Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 ja no, si pozabila pol.... se pustila prosit, pa vse, na vec straneh... :|||Pol si men poslala v blaznih sajzih in ker si bla tko sramezljiva, jasno da nisem hotla osvetlit in vse ful in da sem jo tud cist pomanjsala... (da te pa hkrati nom cist na micken dala, ces, mroda pa ljubosumno te nocem dat v tolk lepi izvedbi in tko velki , pa taksno... ni nic fajn, a ti jaz eno v kopalkah posljem, na 1000 sajzu, bi rada pedenala? se sploh ce bi me morala na vec straneh prepricvat naj jo dam, torej sem obcutljiva in sramezljiva in bogve kaj je lohk narobe)zdaj si bolj sproscena, pa si morda ze mal pozabila na vse to (ker pol sem jo morala dat pa se dol, a to si tud pozabila ).no saj ni vazno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 no evo, če si že rekla, kaka fitkana Strelka ( ) sem na tej fotki, pa naj bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 no evo, če si že rekla, kaka fitkana Strelka ( ) sem na tej fotki, pa naj bo. ne sam fitkana, zelo prisrcnega pogleda tud, zivahna in navihana, a hkrati sramezljiva. Lustkana. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ja no, si pozabila pol.... se pustila prosit, pa vse, na vec straneh... :|||Pol si men poslala v blaznih sajzih in ker si bla tko sramezljiva, jasno da nisem hotla osvetlit in vse ful in da sem jo tud cist pomanjsala... (da te pa hkrati nom cist na micken dala, ces, mroda pa ljubosumno te nocem dat v tolk lepi izvedbi in tko velki , pa taksno... ni nic fajn, a ti jaz eno v kopalkah posljem, na 1000 sajzu, bi rada pedenala? se sploh ce bi me morala na vec straneh prepricvat naj jo dam, torej sem obcutljiva in sramezljiva in bogve kaj je lohk narobe)zdaj si bolj sproscena, pa si morda ze mal pozabila na vse to (ker pol sem jo morala dat pa se dol, a to si tud pozabila ).no saj ni vazno. takrat so bili drugi razlogi, drugi povodi, zakaj se nisem hotela več izpostavljati. Zakaj pa bi dala eno fotko, na kateri sem "olepšana" ali pa se moj hecen nasmeh ne vidi v pravi luči, to potem ni to, ni mi do olepšav, sem kakršna sem. Joj, zdaj bi me morala videti, ko imam vranje črne lase - sem se včeraj pobarvala. 6 let sem bila rdečelaska, zdaj pa na svojo naravno barvo nazaj - zdaj sem bolj skrivnostna kot prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 saj vem Macona, saj je brez veze da sploh nakladam to, hotla sem sam bit natancna, nekak. (te moje finte).Men si vsec tko ce mas crne, rjave, rdeckaste bi ti tud pasale (sam temnejse).sploh mas lepe lase, mas tud lep lok obrvi in lepe oci (a nimas enga neptuna nekje okol kakega osebnega ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 uf mačona pa mal si mi skomine zbudila....na morje.......pa fotko sm tole zbrskala druge so vse šle u p..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ja, Neptun v prvi hiši (ni pa v konjunkciji z ASC, niti z Jupitrom ali Uranom, ki pa sta v konj. z ASC in drug z drugim). Vseeno se mi zdi, da je tale Neptun kar posegel v moj videz, od kje sicer tak mil izraz na obrazu in "vlažne" očke, saj je tudi astrologinja, pri kateri sem bila takoj rekla, o vi imate pa Neptunske oči - zanimivo, kljub temu, da so lešnikove barve (Lev). Saj tudi sama rekla, da si mislila, da sem bolj taf (najbrž zaradi Venere v Levu). Pa gleženjčke mam tudi drobne. Kul, en fajni mix se mi zdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 machona ti s pa res bejba taprava kaj mash pa uno neki rumenkasto na laseh? todika,tle s pa mokra Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 vlažna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 aha se ti vidi!drugac pa sama lesnikove uchke pripsuujem glih ribam oz. neptunu. * Todika, mega, pih, tud ene pikce mascobe, sama mishica, hudo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 * Todika, mega, pih, tud ene pikce mascobe, sama mishica, hudo! mater sm se narežala.....sama mišica......sploh nism vedla da mam kako mišico, dokler se nism enkrat presilla neki.....in so bolele pol.....sm bla kr presenečena da jih mam tolk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 machona ti s pa res bejba taprava kaj mash pa uno neki rumenkasto na laseh?To so tile moji laski, ki mi nonstop poganjajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 pa še ena bolj vremenu primerna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 oranžna I like it! Navihanka si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 pa še ena bolj vremenu primerna komu ti ta jezik? ti ga bo mucka popapala Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 oranžna I like it! Navihanka si. itak da sm...sej se ve.... komu ti ta jezik? ti ga bo mucka popapala fotografu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 no evo, če si že rekla, kaka fitkana Strelka ( ) sem na tej fotki, pa naj bo. uf mačona pa mal si mi skomine zbudila....na morje.......pa fotko sm tole zbrskala druge so vse šle u p..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 kakšne dobre bejbe mamo na tuki na lnf Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ...ljubko! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 čisto frišno iz Tunizije-Djerbe. Kjut, pa fajn postavcka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 wow, Izraz, postavica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 malo moje nove garderobe, katero je pomagala izbrati ena luštna lunatka še ena... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 oooo izraz bejba!!! ti a se bi kej vidle... mene zanima nadaljevanje s tvoje strani cashy že tko maš 100m pol pa še od uspodi slikan... drugač pa dobre cotice Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 še kakšna... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.