Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:D seal ti si pa ornk nabit :P mal premajhne oblekce nosis hehe :P ;) :palec: ti prav mal zavidam par misic :D

nism tko nabit, normaln sm atletski, tud nočem bit preveč... aja, drugač pa nared kej na tem, to ni od včeri ampak nekaj let premetavnja železja pa več k 10 let hokeja x:o)x

ja 83 letnik sm, starejši sm pa zmeri zgledu, že k sm biu 16 x:Dx je blo fajn met kako 2-3 let starejšo takrat x:o)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

nism tko nabit, normaln sm atletski, tud nočem bit preveč... aja, drugač pa nared kej na tem, to ni od včeri ampak nekaj let premetavnja železja pa več k 10 let hokeja x:o)x

ja 83 letnik sm, starejši sm pa zmeri zgledu, že k sm biu 16 x:Dx je blo fajn met kako 2-3 let starejšo takrat x:o)x

:D zaenkrat bolj zelezje premetava mene :D haha x:Dx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

mala mačona xDDx xsrcx

Iiiiiiiiiiiiiiiii :2src: x8Dx :palec:

velika mačona x:Ix

heej, tole pa poznam. x;)x x:px :palec:

*

Seal, fajn si tud s kratkimi. xyesx

itak, ce je nekdo kul, je kul tud s kratkimi.

ce si pa od las odvisen oz. tvoj videz, pa ni tolk fajn. xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
Postavco mam čisto povprečno, slovensko standardno x:Dx . Fitkana sem pač, kot je Marsa tudi rekla. Za to pa je treba kaj migat, ne? Strelcu to tak ni težko, pa Levu tudi ne.

mala mačona xDDx xsrcx

Že kot mala punčka si bila zelo luštna............ :2src:

bom pa js dal dve čudaški sliki, kot se zame spodobi x:o)x slabe kvalitete, ke so s telfona x:o)x lih prou,da še bl butasto zgleda x:o)x

:o|o: :eek: :eek: :eek: x?x x:Dx

velika mačona x:Ix

Prava mačketina.........

:inocent: x:Dx :palec: :palec: :palec:

Ja, pa na aliano ne smem pozabiti.......lepa ženska........ :palec: xDDx :palec:

Smisel življenja je največja sreča

Mačketina je slabšalno. :vio: :o|o: Vsak se kdaj zmoti.

Sorry, bi morala napisati kera luštna mačketina xDDx ......Ni bilo slabo mišljeno.....:o|o: :sori:

Ker pol bi dala zraven kakšnega :xx!: :xx!: :xx!: . Tako so pa uni :palec: :palec: :palec: zraven vse povedali .....Veš, včasih besede niso tisto kar mislimo, da so.... lahko jih razumemo tudi drugače.x^x x^x x^x

Ma kaj čem druga rečt kot to, da si dobra mačka (KAR JE RES JE RES!!!!) :2src: :2src: : x;)x

Smisel življenja je največja sreča

GROZNA PRITOZBA:

x:Dx x:Dx x:px

ne vem, pojma nimam... morda pejt dol z racunalnika, pa se se 1x konektaj...

morda se je kaj zashtekalo sam.... ce si zbrisala (torej si ocitno postekala, da moras sprot praznit), potem ne vem, kaj bi blo.

No, lahko je povezano tud z nadgradnjo foruma (ceprav dvomim, sam mozno pac je).

svetujem potrpezljivost. x;)x x:px

saj, a je res taka strasna katastrofa? xDDx

upam da ni, no...

skratka, odklopi se, pa se spet priklopi, pa potem chekiraj tistele svoje bajte. xDDx

pa porocaj. :palec:

lohk tud v tehnicna vprasanja al pa na urednistvo (da ne zasvinjamo teme - ki je sicer tko... nezasvinjana x:o)x x:px x:Dx x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
Sorry, bi morala napisati kera luštna mačketina xDDx ......Ni bilo slabo mišljeno.....:o|o: :sori:

Ker pol bi dala zraven kakšnega :xx!: :xx!: :xx!: . Tako so pa uni :palec: :palec: :palec: zraven vse povedali .....Veš, včasih besede niso tisto kar mislimo, da so.... lahko jih razumemo tudi drugače.x^x x^x x^x

Ma kaj čem druga rečt kot to, da si dobra mačka (KAR JE RES JE RES!!!!) :2src: :2src: : x;)x

Saj nisem mislila tako, ampak končnica -etina res ne pomeni nič lepega. Vse v redu. :palec: x;)x

zakaj pa ne das originala oz. one ki sem jo spedenala, je fajn fotkica, leps se vid za moj okus...

(*teledve -se ono v kopalkah- sem nekoc jaz maconi obdelala pa gor dala, zato sem tolk na tekocem xDDx)

Picasso

Guest mačona

ne, ker mi je tale finta, pa zdasj sem eno uro skenirala in se mi da več. No ja, bom dala. :o|o:

Oni dve sem pa tudi popravila, zdaj sta svetlejši in tista, na kateri se plazim po tleh, je veliko bolj jasna. :palec:

ja seveda, jaz si nisem upala, sem mroala diskretnejse se it, ni fajn od drugega v koopalkah obdelovat. ;)

prec kake zamere pa frke lohk. ;) :P

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...