Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, za sedaj le toliko: pa Piko te ma rad! xsrcx  xsrcx  xsrcx

lepo. morda me pol skusaj... sprejemati - in moje zhelje pol torej?

ker sicer so pol sam besede, a ves...

Vse drugo enkrat drugič. Po potrebi in ob priliki.
tud ce ne (se steka najbrz iz povedanega), sem pa seveda 'racunala' na tvoj odgovor (:o|o:) in ne mislila bit tolk nefer, da ti ga, kljub temu, da sem rekla, da nocem vec 'tega gledat', tud ne bi hotla omogocit. tega enga! x!x :att: (da mi pac odgovoris, da ne bom imela zadnje besede pa to)...

vendar - tud ti bod pol vsaj fer (ce ze ne gre za upostevanje tega, kar hocem) - in mi pac 'povej svoje', magari se vtikuj vame v vseh temah, me citiraj in vse.... (ker ce pac govorim v eni temi o necem, lohk pricakujem, da bo kdo... se pac obesil na to.. komentiral, whatever)...

sam ne me pa pliz omenjat kar vsevprek po vseh temah, govort o meni drugim v moji prisotnosti, a ne pa meni. ...

... to pricakujem nenazadnje, ker upam da se ceni in steka in obvladuje vsaj picek picka bontona.

(pa pust druge, govorim tebi!).

Hvala.

Ce tko, je tko. kar se mene tice, vidis da sprejemam.

sam vsega pa ne mislim goltat (vec).

moja presoja pa je, kaj je tisto, cesar je prevec - ker je moje grlo in jaz goltam.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

mam 54 kg... in velik km knjig za sabo... x^x k si me nazadnje vidla sem jih mela 65...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ti ne želim takega drastičnega hujšanja... prebolela zelo hudo pljučnico... :xx!: dej pa sam držim težo... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>mam 54 kg... in velik km knjig za sabo... x^x k si me nazadnje vidla sem jih mela 65...

aha no vidis, saj je jasno pol da se opazi... xyesx

kul... sprememba na bolje... pa ne tolk zarad kilazhe... (kao, ko pomislis sam na to)... gre za - 'pocutit se v svoji kozhi' (tud). x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Majica, nekam drugacna si, shujsala si, pa nekam bolj 'poduhovljena' zgledas! x:Xx :palec:

Ja, meni se tudi zdi. Super postava, poduhovljena, frizurca pase, pa mlajsa zgledas :palec: :2src: Go, Majica :palec: :palec: :vio: x:)x x:Xx

Todika, huuud gestel x:px :palec: :2src:

Stane mi je pa tako al tako faca, tud soli sem se navadla x:)x x:o)x x^x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :2src:

shizim na veverichke!! x:Xx xDDx :vio:

(*jaz mam tud fotko ko sem kot majhna v tivoliju jo hranila)

Picasso

Si bom drznila malo več....pa niti ne vem a naj jo dam sem ali pod nude, mah no, sej je vseeno... :vragec: :vragec: ....tale fotka je del zgodbe preteklega vikenda... x:Dx x;)x x^x ...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...