Michelle 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Res je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>cool fotke tistle spodi sm pa jz En majcen poklonček > Morem rečt da si mi všeč! Tako simpatično bitje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Ja sej na koncu konce je vasak posvoje lep ampak najlepša je pa Aiwa! A se kdo strinja z mano? Pa tud Sončna ni od muh! Pa skratka ne bi našteval ker ste vsi ful fajn! Sej je lepo pogledat lepo osebo,ampak če nima lepe notranjost potem se razblini še tista lepota, ki ji je edina ostala! Have A Nice Day & Smile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A se kdo strinja z mano?Ves da se! Enim pa je Contesa, drugim Ribica Katja, Kristalka, Diana, ... ... ...Ves kolk je lustnih bejb tukaj, pa tudi dvomim, da ima ves folk enak okus. Je pa res lustna Aiwa, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Meni še je najbolj všeč aiwa no pa tinal super ste Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo moj črni pas iz kitareja yeeeeah....kitare... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vegeterjanci rulajo jeah... no kar se tiče redilne hrane, so mi pa najljubše palačinke velik danes popravil jipijej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 kje ste pa mene najdl? sej ne da mi ne paše.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 da ne bomo skoz sam lepi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2005 Hudo, dobra fotka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 tnx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> kje ste pa mene najdl? sej ne da mi ne paše.... Jst bi te okronal kr za miss Luninega neta! Če dovoliš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 hehehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst bi te okronal kr za miss Luninega neta! Če dovoliš! Men je aiwa tud najbl všeč, tud tko k je ful simpatična! Aiwa Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, ampak TALE fotka je pa ena izmed boljših!! Kako si posrečena. Se pridružujem mnenju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 pomlad tnx.... ti tud men keti je pa fuuull carica, men je všeč njena ikonca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 hvala za komplimente Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se pridružujem mnenju! še jaz še jaz!!! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se pridružujem mnenju! Enako Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Sončna, cute fotkice, Santos pa tudi ostali seveda! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Včeraj, na obali je snežilo...tralalala Ena fotka od včeraj...sam bolj malo se vidi snega... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Tukaj pa ena fotka, kjer jaz živim (včeraj slikano),...30m od morja...sam morje je levo...moja bajta pa je desno, rumena. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Santos lepo, zimska idila! Kar se tiče snega, pa bi bilo krasno, če bi ga bilo pri nas tako malo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2005 ful lepo, sam moti me tisti znak tamle, ker jaz bi direktnega not zavila recimo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.