Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...kapo si popravi... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Berem jaz tole, pa mi ni nič jasno. Prva reakcija ali sem jaz kakega pobiča gor dajala, pa da se sploh ne spomnim xrolleyesx Še tega bi se mi manjkal. x:o)x

Pa si me prikupno zmešala z Valkiro, domnevam. x;)x  In njenim luštnim fantičkom. x^x

Hehe, ja zabluzila sm, pardon, Izraz, k sm te že za mamico določila! x;)x

Valkira, tebi blo namenjeno! x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Jaz v plesnem efektu: x:Dx  x:Dx  x:Dx  x8Dx

pa še ena:

Jst tud ne vidm. Si zbrisala, a ne, ti lisica. x;)x

O, wow, Kokica, thanx, :vio:, prima, se posebej si mi vsec tam ko pleses, pa blazno ti pase bela barva, pa blazno lepa oblekca je, tud material je fajn, se vidi! :palec: x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O, wow, Kokica, thanx, :vio:, prima, se posebej si mi vsec tam ko pleses, pa blazno ti pase bela barva, pa blazno lepa oblekca je, tud material je fajn, se vidi! :palec: x^x

Hvala x;)x ....takrat ko se pleše jaz čist not padem-vedno :o|o: x:Dx

Material-ja, svila-poleti hladi, pozimi greje :palec: Jaz jo rada nosim.... x^x

Marsa, s sestro si pa nista podobni? :o|o: Se mi samo zdi? x?x

Smisel življenja je največja sreča

aha,s e mi je zdel (svila), ja, se strinjam, mega! x8Dx

ma ne niti ne (podobni), no malo ze, okol oci, obrvi, licnice pa to, sam ona je cist po ocetu, jaz pa tud po svoji mami mal (je polsestra, oceta imava istega)...

Pa ona ima tak sirok nasmeh, ki ga jaz redko skup spravim... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja ze, saj se skoz smejem, sam ona ma velika usta, jaz pa majhna... x:o)x x:px

tko sem mislila, v objektiv da se ne bi.... ona je cist spontana s fotkanjem, jaz pa ga ne maram.

Picasso

MysticA, to je nova fotka, ko mas svoje lase (barvo)?

super si, ful dobro majico imas pa izraz na obrazu! x8Dx

... se pa vidi bratu da je Rak. :)

O, Diana, sem ze hotla rect, kako a si spet blond, pol sem sele vidla, da si napisala, ko sem bila...

No meni si bolj vsec s temnimi, velik bolj pride tvoja lepota do izraza, si pa cist ok tud z blond. :palec:

Picasso

:palec: velik boljs (za moj okus), jaz bi ti dala temnejso, mal morda na vijolicasto rdeco, tko, proti crni, sam ne crne, pac pa temnordece. xyesx

Picasso

tle si super (sem ti pa prejle hotla predlagat tud rjavo, tako 'cokoladno', skor mal na... violardeco). :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>namesto da bi kliknila komentiraj, sem kar popravljala prejsnji post

x:o)x haha, to se je men 1x zgodil, sam da sem jaz popravljala Mickov post in ne svojega x:Dx x:px (ker mam to moznost kot urednik, pa mam kar zraven, tam ki maste vi 'komentiraj', mam jaz se 'popravi', tko kot ma vsakdo pri svojih objavah), pa sem prav tko mislila da komentiram oz. da citiram in sem en del pol kar zbrisala v Mickovem postu x:o)x x:px x!x

aha, po mojem je kul farbca... xyesx

Picasso

men si vsec tako z rdecimi kot tud s svojimi! :palec:

ja, jaz sem tud porajtala nabita mecha (pri bratu).

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...