Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ma daj, aliana...čist fajn si.... :palec: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Tale Oliver Dragojevič je tuki samo začasno. Rabim drugje. Mimogrede: Aliana, Dušica si. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Evo mene Ja hudo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Evo mene Oj, Mišel, hvala ker si me spomnila na Devico. Tale slika me je prav zelo zelo očarala! Vse. Ustnice, odblesk na bradi in en malček pod cukrčkom od nosa, toplota črnine las, kot bi bili odtisi tačk na blazini, kombinacija z zeleno, modro zelene oči, verjetno samopodoba slikana z desno roko.Devica, ime ki se ga je za zapomnit. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Joj, piko, ti ga pa pihneš Ta fotka je tud s telefonom posneta, sam z bolj kvalitetnim kot je moj... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 o, sem mislila da ni moznosti fotk se.... da sam mal cvekate... Lustna aliana, kot vedno!saj je taka dolzina kot je bla, saj je ista frizura, aja, ti je 1.8 cm odstrigla al kaj.. Oliver Dragojevic? kaj pa ta tu dela? (a je? aja saj si napisal ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 dejte mal začet popat fotke od nog do glave Binga Bonga je lep primer, ima še na ikoni tako svojo fotko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Zdi se mi, da bo danes zvečer ena lunatka dala svojo fotko v kopalkah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Ne vem, če je kaj sramežljiva ali ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 pa upam, da je ne bo takoj umaknila Če je v kopalkah pol res boljše da ne. A druge, ki bi dala več ogledov pa ta lunatka nima? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Ne vem, če je kaj sramežljiva ali ne. a to govoriš zase? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Zdi se mi, da bo danes zvečer ena lunatka dala svojo fotko v kopalkah. kje je zej ta lunatka? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 mala mačona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 mala mačona he he, a to je to?? bom pa js dal dve čudaški sliki, kot se zame spodobi slabe kvalitete, ke so s telfona lih prou,da še bl butasto zgleda Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 mala mačona Mjav! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 velika mačona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 velika mačona opaa , mačona še od zadej hočem/o videt Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 velika mačona Opa! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Eh, to je bilo kakšna 3 leta nazaj. he he, a to je to?? bom pa js dal dve čudaški sliki, kot se zame spodobi slabe kvalitete, ke so s telfona lih prou,da še bl butasto zgleda Hm, ne verjamem, da si ´83 letnik. zgledaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Eh, to je bilo kakšna 3 leta nazaj.Hm, ne verjamem, da si ´83 letnik. zgledaš dej, da nam osebne gor dal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 velika mačona Iz lepega malega zraste lepo veliko dekle! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Iz lepega malega zraste lepo veliko dekle! katrina, kdaj boš pa ti kej sebe pokazala? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 dej, da nam osebne gor dal Če pa zgledaš starejši, no! Pa Dvojček? Sem mislila, da si Škorpijec ali Oven ali kaj takega. Ascendent maš kje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 seal ti si pa ornk nabit mal premajhne oblekce nosis hehe ti prav mal zavidam par misic Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Kdo je 83 letnik? Seal? dzizs... (se bo treba pocas sprijaznevat zacet, da nisem vec zmeraj najmlajsa ) zgledas pa res.. starejsi.. boljsi.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.