Guest mačona 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Iz lepega malega zraste lepo veliko dekle! Poteze in pogled pa so ostale iste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Poteze in pogled pa so ostale iste. Ja, res je! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 seal ti si pa ornk nabit mal premajhne oblekce nosis hehe ti prav mal zavidam par misic nism tko nabit, normaln sm atletski, tud nočem bit preveč... aja, drugač pa nared kej na tem, to ni od včeri ampak nekaj let premetavnja železja pa več k 10 let hokeja ja 83 letnik sm, starejši sm pa zmeri zgledu, že k sm biu 16 je blo fajn met kako 2-3 let starejšo takrat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 velika mačona Prlečka Dobra fotka, pa lep telešček.....prava mačkona. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 nism tko nabit, normaln sm atletski, tud nočem bit preveč... aja, drugač pa nared kej na tem, to ni od včeri ampak nekaj let premetavnja železja pa več k 10 let hokeja ja 83 letnik sm, starejši sm pa zmeri zgledu, že k sm biu 16 je blo fajn met kako 2-3 let starejšo takrat zaenkrat bolj zelezje premetava mene haha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 mala mačona Iiiiiiiiiiiiiiiii velika mačona heej, tole pa poznam. * Seal, fajn si tud s kratkimi. itak, ce je nekdo kul, je kul tud s kratkimi.ce si pa od las odvisen oz. tvoj videz, pa ni tolk fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 velika mačona Dobra mačona, Mačona. Saj frej si še, kajneda? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Nič več frej, nič več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Postavco mam čisto povprečno, slovensko standardno . Fitkana sem pač, kot je Marsa tudi rekla. Za to pa je treba kaj migat, ne? Strelcu to tak ni težko, pa Levu tudi ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 mala mačona Že kot mala punčka si bila zelo luštna............ bom pa js dal dve čudaški sliki, kot se zame spodobi slabe kvalitete, ke so s telfona lih prou,da še bl butasto zgleda velika mačona Prava mačketina......... Ja, pa na aliano ne smem pozabiti.......lepa ženska........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Mačketina je slabšalno. Vsak se kdaj zmoti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Mačketina je slabšalno. Vsak se kdaj zmoti. Sorry, bi morala napisati kera luštna mačketina ......Ni bilo slabo mišljeno..... Ker pol bi dala zraven kakšnega :xx!: :xx!: :xx!: . Tako so pa uni zraven vse povedali .....Veš, včasih besede niso tisto kar mislimo, da so.... lahko jih razumemo tudi drugače. Ma kaj čem druga rečt kot to, da si dobra mačka (KAR JE RES JE RES!!!!) : Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 GROZNA PRITOZBA:Jest + Principesa ne morma slick vec tuki popat!!! Jest sm ze skor use zbrisala, pa mi se zmeri pise, d mam 0 bytou!!!KUKO TOOOOO???? KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2005 GROZNA PRITOZBA: x:Dx ne vem, pojma nimam... morda pejt dol z racunalnika, pa se se 1x konektaj...morda se je kaj zashtekalo sam.... ce si zbrisala (torej si ocitno postekala, da moras sprot praznit), potem ne vem, kaj bi blo.No, lahko je povezano tud z nadgradnjo foruma (ceprav dvomim, sam mozno pac je).svetujem potrpezljivost. saj, a je res taka strasna katastrofa? upam da ni, no... skratka, odklopi se, pa se spet priklopi, pa potem chekiraj tistele svoje bajte. pa porocaj. lohk tud v tehnicna vprasanja al pa na urednistvo (da ne zasvinjamo teme - ki je sicer tko... nezasvinjana ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 .....saj, a je res taka strasna katastrofa?Ja, zame ni, ampak zate je, k nam mogla tvojih slikc kle popat! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 muhahahaha BINGA BONGA ti si taka faca, da sm s stola padu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 muhahahaha BINGA BONGA ti si taka faca, da sm s stola padu A si vice citu? KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 A si vice citu? KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 UNGAUNGA ungaunga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 UNGAUNGA ungaunga ungaunga lunga tunga binga bonga Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Sorry, bi morala napisati kera luštna mačketina ......Ni bilo slabo mišljeno..... Ker pol bi dala zraven kakšnega :xx!: :xx!: :xx!: . Tako so pa uni zraven vse povedali .....Veš, včasih besede niso tisto kar mislimo, da so.... lahko jih razumemo tudi drugače. Ma kaj čem druga rečt kot to, da si dobra mačka (KAR JE RES JE RES!!!!) : Saj nisem mislila tako, ampak končnica -etina res ne pomeni nič lepega. Vse v redu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 zakaj pa ne das originala oz. one ki sem jo spedenala, je fajn fotkica, leps se vid za moj okus... (*teledve -se ono v kopalkah- sem nekoc jaz maconi obdelala pa gor dala, zato sem tolk na tekocem ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ne, ker mi je tale finta, pa zdasj sem eno uro skenirala in se mi da več. No ja, bom dala. Oni dve sem pa tudi popravila, zdaj sta svetlejši in tista, na kateri se plazim po tleh, je veliko bolj jasna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 ja seveda, jaz si nisem upala, sem mroala diskretnejse se it, ni fajn od drugega v koopalkah obdelovat. prec kake zamere pa frke lohk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ma kake zamere, jih ni bilo, ne zaradi fotk, ne zaradi česa drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.