Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:D danes sem našel v dr.morenovem privatnem arhivu;) nisem povsem prepričan ali je to gospod ali gospa doktor, vendar zagotovo moreno... x;)x
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Tako. Moral sem pobrisati precej fotk, ker je bila kvota zasedensti kar 2200Kb od skupaj 1000 Kb. Koliko kvote imajo porabljene drugi z mnogoterimi slikami (prosto po Alefu:) me ne zanima in to je stvar uredništva (in še kako prav ima ta Alef!)

Ko sem se videl na tele svoji sliki, sem se od srca nasmejal! x:Dx x:Dx x:Dx

Pozor! Povečevanje nosu bi lahko bilo zelo nevarno - če bi komu ptič slučajno poletel iz monitorja. x:o)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Potem pa je prišel poseben PIŠ in prostoročno, tako kot umetniki znajo (z eno samo potezo), preuredil mojo podobo na fotki! Joj, šele sedaj sem smešen,

..........sploh tam okoli trebuha haha! x:Dx x:o)x x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Lep si! :8):

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}> Koliko kvote imajo porabljene drugi z mnogoterimi slikami (prosto po Alefu:) me ne zanima in to je stvar uredništva (in še kako prav ima ta Alef!)

spet ti s svojim ZOPRNIM namigovanjem! :xx!: :xx!: :xx!:

Ja. ti mas cist mal accounta, moreno ga ma pa ful, ker sva frenda kao. x:Dx

Folk (to govorim vam):

V zivljenju se se nisem vtaknila v account v zvezi s fotkami, placem ipd., pa ceprav tale clan skoz namiguje na to.

skratka: account je na objave (al pa placljivi, kjer mas jasno vec placa), kolkor jih mas, jih mas... se ne vtikam skratka v to.

je bilo ze namigovano s strani tegale forumovca, ces da sva z morenom ziher frenda, ker da... kaj ze? - aja, ima kao vecji acoount, vec placa za fotke (morena ne poznam, pojma nimam kdo je, njegovega accounta se se dotaknila nisem v lajfu - ce bi pa doniral, bi pa imel vec placa, in mroda Piko in ostali tega sploh ne bi vedeli, torej itak to NI VASA STVAR, tud ce bi res blo kaj tacga)...

No, rect hocem pa sledece: ZDRAV UM tega NE proizvede.

ZDRAV UM se NE ukvarja eno leto z marso in LNF x!x

Planinci upam da v lajfu na mangartih kaj druzga razmisljajo kot, bogve kaj vse pocne marsa.

Tko da Piko - se mal, pa te zbenam.

Ce se znas (x?x) na tem prostoru sploh se normalno obnasat, pol je kul.

ce bom pa se dalje gledala tole brezjajcno namigovanje in hujskastvo, te bom pa zbenala.

ker sem te sita.

Napis pritozbo o krivici na urednistvo .

Pa ne rabim vasih mnenj, da saj je cist simpaticno in super namigovanje.

men ni vsec. pa ce nekdo nenehno zdrahari in namiguje, zbuja nelagodje in sume pri drugih.

ce nekdo nenehno govori recimo da berem os-e, bo vsakdo mal podvomil - kaj pa ce jih res?

Tko da, po eni strani mi dol visi, kaj en proizvaja s svojim umom, sam po drugi mi pa skodo dela - je skratka zame in za ta prostor SKODLJIVEC.

Skratka, ne bom vec opozarjala niti ne bom vec tih.

ce se v enem postu vidim da omenjas mene ali namigujes na kaj, te sam skenslam. brez opozorila.

Tko.

Ne bom brala solat - odgovorov, pregovarjanj ipd.

Sem POVEDALA, kar sem hotla. :att:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm, Selena, ti si pa dost na morju, pa dost piješ xcivx x:o)x x:Dx

Skomine mi delajo tele morske fotke :2src:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

hehe

ma marsa pikota na piki x:Dx  x:Dx  x:Dx

..OM.. x:Dx

to sploh ni res. pac pa ma on mene.

men je zarad tega pa pac zoprn (jasno, ne vem kako bi lahko bilo drugace oz. komu ne bi bil, ko bi njemu takle izvajal)...

bi lagala in se sprenevedala, ce bi rekla da ne, pa tud ravnala bi proti logiki.

Po mojem je jasno, da mi je lohk sam zoprn s tem svojim 'izvajanjem' tule.

Nekoc je nekdo v mojem imenu rekel, da ga ne maram. To mi ni blo vsec, da nekdo v mojem imenu govori (in take stvari), sam se mi ni dal oglasat pa pogrevat. Pa sem, tko kot do zdaj, pac pustila pri miru. in tud pikota. pa pustila. pa pustila. pa pustila. pa pustila... pa gledala to tule.

Stvar je pa taka: marati ma men vecjo tezho... tko da, ni mozno da ga ne bi marala. Lahko mi je pa do daske zoprn.

Ja, jaz sem tud lohk komu. Njegova stvar - ne hodim jaz k njemu.

Jaz nisem nikomur nic dolzna in da nekdo, ki k meni hodi, brez da bi ga vabila, se mi nenazadnje zdi nevljudno, da me nenehno osira in namiguje.

S tem da ima take moznosti kot vsi drugi: pride sem, objavlja, vse ima, nic nocem nobenmu, a stekate?

Zhaljivo je to zame.

Nehvalezno.

Midva tu garava, ves lajf posvecava temu, da tole laufa, kar vsakdo mi pa ne bo najedal.

Sem ze opozorila, pa je mal spremenil taktiko: zdaj govori o lunaparkih in podobnem stafu.

Nekoc je blo v dnevniku nek aqualand in jaz se uletim (x:o)x x!x), da kok kul, da tamal je bil tud v aqualandu. x:Dx x:px

Pa dobim sporocilo od nekoga, da ne more vec gledat tistga, naj ukrepam oz. kako da nic ne recem. Men pa ni blo nic jasno. Pa zivcno nazaj posljem - tega je ful, v katerem delu sem pa omenjena, da ne berem vse solate? pa dobim odgovor: kar v vsem... x:Dx xrolleyesx In grem mal preletet... jao jao... pa to ni mozno.... x:o)x xrolleyesx

Men se zdi, da je ziher vsaj na vsak 3. pikotov post notri kaj v zvezi z marso in urednistvom, zdaj je zacel se Mitjo nekaj vlacit po zobeh (policaj Mitja, tolk sem ujela), ki nima z njim nobene zveze. nikol se se nista pogovarjala, nic nima skratka Mitja s tem - in se mi vse skup vedno bolj ku-ku zdi.

In mam dost. x!x

D O S T. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>joj behy, ker je vse tolk blazno izkrivljeno in vse, upam da nisi mislil da je to moj nos! x:Dx x:Dx x:px

ampak saj ni point... vazna je NOTRANJA lepota... toleranca, ljubezen vseprezhemajocha in vse tole. :vragec: x:Xx

ne bi si bil mislil, a ne, da mam tolk velik nos...

sem spretno prikrivala... ga se pa jos pomanjsevala in vse.

ha!!!

pa naj kdo rece, kaj je RES. x:o)x

kaj je resnicno....

geslo: mal heca mora bit. xyesx

itaq ;)

<{POST_SNAPBACK}>:D danes sem našel v dr.morenovem privatnem arhivu;) nisem povsem prepričan ali je to gospod ali gospa doktor, vendar zagotovo moreno...  x;)x

odlično xokx x;)x xcivx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ja. boste ze prenesli.

Ob vseh solatah tule in drugje, saj je 285 strani, pa dvomim, da je 285 fotk notri. :o|o:

In sem TU pac to povedala, ker je tako naneslo.

jaz prenasam, pa prenasam. pa prenasam. pa prenasam. pa prenasam.

Pol mam pa sam dost. x!x

Picasso

...dejmo se vsi pofarbat... x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jaz ze od februarja perem tale rdec odtenek ven iz las x:o)x bom po moje pocakala se kak mesec, da bo ta prava jesen, pol pa nazaj na rdeco x:)x

nimam nobene sveze fotke... (no ja, nobene za objavo primerne.. vsaj ne v tej temi x:o)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O, lustna Aliana!!! x:Xx :palec:

men si pa tud z rjavimi vsec. xyesx

Mystica, ti tud z naravnimi. xyesx :palec:

(*sicer pa tud jaz razmisljam o farbanju, zdaj mam skor svojo barvo).

Picasso

...aliana tale tanov avatar je pa res swadk!!K iz kaxne pravjice zgleda...macek v posteljci... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...