Behemoth 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Joj contesa, ne želi si snega Jaz mam ga pun kufer, tu na štajerskem ga je preveč x!x Mislim, grem jaz lepo v miru in peš domov, potem pa ena psica se dopela in me zaliije z onim blatnim snegom :xx!: :xx!: :xx!: Fuksa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Snegggggg................ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 boga ti, ko se moraš po takem domov peljat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 pr nas v celju tud snežil.... kr lepo spet mal snega videt. Drugač pa nč novga... POČITNCE so in sm bl mal na netu.... Joj, sam k bojo počitncve prehitr minile :xx!: Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 (popravljeno) še jaz Popravljeno 22. februar 2005 -> seal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SAIRID 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Fulllll čedno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>še jaz Zelo zelo huda konkurenca ostalim lepotcom tukaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos lepo, zimska idila! Kar se tiče snega, pa bi bilo krasno, če bi ga bilo pri nas tako malo! Jaz komaj čakam, da mine ta zima...kljub temu vsake toliko je lepo videt mal snega, sam ne preveč ! p.s.10.marca grem na Tajsko za 20 dni...komaj čakam, poletje mljask. <{POST_SNAPBACK}>ful lepo, sam moti me tisti znak tamle, ker jaz bi direktnega not zavila recimo... Marsa,tud mene moti tisti znak...saj se vidi po njem, da ne moti sam mene...večkrat je bil vsepovsot in nikjer...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Heh bom samo s temle smeškom odgovorila na seal-ov post ...nič šparat s slikcami v bodoče No, mene sta pa čist El Nino in Santos s kolegovo slikco razdražila in temi klobučki pa sem rekla da morm jst en svoj "klobučni" prispevek sem not priložit Samo je še iz dolgolasih časov ampak sem bolj impulzivne nrave tako da...svojih nostalgičnih emocij ob pogledu na tole slikco raje ne bom vključevala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 oooo petrca cukerček!!! seal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj contesa, ne želi si snega Jaz mam ga pun kufer, tu na štajerskem ga je preveč x!x Mislim, grem jaz lepo v miru in peš domov, potem pa ena psica se dopela in me zaliije z onim blatnim snegom :xx!: :xx!: :xx!: Fuksa Tebi se človek mora režat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 mistek.... jz bi pa tebe kej vidwa lahk tud na mejl... če si preveč sramežljiva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>še jaz opala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 Pih! Na oni fotki pa si videti kot Vid kavticnik, Seal. Petrca, cedna bejbka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 (popravljeno) kdo pa je to? p.s. 5rca lušna punca Popravljeno 23. februar 2005 -> seal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 To je en znan slovenc, Sil - rokometas. Lusten tipcek drugac. ... Sem pa zdajle mal razmisljala in 'ugotovila', da so v glavnem sam obrazi gor, z redkimi izjemami.Npr. Santosa je lusten pogledat, ko je v elementu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 a tako..sm pogledal tega rokometaša.. pa še ena moja fotka od nog do glave Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ja nč misti mi boš mogla na mejl poslat... ker te nisem vidwa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 Pih, Seal! Prec dal se tole, Res konkurenca... tale sealcek... Mater kok ste lustni eni. Pa ful vas je mladih nenadoma gor.Bo se postal tak 'pecashki' forum. Zmenkaraj scena. Sam ste pa res lustni, pismu saj nimamo enega @grdega@. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 seal... pa kuko morš tko zgledat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>seal... pa kuko morš tko zgledat Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 (popravljeno) haha..thx marsa si pa faca p.s. aiwa zakaj si pa ti tak cukrček? Popravljeno 23. februar 2005 -> seal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 Saj bom jaz tud dala eno 'celo' (pa ceprav je mal *buckasta*), ce ze tezim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 eh ne srački... jz se spomnem sam ene tvoje misti... pa še to so bli sam rdeči lasje... pa roka... nobenga obraza nikjer... seal... xrosex cukerček... he he he to besedo jz uporabljam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Da naumo sladkorne fasal... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.