surya 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 jap sam kaj čmo, taka si, gostobesedna..sej jest sm tud, ampak samo pogovorno..pisat se mi pa ne da, samo dejstva Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 marsa, a ma tvoj sine trajno? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Evo, par fotk namecem... zurka v national museum... smo nasli tista ogledala, ki spremenijo obliko in nas ni blo stran za spravit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 kako bi zgledala v korzetu.. fotka iz oblacilnice v trgovini.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 1.moja nova frizura.. (rajsi ne razmisljam kolk sem se v bistvu postrigla )2. pred Globe theatre.. to je blo pa nujno Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Lepo stopničasto striženje in tudi barva mi je všeč! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 a res? barva? to je nekak moja naravna.. mam jutri v planu se na rdeco pobarvat.. men ni.. nekak taka misje siva.. strizenje pa.. ja, round layers 2 uri in pol na frizerski akademiji.. po vsaki stopnicki je profesor prisel z metrom zmerit, ce je na milimeter natancno postrigla bejba Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 uu,aliana korzet ti dobr stoji ful,tud barva,a si ga kupila? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ne, bil premajhen (fotka iz strani - vse ven visi ).. pa se.. kje bi pa to nosila Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a res? barva? to je nekak moja naravna.. mam jutri v planu se na rdeco pobarvat.. men ni.. nekak taka misje siva.. strizenje pa.. ja, round layers 2 uri in pol na frizerski akademiji.. po vsaki stopnicki je profesor prisel z metrom zmerit, ce je na milimeter natancno postrigla bejba Škoda, ker je naravna zelo lepa! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 aliana... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Aliana je v živo veliko, veliko, veliko x!x bolj sexy... Loh vam povem, da ma hudo lepe, modre oči... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 majica, mi reklamo delas thanx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Če je pa res! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 če je v živo še bolj seksi, kot na sliki xeekxpol pa kr namest Sanje pojdi v Sanyo in Tina hot kitty Upam, da bo Aiwa zrihtala kako srečanje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>če je v živo še bolj seksi, kot na sliki xeekxpol pa kr namest Sanje pojdi v Sanyo in Tina hot kitty Upam, da bo Aiwa zrihtala kako srečanje thanks Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ... u maricka kaxne zadevscne... rajsi ne bom vec hodil v to temo... mislim, da sem zaljubljen Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 O, hudo, Aliana, posebej v korzetku! Ful dobra frizura (za moj okus 10x boljs kot pa one monaste ravne dolge) Samson, trajno?saj tle ma cist ravne, ampak ja, zdaj ma nekak cist skodrane, nenadoma, v enem letu. Bobnar, ne stekam - bacardi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Aliana fuuul luštna lepo lepo, frizurca pohvalna lepa barvica Tim je čist črn hehe ga fajn sonček prime Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 ja, prejsnja leta res, Nino, letos pa se je spremenilo, cist bel je dam prisel (v sobi se ne porjavi ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Samson, trajno?saj tle ma cist ravne, ampak ja, zdaj ma nekak cist skodrane, nenadoma, v enem letu. ...se mi je zdel da ma fuuul las, al pa ma tko goste... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 ja saj zato se mi je hecno zdel, ko si ze prej to videl, predno se je zgodil. ker tle na fotki ma se ravne, zdaj pa res tko kot pravis - kot bi imel trajno.Pravzaprav so se obema v zadnjem letu skrauzlal, tud men (ocitno ene 'ribje fore' ).ja, ma ful goste... vladarja sonca in ful planetov ima v kozlu, mars v blizini saturna, sicer ma pa se merkur v ovnu (sam merkur nima zvez z lasmi v bistvu, prej obratno - povzroci da jih ni oz. merkurjevci niso glih lasati tipi)...Morda ima to po moji mami, ki ima tud blazno mocne in goste lase (mars v onvu). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj zato se mi je hecno zdel, ko si ze prej to videl, predno se je zgodil. ..jah sem vceri naredu pozdrav soncu... in glej ga zlomka, kar od nikoder se mi pojavi neverjetna intuicija... jaz sem pa totaln merkurjevc... nimam mocnih las... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 ... jah... morda mas pa sam bolj tenke? eden mojih tipov (dvojni dvojcek) je mel cist goste lase, no sicer pa zlo mal dlak.Je pa merkurjevc lohk zlo lasat (ce ma kaj tacga v ozadju), se posebej so taki tisti ki imajo kako kombinacijo s kozorogom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Marsa, Bobnarjev komentar glede Bacardija je letel na mojo fotko.... sm jo dala dol, ker je bla gor še ena lunatka, pa sm jo pozabla prašat za dovoljenje..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.