Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Joj contesa, ne želi si snega x;)x Jaz mam ga pun kufer, tu na štajerskem ga je preveč x!x Mislim, grem jaz lepo v miru in peš domov, potem pa ena psica se dopela in me zaliije z onim blatnim snegom :xx!: :xx!: :xx!:

Fuksa :o|o:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pr nas v celju tud snežil.... x:Dx

kr lepo spet mal snega videt. Drugač pa nč novga... POČITNCE so in sm bl mal na netu.... x:Ix Joj, sam k bojo počitncve prehitr minile :xx!: :o|o:

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

<{POST_SNAPBACK}>Santos lepo, zimska idila! x:Dx  Kar se tiče snega, pa bi bilo krasno, če bi ga bilo pri nas tako malo! xrolleyesx

Jaz komaj čakam, da mine ta zima...kljub temu vsake toliko je lepo videt mal snega, sam ne preveč ! x:Dx x;)x :palec:

p.s.10.marca grem na Tajsko za 20 dni...komaj čakam, poletje mljask. :onfire: xg:Dx

<{POST_SNAPBACK}>ful lepo, sam moti me tisti znak tamle, ker jaz bi direktnega not zavila recimo... :vio:

Marsa,

tud mene moti tisti znak...saj se vidi po njem, da ne moti sam mene...večkrat je bil vsepovsot in nikjer...! x:Dx :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Heh bom samo s temle smeškom odgovorila na seal-ov post x:Dx ...nič šparat s slikcami v bodoče x;)x

No, mene sta pa čist El Nino in Santos s kolegovo slikco razdražila in temi klobučki pa sem rekla da morm jst en svoj "klobučni" prispevek sem not priložit x:Dx

Samo je še iz dolgolasih časov ampak sem bolj impulzivne nrave tako da...svojih nostalgičnih emocij ob pogledu na tole slikco raje ne bom vključevala :sori:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>Joj contesa, ne želi si snega x;)x  Jaz mam ga pun kufer, tu na štajerskem ga je preveč x!x  Mislim, grem jaz lepo v miru in peš domov, potem pa ena psica se dopela in me zaliije z onim blatnim snegom :xx!:  :xx!:  :xx!:

Fuksa :o|o:

Tebi se človek mora režat xsmx

Pih! :palec: x8Dx

Na oni fotki pa si videti kot Vid kavticnik, Seal. x:)x

Petrca, cedna bejbka! :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To je en znan slovenc, Sil - rokometas. Lusten tipcek drugac. xrolleyesx

...

Sem pa zdajle mal razmisljala in 'ugotovila', da so v glavnem sam obrazi gor, z redkimi izjemami.

Npr. Santosa je lusten pogledat, ko je v elementu. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: Pih, Seal! x^x

Prec dal se tole, :palec: x8Dx

Res konkurenca... tale sealcek... xyesx

Mater kok ste lustni eni. x:Xx

Pa ful vas je mladih nenadoma gor.

Bo se postal tak 'pecashki' forum. x:Dx

Zmenkaraj scena. :D ;)

Sam ste pa res lustni, pismu saj nimamo enega @grdega@. :)

Picasso

eh ne srački... jz se spomnem sam ene tvoje misti... pa še to so bli sam rdeči lasje... pa roka... nobenga obraza nikjer... :unsure:

seal... x:px xrosex cukerček... he he he to besedo jz uporabljam xyesx xflirtx

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...