Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

ja mal zategnjena, pa drugacno frizuro mas, pa nisem si te v dolgih kiklah pa taksnem predstavljala, nekak...

ne ne, ok si, no! xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ja mal zategnjena, pa drugacno frizuro mas, pa nisem si te v dolgih kiklah pa taksnem predstavljala, nekak...

ne ne, ok si, no! xDDx :palec:

Ma, sej pravm, frizura je ista, sam k sm po resah postrižena, so zadi ostal dolgi lasje. Si fotknm še lase, da boš vidla, da sm še vedno ista dečva. x;)x Ja, valda. Kle take pokam, pol pa v elegantni pevski uniformi fotko postnem. :eek: Čak da me še drugi vidjo. Bojo sami taki komentarji padal : ''sm si te drugačno predstavljal/a. x:Ix x:Dx

:D svaka mu čast če te naredi za blondinko :P hihi ;) sicer pa pretty pikica :D sploh tista prva taka lepa rdeče črna kombinacija pa tko mal postrani pa tk :D :palec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Nope. SM bla nazadnje enkrat junija. Lohk pa greva kdaj, ampak počaaaaaaaaaaaaaas.  x:px  x;)x  x:Dx

..jaz sem glihkar dol prsou... grem skor vsak teden... jah za gor rabm 15 minut... sem se pa prpravljen prlagodit in 20 minut cijazit gor, sam pod 20 se pa ne spustim...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>a se sam men zdi, al so tile nosovi že totalno tečni???????

ah, bolš takšni nosovi, kot pa takšni posti, kot je tvoj! :vragec: x:o)x oziroma so mi tečni taki posti, kot je tvoj x:o)x

pa pust morenota, naj se izživlja kokr hoče, zgleda da trpi za nekakim sindromom...bog ve kakim... kurc ga gleda...

x8Dx

honor and respect

...valikra...a ti si pol mami od Batmana... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ja, tuki je bil Batman star eno leto pa neki se je pritožval... x:Dx  x:Dx  x:Dx

... jah v teh letih je vrag... se hodit naucijo... pocak da se ti se letet nauci... pol bo sele hudo... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Ti to vse veš! Pa da nisi pol ti oči od banananjama (ko Erik poje banano).

Dober, da je našmu Betmenu Robin skos pr rok (oči x:Dx ).

ne klici hudica!!... za1X sem zadovoljen ze z banano samo... brez otrok... x;)x

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Izraz, luštkan pobič!  x:)x

Berem jaz tole, pa mi ni nič jasno. Prva reakcija ali sem jaz kakega pobiča gor dajala, pa da se sploh ne spomnim xrolleyesx Še tega bi se mi manjkal. x:o)x

Pa si me prikupno zmešala z Valkiro, domnevam. x;)x In njenim luštnim fantičkom. x^x

Kako čemo? Lako čemo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...