Marsa 17. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2005 men se ne zdi tolk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Dr ZHAO NING JUN, kitajski kirurg, akopunkturist, svetovni prvak Taichi chuana!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>js mam tud novo frizuro luškana frizurca p.s: kok si pa ti star, če sm js tok mlada? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>luškana frizurca p.s: kok si pa ti star, če sm js tok mlada? JE CEU LUSKAN!!! KRATKO IN JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Evo slike od Uomo Gatto, ampak tekst si moras precitat tm, k pise ut Italije, ne! KRATKO IN JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Opa, Seal, lepa frizurca Mislim, pa, da z melody nista glih tolk narazn v letih... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 seal, hudoooomelody pa res zgleda ene 3-4 leta mlajša kot je mišljeno kot komplimentin devica, vsa bluesistična Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 takle mamo zdej pr nas Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Čeprav ne paše v to temo... melody, zamerim, ker imaš zelo podoben nick. Izvirnost ravno ni tvoja vrlina, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 men je pa od device fajna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je pa od device fajna.. device so znane po tem, de majo fajne... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 mislm.. bi se me mogle take punce na cest kr mal bat. enkat bom kr eno ugrabu.. hehe.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> device so znane po tem, de majo fajne... ..OM.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>mislm.. bi se me mogle take punce na cest kr mal bat. enkat bom kr eno ugrabu.. hehe.. to tut en moj frend okol govoru....pol se je pa obabil...ups...ozhenil ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ironija kaj.. je revcek mislu, da jo je on ugrabu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>js mam tud novo frizuro Tale frizura ti dosti bolj paše kot tista polizana. Pa s profila si lušten! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Čeprav ne paše v to temo... melody, zamerim, ker imaš zelo podoben nick. Izvirnost ravno ni tvoja vrlina, a? sori... sam to je moje ime (sicer ne od rojstva, ampak je del stvari, ki so se pri meni spremenile skozi leta) pa nism gledala če je kdo s podobnim nickom gor... sm sam ugotovila da istega nicka očitno noben nima soooori Melodie p.s.: maš lep nick Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 seal mene s tanovo frizurco mal na krokodila spominjash,ampak v cool smislu mal spremembe pashe,ne... she zmeri si dedc ,kot se gre melody lusna punca pa postavca teb ziher ni treba lune mirkat binga,zdej sem se pa spomnila ja tega tipa,uomo gatto ,ki je bil ful cajta na sarabandi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 binga,zdej sem se pa spomnila ja tega tipa,uomo gatto ,ki je bil ful cajta na sarabandi ...in (preciti na italjanski strani, kwa pism) zdej ti puvem se to, d Papi prpraula eno smesno udajo, evo, iz prve noge si zvedla!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 aliana - lep dekolte.....in nakit devica - dobra bejbika melody - luštna pupika........ seal pa itak....... ........je že kar brezvezno, ker ti tako in tako vse paše......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 oooo koki ke si ti deklič ej ne ti men zej vračat mila za žajfo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 oooo koki ke si ti deklič ej ne ti men zej vračat mila za žajfo halo......ja, malo manj migam tu gori ....ampak vedno bolj pa na drugih področjih Ni časa za vse......... ******************************************************************************* Žajfa.....ja,ja........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 SURYA, evoje!!!! DEJ SI JO GOR!!! na zalost ne gre, ti poslem mail! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 (popravljeno) Se ne morem it spat... Evo, sprememba dolzine pa sej mi je cist kul, sam.. prevec, no... Evo, pa se ena.. tko, London filing.. ***Hehe, se ena nova funkcija - ne mores pisat dveh postov zaporedoma, ti jih zdruzi v enega, avtomatsko Tko da ta srednja fotka je tole, London filing... Popravljeno 18. oktober 2005 -> aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 O, bejbika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.