aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 kewl prov luštna bejba si! pa boš klele neki se šla... pa še jz od bliz Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ampak tale Seal je pa res cukr... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da naumo sladkorne fasal... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kewl prov luštna bejba si! pa boš klele neki se šla... pa še jz od bliz ej zhenska ti si pa na vsaki sliki lepsa.svaka ti chast. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwa .. če ne druge, to sliko si pa verjetno vidla. koncno tud ti si gor,mystica lepo lepo.super,prov fajn zgledas Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwa .. če ne druge, to sliko si pa verjetno vidla. zlo simpatična sam po mojem se ne slikaš prou rada, a? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 [pa še jz od bliz Sam si ful huda , sladkorna gor al dol. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 aiwa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, sovražim fotkanje. Med drugim tudi zato, ker sem blazno nefotogenična. Ampak tudi drugače nisem nikoli marala se fotkat. Že kot otrok sem bežala pred fotoaparatom. Po čem pa sklepaš, da se slikam rada? mah, sej js tud se ne slikam preveč rada. mam ene par prjatlov k skoz nosjo fotkič sabo in morm kr bejžat pred njimi. sm pa ke sicer rata kšna dobra, drgač pa bl tema edin če se pačim to je pa zakon, prou uživam in tud fotke so pol zmeri kulske po čem sklepam, he he - tko maš tako faco, ki pravi - a meni nezgodno js tud k sm bla mejhna se nism marala slikat, sploh pol k sm bla stara čez 10 let. zmeri eni rojstni dnevi, pa vsem je blo bedno, pa treba lepe ksihte pokat pr tem, da je ponavad mal manjkal da se nismo totalka skregal :xx!: pol ti je pa zoprno k se morš neki pretvarjat in se lepga delat... :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 DIANA:) zakaj si pa ti fotko dol snela pa tko lepa bejba si Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 uau...spet same dobre fotke....mysti, aiwa ...seal pa za v contesino branžo ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Mystica in kaj bi naj tebi manjkalo Meni se zdiš čist kul Aiwica tale frizurca ti prav zares paše, boljš ko ona čist blond. Da si pa lepa pa tako veš in ko te človek vidi, bi te kar objel Seal nov obraz- to mi deli Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 Mystica, ful si lustna, postavca pa to! Ti pase crna barva. Men si vsec, izzarevas, se pa vidi, da se ne maras fotkat, si taka mal cemerna na onile, je pa lepa fotka, tolk enega zelenja in tega okol... Aiwa, kaj skrtaris, dajmo se kaksno celo! Pa v nude se kaksno, ko glih ze cist razturas... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 jz bi vas tud vse objelaaaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>točno tko je človek sploh lahko kdaj jezen nanjo, pa tko..malo zoprn ma luštna, srček ne vem če se Aiwi zaveda da je dovolj lepa. pa tko...no ja... mejte se .... se podpišem pod ta post Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 aiwa itak Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 waw misty, ujela sem slikice Men si usec, odkar sem te vidla na tisti fotki, k si v kopalkah se mi zdi? V glavnm, kazes rame Mi je ful vsec tak tip zenske. Pa zdej je to ful "in" Recimo, supermodel je bila Karin Skufrca - ful luskana punca, narejena na tak nacin Ne vem, prisrcno mi je - pa pegice.sama nimam nic tega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 no viš mistek... teb pa sam en smajlek manka.... pa bi bla perfeeeccttnnaaaa eh sem tko rekla kt da zdej nis.... sam vsak je še lepši če se smejčka... sej k te bom v živo vidla se boš zih smejčkala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tam so me prav PRISILI, da naj se grem slikat. Češ ... pa ja boš naredila eno fotko z gorami zadaj. Blablabla :xx!: pa sem se šla postavit, vsa nejevoljna. Hehe ... je res tako videti, ane.ja sam dobro da so te prisilili, Mystica, vidis, pa mas eno lustno fotkico vsaj. Mi je vsec, da mal vec vidim, me zanima celota, pojava, ne sam obraz... v pojavi imas gib notri, vse.... kar ces in kar pac vidis... Vsec so mi tud fotke, ko nekdo nekaj pocne, pa ne ve, da ga fotkas, in zavzeto tisto pocne... al kaj tacga... Jaz se tud nisem marala slikat in se se zdaj ne maram. Sam se slikam, ker mi gre na zivce necimrnost... moja lastna... ker - kaj pa pol, ce je moja fotka, kaj se pa grem, kao nisem kul - in koga to briga? Pac, taka sem...Mislim - a sem kaksna manekenka?Komot vzamem majnd, lepoto pa kar naj obdrzijo drugi. No in zato - brez veze da se nekaj grem... Pac, ena fotka, pa kaj... In tud zato jo dam gor.Sam ko se sam fotkas, je cist od bliz, vsaka fotka enako zgleda... cist nezanimivo, mi je vsec, ce so iz razlicnih perspektiv, pogledov, objektivov, okolij... Vsake tolk se pojavi kaka res huda fotka - bodisi da je model tko lep, bodisi da je tko dobra fotka, bodisi da je samo tko posrecena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 men so pa vsec pege, pravzaprav sem jih hotla imet, jih mam pa sam kakih 10 po ramah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Men so tud vsec ja Nimam pa nic. Kaksno pikico drugacno, itak Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 punce ne se obremenjevat z malenkostmi.. važno je, da imate dober srček in lepo dušico, potem pa lepota kar izžareva.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 Ja. O tem ze na ogromno razpravljali...Teme - privlacnost pa taksno...Help, Cocci! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Sami lepi ljudje na LNF !!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 MISTIIIIIIIJAAAAAA VIŠ KOOOKKK SI LEPA, LUŠNA, NAJLUŠNEJŠAAAA Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.