kokica 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 (popravljeno) Jaz v plesnem efektu: pa še ena: Popravljeno 25. september 2005 -> kokica Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Ja se ti res vidi, da si čisto prevzeta z glasbo. Pa dober efekt si naštimala. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 kokica uvijek v stilu...perfekcionistka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ki, kaj?!?!? jaz nič ne vidim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ...kapo si popravi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Berem jaz tole, pa mi ni nič jasno. Prva reakcija ali sem jaz kakega pobiča gor dajala, pa da se sploh ne spomnim Še tega bi se mi manjkal. Pa si me prikupno zmešala z Valkiro, domnevam. In njenim luštnim fantičkom. Hehe, ja zabluzila sm, pardon, Izraz, k sm te že za mamico določila! Valkira, tebi blo namenjeno! <{POST_SNAPBACK}>Jaz v plesnem efektu: pa še ena: Jst tud ne vidm. Si zbrisala, a ne, ti lisica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> valda sem cigo,he he...a me nis she vidu nikoli na drugih fotkah,ki sem jih dala gor?Sem, vendar se nisem tako zavzel ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 o Rachek, Kokica, tebe pa skor vedno zgresim! :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 Moja sestra Irena (ki sicer zivi v TS) (ona je se veliko bolj kot jaz podobna najinemu ocetu) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>o Rachek, Kokica, tebe pa skor vedno zgresim! :| marsa, vrnila-samo zate ....., da ne bom izpadla.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 O, wow, Kokica, thanx, , prima, se posebej si mi vsec tam ko pleses, pa blazno ti pase bela barva, pa blazno lepa oblekca je, tud material je fajn, se vidi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, wow, Kokica, thanx, , prima, se posebej si mi vsec tam ko pleses, pa blazno ti pase bela barva, pa blazno lepa oblekca je, tud material je fajn, se vidi! Hvala ....takrat ko se pleše jaz čist not padem-vedno Material-ja, svila-poleti hladi, pozimi greje Jaz jo rada nosim.... Marsa, s sestro si pa nista podobni? Se mi samo zdi? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 aha,s e mi je zdel (svila), ja, se strinjam, mega! ma ne niti ne (podobni), no malo ze, okol oci, obrvi, licnice pa to, sam ona je cist po ocetu, jaz pa tud po svoji mami mal (je polsestra, oceta imava istega)...Pa ona ima tak sirok nasmeh, ki ga jaz redko skup spravim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ona ima tak sirok nasmeh, ki ga jaz redko skup spravim... Jaz sem si te pa predstavljala kot vedno široko smejočo marso Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 ja ze, saj se skoz smejem, sam ona ma velika usta, jaz pa majhna... tko sem mislila, v objektiv da se ne bi.... ona je cist spontana s fotkanjem, jaz pa ga ne maram. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 MysticA, to je nova fotka, ko mas svoje lase (barvo)?super si, ful dobro majico imas pa izraz na obrazu! ... se pa vidi bratu da je Rak. O, Diana, sem ze hotla rect, kako a si spet blond, pol sem sele vidla, da si napisala, ko sem bila...No meni si bolj vsec s temnimi, velik bolj pride tvoja lepota do izraza, si pa cist ok tud z blond. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 velik boljs (za moj okus), jaz bi ti dala temnejso, mal morda na vijolicasto rdeco, tko, proti crni, sam ne crne, pac pa temnordece. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 tle si super (sem ti pa prejle hotla predlagat tud rjavo, tako 'cokoladno', skor mal na... violardeco). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 fajn, po mojem ti pase. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz in moj brat dobra fotka, mysti ti si men skos drugačna ej btw, a tvoj brat kolesar al pa kej tazga??? ker vidm da ma full izrazita meča-liste, ali pa je tak genetik, kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>namesto da bi kliknila komentiraj, sem kar popravljala prejsnji post haha, to se je men 1x zgodil, sam da sem jaz popravljala Mickov post in ne svojega (ker mam to moznost kot urednik, pa mam kar zraven, tam ki maste vi 'komentiraj', mam jaz se 'popravi', tko kot ma vsakdo pri svojih objavah), pa sem prav tko mislila da komentiram oz. da citiram in sem en del pol kar zbrisala v Mickovem postu x!x aha, po mojem je kul farbca... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 men si vsec tako z rdecimi kot tud s svojimi! ja, jaz sem tud porajtala nabita mecha (pri bratu). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>skoz drugačna - a je to dobro al slabo? Ne, ni kolesar, teče ful, kolesarit pa ne mara. to je dobr aha, zgleda da dost teče v hrib Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>pa še jaz z rdečimi lasmi Mystica-lušna .Dobra barva las...... Pozabila še na Diano.......tudi meni bolj všeč z rdečimi lasmi Popravljeno 25. september 2005 -> kokica Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.