Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 kok si zanimiva ti Todika... nekaj psoebnega, taka gajstna pa cvrsta pa sexy pa neukrotljiva, a srce na pravem mestu. kero knjigo pa beres? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 atila bič božji že miljonkrat prebrana pa še kr drgač pa tenks za tak kompliment Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 ah to je ugotovitev, jaz ne dajem komplimentov. nisem te se sploh vprasala - tko vem da si dvojcek - kaksen je pa tvoj asc pa luna (pa se merkur me zanima no tega mas najbrz tud v dvojckih)? lohk bi mela kakega strelca kje, ceprav sem tud na sco pomislila, veckrat vidim podobnost med nama v smislu percepiranja dolocenih tematik..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 pozabla...šibam si zračunat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 ma saj ni sile, mi ze poves, ne rabis zdaj, bi me pa zanimal 1x, sem te ze parkrat hotla vprasat, pa sem si mislila, ze izvem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 merkur v dvojčkih ja , luna v strelcu, asc tehtnica, sonce v dvojčkih tud neptun mam tud v strelcu, v škorpijonu pa uran še kej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 ja no vidis, strelec se ti pa res vidi a ni hec. sam ne bi si mislila da si asc tehtnica! razen po videzu. je kar dost, tega 'strelca' sem rabla slisat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ja ki se mi pa vid strelc....nimam pojma p tem glih tk da sploh ne vem ka s napisala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 v 'brez dlake na jeziku'... predvsem... neposredna in taka, pa postena in taka... pa videz, ki bi ob drugacni luni (kljub asc tehtnici) bil manj... fit, vitek, 'spicast'.... mas tako dinamiko strelcevsko tud (saj na nek nacin je podobno dvojckovi, ker je glih nasprot, pa oboje je nestalno).... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>v 'brez dlake na jeziku'... ...sej tole me tepe v lajfu sam dam se pa ne treba zint aja pa tist okol komplimenta je blo tko cinično mal mišljeno k sma glih u temi taki, k se more komplimente talat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Mick Conti Kokica Apolonija Todika V glavnem vsi ste enkratni ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> treba zint ni druge a ne? aja, nisem postekala... sem mislila da si se cist raznezhila res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 oooooooo lejga...ki s pa ti biv tolk cajta Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ni druge a ne? aja, nisem postekala... sem mislila da si se cist raznezhila res. ja sama nežnost me je...a čem ti smajlije take napopat zdej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>oooooooo lejga...ki s pa ti biv tolk cajta V Izoli na štandu...prodajal muda za bubrege Drugač pa vedno prisoten...kljub temu, da bol mal komuniciram na forumu... V glavnem dogaja... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 samo gledaš i se čudiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 O Santos! * Todika, milijon sonckov zdajle prec! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 na najdem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>samo gledaš i se čudiš <{POST_SNAPBACK}>O Santos! *Marsa,pozdravljena ! A ste me kej pogrešal...?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 niti nje sam fajn da si nazaj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 Pogresala glih ne, sem pa opazila, da te nekam ni in sem te vesela zdaj ko si! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>niti nje sam fajn da si nazaj Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 santos car kok si jih kej namlatu te dni Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... in sem te vesela zdaj ko si! Kar je najbolj pomembno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>santos car kok si jih kej namlatu te dni Kako to misliš..."namlatu" ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.