Marsa 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 tale je pa TKOOOOOO HUDDDDDDDDDDDDDDDDD! (sem ga ze sama dajala)- nekaj boljsga zame. :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Jz tud kr ne morm bit resna, ko grem čez, pa sm pogledala že fulkrat Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>LALALA Sm misla, prpopat v Šalo dneva,ampak...bo tule tud v redu Bi bilo zraven fino opozorilo, da tisti, ki so v službah tega ne gledajo ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 http://www.digitaltoast.co.uk/gallery/why/why16 x:Dx x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Toti uživač! Bravo! :palec: Ti pa imaš nos za uživaške stvari!(Kdo ve, kam bom naslednjič vtaknil ta svoj nos? Žal slika ni dobra, ker nimam posebnih programov za rezanje in preoblikovanje nosov.) P.P. skoraj sem pozabil omeniti ElNina. Fajne fanta. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si ti mal mickeniparanoik? Hehehe.......moj mickeni je za tvojga car......empirično potrjeno! glede empirije...hehe....a pr zdravniku si zhe bil ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A za kondome si že slišal? men so premejhni... a za na jezik jih tut delajo,ker ti je s chem drugim tko nisi mogel ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahaha.....velikokurčni aakhut . A zato se tolk kurčiš, seksaš pa bore malo? Pa bl bogo. Heh, tipično za kurčiše tuki.... Glede na to kolk si ti jezik uporabljal (in ga ), bi reku, da tvoj nekak ni za nbeno rabo....... obstoja lep star slovenski izraz za paragrafarja: JEZICHNI DOHTAR kar se pa njene presoje tichi...pa saj vesh....k si zadet, so vsi pravshnji ..OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....pa saj nič ne rečem, TUDI jezik znam uporabit. Aja, zato si jo dobu? dobu sm tam marsikaj :xx!: pa raj nehi, ker itaq kar koli napishesh je BOLOX (jaz dobivam pa OS-e, chesh: pust ga revchka brez domishlije) ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 PEJTA NA PIR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, pa res.......dvojko tud. Ubožček Viš, jaz pa same fajne OS-e dobivam...... to sam zato, de ne pishesh tooolk jokavih postou pejt raj nazaj na morje tuje otroke pestvat ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Hja kaj čem, moram vas malo pozabavati z novimi fotkami...tokrat ena iz Gardalanda, kejr sem bila v soboto z hčerko...P.s.: tole na sliki ni ob meni hčerka hahahha.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja kaj čem, moram vas malo pozabavati z novimi fotkami...tokrat ena iz Gardalanda, kejr sem bila v soboto z hčerko...P.s.: tole na sliki ni ob meni hčerka hahahha.... Kdo pa je potem, Moreno? Nekam podoben se mi zdi.... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 lej lej....tole mal na lucija (lucifer) spominja kle na foriumu zgleda res vsi z vsemi hodte okol lohk bi se she mick-eni s kako "manekensko" pohvalu ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kdo pa je potem, Moreno? Nekam podoben se mi zdi.... psssst ne tok tega na glas govort....bodo vsi slišal hahahaha Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Tole je pa moja hči ki se je pridružila indijanskemu plemenu...... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole je pa moja hči ki se je pridružila indijanskemu plemenu...... nabildane sta pa obe prenblizhn glih... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> nabildane sta pa obe prenblizhn glih... ..OM.. Kwa - a maš kake probleme s tem? A te nabunkava - a a a? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kwa - a maš kake probleme s tem? A te nabunkava - a a a? a je mick-eni narochu tole mora bit neka huda wrestling familija ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok. Jaz bi šel s tabo na pir, on pa s komer pač če..... Mick, evo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 tole je na slikano eno soboto ko je bilo zunaj 38 stopinj, midve z Auroro pa sva se vračali s Čemšeniške planine, tko da še tisto, kar je bilo cunj na meni so bile odveč in prav pasal je tale Kozorog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 waw kake dudike ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja kaj čem, moram vas malo pozabavati z novimi fotkami...tokrat ena iz Gardalanda, kejr sem bila v soboto z hčerko...P.s.: tole na sliki ni ob meni hčerka hahahha.... <{POST_SNAPBACK}>Tole je pa moja hči ki se je pridružila indijanskemu plemenu...... <{POST_SNAPBACK}>tole je na slikano eno soboto ko je bilo zunaj 38 stopinj, midve z Auroro pa sva se vračali s Čemšeniške planine, tko da še tisto, kar je bilo cunj na meni so bile odveč in prav pasal je tale Kozorog Kakor kol obrneš, Kozorog zmeraj paše...! <{POST_SNAPBACK}> waw kake dudike ..OM.. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 se opravičujem vsem, ki sem jih pozabila komentrat, to dela ena teta na obisku Apolonija, všeč mi je ko daješ gor takšne odštekane fotke (pa na vseh si tko prekleto fejst ), tvoja hči - vem, da si ravno tako ponosna nanjo kot jaz na svojo Contesa, kva se čem ponavljat, pismo si fejst, Mick, veš kaj pa pri tebi opažam, izgubil si tisto, one jaz pa fotke ne dam pa rpav fleten dečko si (to itak veš ane)...Akutek kdaj greva na KUM Mystica moja, tud to sem jst Santos, če boš kdaj po Zasavju šetkal, greva komot lahko na en kozorog aja šit, zdejle sem videla v dobrih bejbah pa sem se spomnila na nekaj - Chandra, kolk si ti eno nežno bitje... tud ob predelavi to ne zbledi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja kaj čem, moram vas malo pozabavati z novimi fotkami...tokrat ena iz Gardalanda, kejr sem bila v soboto z hčerko...P.s.: tole na sliki ni ob meni hčerka hahahha.... o apolonija in moreno! koncno!! (*nisem vedla da sta frenda ) * Apolonija, blazno lustno tamalo imas, res je zlo lustna in simpaticna, taka zhiva! (je na vseh fotkah lustna, se spomnim se od prej) * selene, razturas nekam zadnje cajte, pih! , pa se pir!!! pa se ganjala si folk na pir in to tko odlocno ()!!! x^x *(*Nino, vsaj to... ) -------------------------------------------------- jaz bi se tud rada naucila popachit. kok bi mela zabave. saj bi sam sebe, brez skrbaj, itak se najrajs s sabo ukvarjam, zmaj pa to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.