Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 pa saj ta je tud ze bla (tko kot vecina) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe administratorka jih je zbrisala iz same fousije. a daj boby, saj to si ze videl, vecjo clo... Kva s nersramna! Pa taka fovšija. hihi...da nov kdo res spet kej mislu, sama dol slikco dala...je blo sam za bingo gor. Kva ste firbčni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 saj vemo... je bil hec, jasno je to vsem jasno... ... sam vseen hvala za pojasnilo (*sajveskakoje ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>tkole pa jaz danes prodajam,sama sebi k ni zive dushe tle če bi vedu, bi se oglasu... sexy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>josky. (*schtraufenpacht) (luna in venera v biku ) * pa se za Selene (trenutna os. fot., mal povecana): marsa, a to si ti?? tko sveže-mlado meso zgleda Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>KAKSN? No, upis ga! Kva mas ti to zaen plasc na fotki? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva mas ti to zaen plasc na fotki? Plasc? Kozuh ut tigra, ne, ampak je u resnic pubarvan zajc, pa mi je prou usec, pa tut skorncke mam ut t prauga kozuscka! Lepa, ne? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Plasc? Kozuh ut tigra, ne, ampak je u resnic pubarvan zajc, pa mi je prou usec, pa tut skorncke mam ut t prauga kozuscka! Lepa, ne? taka super mama zgledaš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>taka super mama zgledaš Ja ves, mama pa nism, pa tut nam. Usake tolk cajta pa mam k'ksne t'mejhe utroke, k jih vozm ukol, pa se igramo, pol pa, k jih mam dost, jih pelm k mamam!A cs, d tut tebe pelm mau u Zivalski vrt, a? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 že dolg nism biu, dej me pel Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Plasc? Kozuh ut tigra, ne, ampak je u resnic pubarvan zajc, pa mi je prou usec, pa tut skorncke mam ut t prauga kozuscka! Lepa, ne? NE.Sam za info: obstaja ze kvalitetno umetno krzno...v razmislek... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>če bi vedu, bi se oglasu... sexy aja? mmmmm....naroch se prej ,da poshljem mozha tacajt po chike ,che bo sluchajno tle.... al pa ne....bo prec nazaj,rajsh ga na poshto poshljem k sam en shalter dela Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>že dolg nism biu, dej me pel Ukrog 1.11. bom u Lublan, pa boma sla mal ukol, ne? Prvo boma sla kr pu Lublan, k je dost dumacih zvali kr na cestah, npr: krava zmesana, osu trapast , bk neumn, govedo kmecko.... vidis, pa se karte nama nau treba placat, ne? Gres pol? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>NE.Sam za info: obstaja ze kvalitetno umetno krzno...v razmislek... ...men je pa tvoja ikonca usec!...mi pa ni usec nc kr je umetnga!| Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 zakaj pa ne, sej je lep pa zdej zravn dobis se zastojn pticjo gripo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>NE.Sam za info: obstaja ze kvalitetno umetno krzno...v razmislek...Se strinjam!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...men je pa tvoja ikonca usec!...mi pa ni usec nc kr je umetnga!| Joj, k sploh ne bom komentirala.... Pac rajs imas na sebi kozo mrtvih zivalic, kot pa umetno krzno, ki so ga ze naredili take kvalitete, da ze tezko razlozcis. Bljek. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Michelle: ne jezi se..BINGA-BONGA ne misli najbrž resno...."pravo2 krzno je itaq pasee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj pa ne, sej je lep pa zdej zravn dobis se zastojn pticjo gripo LOL :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Ma vem...Te stvari so moja sibka točka, resnično. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma vem...Te stvari so moja sibka točka, resnično.Tudi moja!...ampak, tema je..slike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 kje so poginule zivali http://novice.svarog.org/slike_novice//1872v.jpg Oskrbniki naravnega okolja na Šri Lanki so šokirani – najhujša naravna katastrofa v zgodovini otoka je zahtevala življenje več kot 22.000 ljudi, vendar do sedaj niso našli še prav nobene mrtve živali. Ogromni valovi so prodrli tudi do treh milj (približno 4,5 km) v notranjost otoka in preplavili tudi večji del naravnega rezervata Yala na jugovzhodu Šri Lanke, kjer živi več sto divjih slonov in na ducate leopardov. Vendar na celotnem področju niso našli prav nobene poginule živali. Sliši se skoraj neverjetno, vendar strokovnjaki že dalj časa domnevajo, da imajo živali nekakšen šesti čut in lahko zaslutijo bližajočo se nevarnost ter se tako lahko pravočasno umaknejo pred katastrofo. Morda ne bi bilo narobe, če bi ljudje več pozornosti posvečali opazovanju obnašanja živali. vir: svarogove novice Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 koliko zivali za 1 plasc :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Cleni svetovne organizacije za pravico zivali! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>koliko zivali za 1 plasc :xx!: men gre kr na jok Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.