Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ne, sovražim fotkanje. Med drugim tudi zato, ker sem blazno nefotogenična. Ampak tudi drugače nisem nikoli marala se fotkat. Že kot otrok sem bežala pred fotoaparatom.  x:Dx  Po čem pa sklepaš, da se slikam rada?  x;)x

mah, sej js tud se ne slikam preveč rada. mam ene par prjatlov k skoz nosjo fotkič sabo in morm kr bejžat pred njimi. sm pa ke sicer rata kšna dobra, drgač pa bl tema x:Dx

edin če se pačim x:Dx x:Dx to je pa zakon, prou uživam in tud fotke so pol zmeri kulske x:Dx

po čem sklepam, he he - tko maš tako faco, ki pravi - a meni nezgodno xrolleyesx x;)x

js tud k sm bla mejhna se nism marala slikat, sploh pol k sm bla stara čez 10 let. zmeri eni rojstni dnevi, pa vsem je blo bedno, pa treba lepe ksihte pokat pr tem, da je ponavad mal manjkal da se nismo totalka skregal :xx!: pol ti je pa zoprno k se morš neki pretvarjat in se lepga delat... :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
Deli na socialnih omrežjih

Mystica, ful si lustna, postavca pa to! :palec: :vio:

Ti pase crna barva. xyesx

Men si vsec, izzarevas, se pa vidi, da se ne maras fotkat, si taka mal cemerna na onile, je pa lepa fotka, tolk enega zelenja in tega okol...

Aiwa, kaj skrtaris, dajmo se kaksno celo! x:Xx :palec:

Pa v nude se kaksno, ko glih ze cist razturas... :vragec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

waw misty, ujela sem slikice x;)x Men si usec, odkar sem te vidla na tisti fotki, k si v kopalkah se mi zdi? V glavnm, kazes rame x;)x Mi je ful vsec tak tip zenske. Pa zdej je to ful "in" x:o)x x:o)x Recimo, supermodel je bila Karin Skufrca - ful luskana punca, narejena na tak nacin x;)x Ne vem, prisrcno mi je - pa pegice.

sama nimam nic tega x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

no viš mistek... teb pa sam en smajlek manka.... pa bi bla perfeeeccttnnaaaa

eh sem tko rekla kt da zdej nis.... sam vsak je še lepši če se smejčka... sej k te bom v živo vidla se boš zih smejčkala

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Ja, tam so me prav PRISILI, da naj se grem slikat. Češ ... pa ja boš naredila eno fotko z gorami zadaj. Blablabla  xrolleyesx  :xx!:  pa sem se šla postavit, vsa nejevoljna. Hehe ... je res tako videti, ane.

ja sam dobro da so te prisilili, Mystica, vidis, pa mas eno lustno fotkico vsaj. ;) :P

Mi je vsec, da mal vec vidim, me zanima celota, pojava, ne sam obraz... v pojavi imas gib notri, vse.... kar ces in kar pac vidis... ;)

Vsec so mi tud fotke, ko nekdo nekaj pocne, pa ne ve, da ga fotkas, in zavzeto tisto pocne... al kaj tacga...

Jaz se tud nisem marala slikat in se se zdaj ne maram. Sam se slikam, ker mi gre na zivce necimrnost... moja lastna... ker - kaj pa pol, ce je moja fotka, kaj se pa grem, kao nisem kul - in koga to briga? Pac, taka sem...

Mislim - a sem kaksna manekenka?

Komot vzamem majnd, lepoto pa kar naj obdrzijo drugi. ;)

No in zato - brez veze da se nekaj grem... Pac, ena fotka, pa kaj... :palec:

In tud zato jo dam gor.

Sam ko se sam fotkas, je cist od bliz, vsaka fotka enako zgleda... cist nezanimivo, mi je vsec, ce so iz razlicnih perspektiv, pogledov, objektivov, okolij...

Vsake tolk se pojavi kaka res huda fotka - bodisi da je model tko lep, bodisi da je tko dobra fotka, bodisi da je samo tko posrecena.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men so pa vsec pege, pravzaprav sem jih hotla imet, jih mam pa sam kakih 10 po ramah. :D

Picasso

Ja. x:o)x

O tem ze na ogromno razpravljali...

Teme - privlacnost pa taksno...

Help, Cocci! :sori:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...