Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

marsa, a ma tvoj sine trajno?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Evo, par fotk namecem...

zurka v national museum... smo nasli tista ogledala, ki spremenijo obliko in nas ni blo stran za spravit x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

a res? barva? to je nekak moja naravna.. mam jutri v planu se na rdeco pobarvat.. men ni.. nekak taka misje siva..

strizenje pa.. ja, round layers x:o)x 2 uri in pol na frizerski akademiji.. po vsaki stopnicki je profesor prisel z metrom zmerit, ce je na milimeter natancno postrigla bejba x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>a res? barva? to je nekak moja naravna.. mam jutri v planu se na rdeco pobarvat.. men ni.. nekak taka misje siva..

strizenje pa.. ja, round layers  x:o)x  2 uri in pol na frizerski akademiji.. po vsaki stopnicki je profesor prisel z metrom zmerit, ce je na milimeter natancno postrigla bejba  x:o)x

Škoda, ker je naravna zelo lepa! :palec:

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

Aliana je v živo veliko, veliko, veliko x!x bolj sexy... :2src:

Loh vam povem, da ma hudo lepe, modre oči...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

... u maricka kaxne zadevscne... rajsi ne bom vec hodil v to temo... mislim, da sem zaljubljen :inlove: :inlove: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

O, hudo, Aliana, posebej v korzetku! :2src:

Ful dobra frizura (za moj okus 10x boljs kot pa one monaste ravne dolge) xyesx :palec: x8Dx

Samson, trajno?

saj tle ma cist ravne, ampak ja, zdaj ma nekak cist skodrane, nenadoma, v enem letu.

Bobnar, ne stekam - bacardi? :8): xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, prejsnja leta res, Nino, letos pa se je spremenilo, cist bel je dam prisel (v sobi se ne porjavi x;)x xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Samson, trajno?

saj tle ma cist ravne, ampak ja, zdaj ma nekak cist skodrane, nenadoma, v enem letu.

...se mi je zdel da ma fuuul las, al pa ma tko goste...

Frank Zappa

ja saj zato se mi je hecno zdel, ko si ze prej to videl, predno se je zgodil. x:o)x

ker tle na fotki ma se ravne, zdaj pa res tko kot pravis - kot bi imel trajno.

Pravzaprav so se obema v zadnjem letu skrauzlal, tud men (ocitno ene 'ribje fore' x;)x).

ja, ma ful goste... vladarja sonca in ful planetov ima v kozlu, mars v blizini saturna, sicer ma pa se merkur v ovnu (sam merkur nima zvez z lasmi v bistvu, prej obratno - povzroci da jih ni oz. merkurjevci niso glih lasati tipi)...

Morda ima to po moji mami, ki ima tud blazno mocne in goste lase (mars v onvu).

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ja saj zato se mi je hecno zdel, ko si ze prej to videl, predno se je zgodil. x:o)x

..jah sem vceri naredu pozdrav soncu... in glej ga zlomka, kar od nikoder se mi pojavi neverjetna intuicija... x;)x

jaz sem pa totaln merkurjevc... nimam mocnih las... :xx!:

Frank Zappa

x:Dx x:px x;)x

... jah... morda mas pa sam bolj tenke? :8):

eden mojih tipov (dvojni dvojcek) je mel cist goste lase, no sicer pa zlo mal dlak.

Je pa merkurjevc lohk zlo lasat (ce ma kaj tacga v ozadju), se posebej so taki tisti ki imajo kako kombinacijo s kozorogom.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...