Apolonija 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ..nekaj stvari izginilo vmes...pa zdej posti kr brez konteksta po luftu visijo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..nekaj stvari izginilo vmes...pa zdej posti kr brez konteksta po luftu visijo..... Jest mojga dala dol k je bil očitno 2 mač. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..nekaj stvari izginilo vmes...pa zdej posti kr brez konteksta po luftu visijo..... jst tut skinu dol kar je visel... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 sej sm vidla, ja...zato pa zdej ene stvari res nenavadno delujejo....pa da ne zaidem iz teme: spet same dobre fotke........sem pa mislila, da je ebor tud svojo prlimau gor in ne sam veverce..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>iitak....lisicka, vevericka, pticki...ti kar nadaljuj .... No prav.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Ejuj, jaz mam tud eno tako!! Sam da najdem.. zanc v Puli se je cel dan vozila z mano na torbi od motorja Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>waaaa kwa ji delaš tastar!!! pršlo ji bo Jap Seal... hehehehehe, mal se uč od tastarih, ekhm.... Potem se pa svizec zavije v čokolado.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> kje/kako pa ti to vidis?! Na prvi njeni slikici. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej sm vidla, ja...zato pa zdej ene stvari res nenavadno delujejo....pa da ne zaidem iz teme: spet same dobre fotke........sem pa mislila, da je ebor tud svojo prlimau gor in ne sam veverce..... Amis vse so moje... no jaz sem jih poslikal..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ejuj, jaz mam tud eno tako!! Sam da najdem.. zanc v Puli se je cel dan vozila z mano na torbi od motorja UUUU hudo dobra Aliana, bravo maestra.... (hmm kot, da bi gledal osmega potnika.....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na prvi njeni slikici. aakhut ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ...ebor, to vem...da so tvoje...sam sej itak veš, kaj sem mislila....si pa spreten z besedami.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Nice fotke !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 UUUUU, ....lepe fotke živalic.....Ebor (saj sem vedela, stručko na vseh področjih!!!!! x!x ) Dodajam pa še dve moji živalski.....Naši vsakdanji spremljevalci letošnjega dopusta.......kamorkoli si se obrnil jih je bilo polno...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Kaj pa Ježi, Medvedi...ipd. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj pa Ježi, Medvedi...ipd. to še pride....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Kaj nisem v današnjih novicah zasledil o debilu ( LOVEC), ki je odstrelil tri mesečno srnico z imenom Bambi !!!!!!! Pa še je bila srnica na privat parceli pri enmu kmetu, ki ni razmišljal na posledice ! Pa to ne moreš verjet Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>UUUUU, ....lepe fotke živalic.....Ebor (saj sem vedela, stručko na vseh področjih!!!!! x!x ) Dodajam pa še dve moji živalski.....Naši vsakdanji spremljevalci letošnjega dopusta.......kamorkoli si se obrnil jih je bilo polno...... O Kokica lepe fotke, komplimete tudi tebi (si prava stručkica ) ej lahko bi tukaj na forumu ustanovili foto kotiček, ker opažam, da je kar veliko foto zanesenjakov tu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...ebor, to vem...da so tvoje...sam sej itak veš, kaj sem mislila....si pa spreten z besedami.... Hehehe ja vem kaj si mislila, samo veš, ko pa tako nerad dam fotoaparat iz rok, samega sebe pa bolj težko fotografiraš, kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj nisem v današnjih novicah zasledil o debilu ( LOVEC), ki je odstrelil tri mesečno srnico z imenom Bambi !!!!!!! Pa še je bila srnica na privat parceli pri enmu kmetu, ki ni razmišljal na posledice ! Pa to ne moreš verjet :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dodajam pa še dve moji živalski.....Naši vsakdanji spremljevalci letošnjega dopusta.......kamorkoli si se obrnil jih je bilo polno...... [/color[Huda fotka, tale polzh! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj dela Photoshop.... (pred letom in pol...) Lustna (kot vedno) , men si tud 'neobdelana' vsec, itak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Diana, pismo, si ti luštna punca Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Diana, meni si na desni sliki ..nežnejša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.