Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si bom drznila malo več....pa niti ne vem a naj jo dam sem ali pod nude, mah no, sej je vseeno... ....tale fotka je del zgodbe preteklega vikenda... ... Ekhmm a se da še kako nadaljevanje ekhmm videt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii shizim na veverichke!! (*jaz mam tud fotko ko sem kot majhna v tivoliju jo hranila) No prav pa nej bo še ena spešli for Marsa...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ebor js čist fertik ko vidim kej tajga apolonija verihot Todika zate pa enga ekhm ptička, aprou..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika zate pa enga ekhm ptička, aprou..... prov....še js zate enga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> prov....še js zate enga Oooopa, zelo lepo Todika.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 veveričke, ptički! Apolonija....za slino dol požret. Todika, luštna. Majica, te prvič vidm, sm bl eno ojštro bejbo prčakvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oooopa, zelo lepo Todika.... češ še enga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> češ še engaUpsala, ti a ste mu kremlje postrigli, ker..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 sm mela čist zmesarjeno roko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sm mela čist zmesarjeno rokoHmmm verjamem.... Oki, glede na to, da te bolj taki večji ptiči zanimajo... tale je s Cresa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmmm verjamem.... Oki, glede na to, da te bolj taki večji ptiči zanimajo... tale je s Cresa.... lešinarjev je tud pr nas dost Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>lešinarjev je tud pr nas dost Heheheheheehehehehehehehehehehehe...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No prav pa nej bo še ena spešli for Marsa...... Thanx! (*glih taprava je ta ki je zame, vsa v zelenem in z zvedavimi ochki ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ka pa če sm kr povsod najbl občutljiv? hehe, boš jezk znucala ah ti si pa res še en zelen občutljivček hmmm se ne bi sekirala, če bi ga "znucala" na tebi Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Veveričke to je pa tooook fletna živalca dostikrat jih vidim tukaj skozi okno, ki gleda na naš gozd, kok so fletne....... Todika luštna, fajn ptič Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Apolonija, vse nude fotke ti ne sežejo do kolen! Veveričke, ptičke, mucki pa so itak zakon in najlepši!! Majica - tebe pa sem si predstavljala drugače. Nekoč sem že videla eno tvojo fotko, kjer kažeš sredinec, ampak zdaj si pa čisto druga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 dobre fotke whateva.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 uh te žvalce kok nice zeleno pa živahno hihi wuuuhu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ...lepe zivalce... ticki in muce... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si bom drznila malo več....pa niti ne vem a naj jo dam sem ali pod nude, mah no, sej je vseeno... ....tale fotka je del zgodbe preteklega vikenda... ... No sorry, tole je pa za moj okus malo preveč...khmm, bi pasalo kam drugam mogoče. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si bom drznila malo več....pa niti ne vem a naj jo dam sem ali pod nude, mah no, sej je vseeno... ....tale fotka je del zgodbe preteklega vikenda... ... a maš ti kšn posebn fetish? hehe, no ja no, lahk bi blo bolj sexy, če bi se še kej bikinija vidlo lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>lepo. morda me pol skusaj... sprejemati - in moje zhelje pol torej?Veš zakaj je ta svet tako čudovit za učenje - ker mi daje tako veliko možnosti, kaj ali kako ti odgovorim ali ne odgovorim, katero možnost pa bom uporabil je odvisno od mene. Fino je, da si v petek napisala o meni odkrito. tisto kar misliš. Verjetno si mnenja nisi ustvarila v hipu, ampak ga imaš že dlje časa. Tvoje razlage mojih postov ne bom komentiral. Vsak si pač po svoje razlaga tisto, kar napišem, celo jaz sam. Zakaj bi ljudjem želel ponujati svoje razlage, kaj naj si mislijo ob tistem kar sem napisal? Vmes je bilo navedeno tudi nekaj zelo negativnih osebnih lastnosti, postavljala si kar diagnoze. Kaj si pričakovala, da bi odgovoril v zvezi s tem? Izpolnjevanje želja ne štejem samo po sebi za dokaz ljubezni. Sam naredim pač tisto, za kar sem prepričan, da je tako prav. Ti pa verjetno tudi. Potem imajo kakšni ČE-ji bistveno manjši vpliv. V primeru, da te muči še kaj v zvezi z mano, napiši. Lahko pošlješ tudi OS. Berem vse. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, nabrita zgledaš, pa velke očke kje/kako pa ti to vidis?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 stane moj macek! ebor kaj mi ti delas ej...! kje je pa drzna apolonija Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.