dx x:Dx

Ja, pa Apolonija..........uživantka na kubik, se vidi............... :palec: :palec:

Smisel življenja je največja sreča

nic hudega, Piko in Mystica... - A sem napisal, da je kaj hudega?

PRAV GOTOVO ne bom sla brisat cesa... jaz gotovo nisem tega omenjal

Tud ste seveda komentiral ... točno to - samo napisal sem svoje mnenje

men se zdi to popolnoma nedolzno. ... meni pa ne. Obrazložitev bo spodaj

ce se bunis ... se cist prevec vznemirjate... nič se ne bunim, nič se ne vznemirjam, če napišem svoje mnenje.

Risanje brk ali očal (pa naj se te dni še tako trudiš risati po svojih slikcah) ni enako, kot predelati sliko tako, da je podoba izkrivljena. Ko malaš po kakšni sliki (s tem ne ocenjujem da je to pa dobro) ne spreminjaš prvotne podobe, čeprav je kak košček slike prekrit in se ne vidi več. Točno se vidi, kaj je narisano, predvsem pa da je narisano. Pri izkrivljenih slikah pa je precej možno, da se sicer sumi, da so slike izkrivljene, vendar se ne ve, v kolikšni meri. Bistveno pa je prav to, da so - izkrivljene.

Kakšna razlika je objavljati izkrivljene slike in objavljati izkrivljene besedne opise določene osebe, torej izkrivljeno pisati o tistih osebah, kako izgledajo? Kakšna je razlika med izkrivljenim pisanjem izgleda osebe in pisanjem izkrivljenih človekovih lastnosti? Skratka, nekoga drugega, kakorkoli, predstavljati v lažni luči?

Sedaj sem o izkrivljanju slik napisal vse, kar sem mislil. Mi je čisto vseeno, kje si ta hip in kdaj boš prebrala ali če sploh boš. Napisal sem za vse, čeprav imaš ti vedno neko idejo, kot da take komentarje pišem samo tebi. V tem primeru bi namreč uporabil OS.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Pri izkrivljenih slikah pa je precej možno, da se sicer sumi, da so slike izkrivljene, vendar se ne ve, v kolikšni meri. Bistveno pa je prav to, da so - izkrivljene

ja tud karikature niso glih stvaren prikaz, pa se nihce ne buni. in nihce ne ve, v KOLIKSNI MERI je ta karikaturist povecal tisti nos. x:o)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Sedaj sem o izkrivljanju slik napisal vse, kar sem mislil.

Občasno zaidem na forum, kjer folk namenoma daje fotke gor, da jih drugi "izkrivljajo" in potem se vsi veselo smejemo.

Ampak ljudje, ki to delajo, resnično obvladajo predelavo fotk, tako da so fotke izvirne in duhovite. Slabe predelave pa se skritizira. Na tak način se folk nauči delat z določenimi programi.

Naš predelovalec gotovo ne bi bil pohvaljen, ker zadeve ne obvlada, oziroma je še začetnik.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...